Kosarkaska ekipa FF

Started by biwi, 29-01-2007, 16:32:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

Quote from: schumaher on 15-02-2008, 19:15:06
Ljudi ima li te II-B lige ili ne?
Igramo ili ne igramo?
Знаће се за неки дан,али мислим да смо се пријавили само ми и Полицијска академија или како се већ зову,тако да...
Видећемо. :wink:

schumaher

Sta je ispalo na kraju?
Igramo li sa nekim ovog vikenda ili ne?

.....

Dobio sam poruku od Duleta da u nedelju u 20h igramo na Filozofskom fakultetu..
Sa kim smo jos u grupi? (ako se uopste igra po grupama).. Ili je kup sistem?

mikele

Quote from: schumaher on 22-02-2008, 10:51:14
Dobio sam poruku od Duleta da u nedelju u 20h igramo na Filozofskom fakultetu..
Sa kim smo jos u grupi? (ako se uopste igra po grupama).. Ili je kup sistem?
Pitaj Duleta :> :wink:
©alim se malo.U nedelju igramo sa Raèunarskim fakulteto,ko god to bio(mislim da je to neki privatni).
Svi smo u jednoj grupi jer ima 6 ekipa.Ostale ekipe,kao i sam raèunarski su dosta jake:Studenjak,Pol.akademija,neka Vi¹a sportska ¹kolai jo¹ jedna ekipa,ali ne mogu da se setim.
Sve i svemu,ne pi¹e nam se dobro. :ohwell:

schumaher

Nadam se da imamo sanse.. Sto se mene tice, dacu sve od sebe..
Ipak mislim da cemo sve da ih razbijemo :batina i da ce samo moce da nam se  :Bog
Znas li koliko ekipa ide u II-A ligu?

mikele

Видећемо,видећемо.
Quote from: schumaher on 22-02-2008, 11:08:12
Znas li koliko ekipa ide u II-A ligu?
Тај податак још нам није познат,али врло је вероватно да ће то бити две екипе,али нисам сигуран.

schumaher

E da. sto se tice tog Racunarskog fakulteta, mislim da jeste privatni i da se nalazi u Zemunu.. Imam ortaka na tom faxu ili Visoj skoli
(ne znam ni ja sta je)..
Tako da predpostavljam da cemo u prvom kolu imati lak posao..

biwi

tesko, ipak ne igram ja sutra, tako da ce biti ebeno, ali momci uzdam se ja u vas, tako da bi to trebali dobiti!
jeste hendikep, ali koga nema bez njega se moze....

biwi

ipak su i bez mene uspili da pobede, momci svaka cast!!!!

RACUNARSKI - FARMACIJA 35-42

U ne bas sjajnoj utakmici ipak je kvalitet dosao do izrazaja i na kraju slavio bolji, idemo sledeceg vikenda je drugo kolo i nadamo se pobedi. Termin utakmice ce vam biti javljen na vreme pa tako sve NAVIJACICE ce na vreme moci doci!!!!!!

stef

slobokv83

Ja igram za studenjak i mi prvo kolo igramo ovog vikenda.Necu moci da igram u prvom kolu kao jos cetvorica iz tima.Sto znaci ko god bude igrao sa nama bice mu mnogoooo lakse nego inace.
Inace od sest ekipa cetiri idu u visi rang jer u IIA ligi ima cetiri grupe sa sest timova pa najgori ispada ili oni koji su bili nedisciplinovani.
Mi smo prosle godine imali odlicnu ekipu ali se nismo pojavili na dve utakmice i automatski smo bili diskvalifikovani.

biwi

znaci molimo boga da u drugom kolu igramo sa studenjakom!!!! ali nema veze mi smo toliko dobri da se uopste ne plasimo s kime igramo.... :Bog :Bog :Bog

biwi

UTAKMICA II KOLA STUDENTSKE LIGE

FARMACIJA - VISA TURISTICKA

SUBOTA, 1.3. U 19.30 NA FILOZOFSKOM FAKULTETU

slobokv83

Interesuje me kako ste dobili taj termin.Da li je neko od vas bio na sastanku ili su vam rekli da tad igrate?

Roben

biwi

FARMACIJA - VISA TURISTICKA  61-56

jos jedna pobeda, idemo dalje....

mnogo bolja igra nego na prosloj utakmici, naravno ovaj put smo bili kompletni!!! :K :K :K