Kosarkaska ekipa FF

Started by biwi, 29-01-2007, 16:32:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

biwi

e jbg samo mi je trening u glavi pa ne mogu da razmisljan ni o cemu vise! osim, o kvizu ali nikako da budem prvi...ccc

biwi

KOSARKASKA EKIPA FF SUTRA OD 17h NA ADI CIGANLIJI NA TERENU BR 4 IGRA PRVI MEC KUPA PROTIV EKONOMIJE!!!!!!!!!!!!1
POZIVAMO SVE NAVIJACE DA NAS PODRZE.....

biwi

bas steta sto smo izgubili, ali i to je sport! ekonomija je super ekipa, izgubili su tek u polufinalu lige od fona sa pola kosa, sve govori u prilog da su odlicni, i mi smo igrali dobro, borili se, ali lopta u jednom trenutku nije htela u kos!!!!!! sta da se radi, cekamo ligu i nadamo se da cemo biti bolji...
bicemo bolji 100% ali mi je bas krivo sto smo izgubili mogli smo lepo da prodjemo na turniru.......

cvjetic

nije vam se dalo!a i sudija vas je pokrao!! :namcor sacekacu ga ja iza coska jednom,nece znati sta ga je snaslo! :batina
                                  :K :K :K

hulio_salinas

Kosarkasi, extra igrate. Odusevili ste me za ono vreme koliko sam gledao. Svaka cast.

Zna se ko pije (trener), a ko placa (svi)!  :>

A to je najvaznije. Samo napred.

biwi

jos da smo dobili danas, veceras bi se widelo ko pije (mi) a ko placa (mikele) xexexexe

Roben

било је добро
и навијачице су биле на нивоу  :pljes: :pljes: :pljes:

biwi

pa naravno da budu na nivou kada si se ti premestio u publiku i pruzas nam neizrecivu podrsku....xexexe

biwi

Brucosi ako ima zainteresovanih za kosarku, slobodno se mozete ovde javiti a ja cu vas dalje obavestiti kada su treninzi!!!!

biwi

kada cemo neki trening imATI????

mikele

Од новембра највероватније. :1

stef

Odlicno, da krenem i ja, primetio sam da vam fali prodoran plej :K

mikele

Једино као си тамо нешто научио од Паркера :K
А ако ниси... :run

cvjetic

Quote from: stef on 20-10-2007, 22:34:18
Odlicno, da krenem i ja, primetio sam da vam fali prodoran plej :K
ti ne znas ni onaj fudbal i rukomet da igras,a kamoli kosarku! :djavo

biwi

Obavestenje!!!!!
Nova sezona treninga kosarkaske ekipe FF pocinje u subotu 3.11.2007 u 18h u sali XII beogradske gimnazije.

POZdrav