Tragedija - nema Cece na Pinku!

Started by Masha, 02-02-2007, 01:33:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Masha

 Dugo sam razmisljala da li da ovu informaciju stavim na forum jer se plasim da Cecini fanovi ne padnu u depresiju. Moram priznati da sam najvise mislila na Breda jer bi nam forum mogao trpeti ( Bred,  :cmok). Ali, prevagnulo je to sto mislim da fanovi trebaju da budu uz Cecu i kada joj se desavaju ne tako lepi trenuci  :wink:.

Bez Ra¾natoviæke na "Pinku"

Vlasnik televizije Pink ®eljko Mitroviæ zabranio je pojavljivanje pevaèice Svetlane Ra¾natoviæ na programima njegove televizije. "Mitroviæ je lièno doneo nareðenje. Svakom ko èita novine u poslednje vreme potpuno je jasno za¹to ovakva odluka", rekla je ta Betu portparolka Pinka Tatjana Vojtehovski-Stevanov, naglasiv¹i da zabrana va¾i "do daljnjeg".

Veèernje novosti objavile su danas informaciju da je Mitroviæ preko plakata u prostorijama televizije zaposlenima u Pinku zabranio da pu¹taju spotove ili dovode u goste Ra¾natoviæevu.

"Pretpostavlja se da je Mitroviæ naredbu izdao posle svedoèenja Dejana Milenkoviæa Bagzija u Specijalnom sudu, u kome je naveo da je svojevremeno Ra¾natoviæ navodno predlo¾ila pripadnicima Zemunskog klana da otmu Mitroviæa", pi¹u Novosti.

izvor   www.b92.net

P.S. Ako ova tema ne treba da bude ovde vec na nekom drugom mestu, unapred se izvinjavam modovima.

pop

#1
®eljko Mitroviæ zabranio da se Svetlana Ra¾natoviæ pojavljuje na „Pinku“

Sve veze Cece Ra¾natoviæ sa „zemuncima“


BEOGRAD - ®eljko Mitroviæ je do daljeg zabranio emitovanje spotova Svetlane - Cece Ra¾natoviæ i njeno pojavljivanje u emisijama na Televiziji „Pink“. Mitroviæ se odluèio na ovaj potez nakon ¹to je svedok saradnik Dejan Milenkoviæ Bagzi na suðenju u Specijalnom sudu doveo Ra¾natoviæevu u vezu sa planovima zemunskog klana da kidnapuju vlasnika „Pinka“ - izjavila je juèe za „Blic“ Tanja Vojtehovski, portparol ove televizije.

Vojtehovski je rekla da je Mitroviæ trenutno na slu¾benom putu i da æe po povratku verovatno odr¾ati konferenciju za novinare na kojoj æe detaljnije objasniti svoju odluku.

Milenkoviæ je u utorak, prilikom svedoèenja o zloèinima „zemunaca“, rekao da je voða klana Du¹an Spasojeviæ do¹ao na ideju da otme Mitroviæa nakon ¹to je razgovarao sa Ra¾natoviæevom.

Alibi za Spasojeviæa

„Isprièao nam je da je razgovarao sa Cecom i da mu je ona rekla da Mitroviæ ne zna ¹ta æe s parama, da ih iznosi u d¾akovima u inostranstvo i da ne zna kako da ih opere“, svedoèio je Milenkoviæ.

Ovaj svedok saradnik je potvrdio i reèi svojih prethodnika da je Spasojeviæ imao nameru da mu ba¹ Ra¾natoviæeva bude alibi za ubistvo premijera Zorana Ðinðiæa.

Milenkoviæ je estradnu pevaèicu pominjao i kada je govorio o ubistvu ®eljka ©krbe i Nenada Batoèanina 26. novembra 2002. u kome je uèestvovao kao saizvr¹ilac. Prema njegovim reèima, Spasojeviæ je bio nestrpljiv da sazna ¹ta se desilo, a kako su njegovi ljudi na ©krbu i Batoèanina pucali u blizini Ra¾natoviæeve kuæe, pozvao je pevaèicu.

„Pozvao je Cecu i pitao je ¹ta se desilo. Ona mu je odgovorila da ne zna, ali da æe pitati momka iz obezbeðenja koji stoji ispred njene kuæe. Kada su se drugi put èuli, rekla mu je da su ubijena dva èoveka“, isprièao je Milenkoviæ pred sudskim veæem.

Svedok saradnik je tvrdio da je Spasojeviæ pozajmio pevaèici milion evra bez kamate i da mu ona ovaj novac nije vratila. Milenkoviæ je jo¹ dodao da je on kumi Svetlane - Cece Ra¾natoviæ pozajmio 250.000 evra sa kamatom od tri odsto i da mu taj novac ni do danas nije vraæen.

Dva dana posle hap¹enja 17. marta 2003. godine, Svetlana Ra¾natoviæ je tada¹njem specijalnom tu¾iocu Jovanu Prijiæu detaljno isprièala kako je upoznala Milorada Ulemeka Legiju i Du¹ana Spasojeviæa i kako je pokojni voða zemunskog klana tra¾io da mu da alibi neposredno pred ubistvo premijera Ðinðiæa.

U zapisniku sa njenog saslu¹anja stoji da je tu¾iocu isprièala kako je u februaru 2003. godine Spasojeviæ do¹ao do stadiona FK Obiliæ i hitno je pozvao da se vide. Zatekla ga je u crnom „golfu“, a sa njim je bio jo¹ jedan plavi mladiæ, koga bi mo¾da mogla da prepozna.

„Spasojeviæ je govorio da æe se uskoro dogoditi ne¹to stra¹no, da æe biti velika frka, da on ima veliki problem, da ga Èume tereti za preko 50 ubistava, za Ibarsku, otmice, posebno je pomenuo Stamboliæa i rekao: ‘Onaj nas stra¹no pritiska, sve hoæe da na pohapsi i uni¹ti.’ Ja sam u momentu shvatila o èemu se radi, a prateæi novine i sve te natpise, da on misli na Zorana Ðinðiæa. Rekla bih da je govorio ne¹to u smislu: ‘Moram sve da ih pobedim.’ Nakon ¹to mi je to rekao, ja sam sve vreme æutala. On je u nastavku razgovora tada meni rekao: ‘Da li bi htela da mi pomogne¹ kada se sve to dogodi? Kada bi se sve to dogodilo, ja bih brzo do¹ao kod tebe kuæi’‚ da bih mu ja dala na taj naèin alibi“, navodi se u zapisniku.

Poznata pevaèica je, prema zapisniku, na kraju razgovora sa Spasojeviæem dala pristanak zbog njegovog pritiska i ubeðivanja.

Poznanstvo sa Legijom

Ra¾natoviæeva je tada isprièala da je Milorada Ulemeka Legiju upoznala jo¹ 1993. kao oficira u paravojsci njenog pokojnog supruga ®eljka Ra¾natoviæa Arkana.

Ona je takoðe potvrdila da je pozajmila novac od Spasojeviæa koga je upoznala 2001. godine, kada je bila u finansijskoj krizi. Isprièala je da je Jovan Dimitrijeviæ, sportski direktor Obiliæa, prièao Ulemeku da joj nedostaje novac i da ga je Ulemek uputio na Spasojeviæa. Ra¾natoviæeva je rekla Prijiæu da je dobila 100.000 maraka i da je nakon toga upoznala Spasojeviæa i Mileta Lukoviæa Kuma. Isprièala je tu¾iocu i da je u leto 2002. ponovo pozajmila od Spasojeviæa 100.000 evra. Ona je istakla da je sav novac vratila.

Policija je u drugoj polovini 2003. godine registrovala da su Ulemekova supruga Aleksandra Ivanoviæ i udovice voða zemunskog klana Tanja Spasojeviæ i Maja Lukoviæ posetile Ra¾natoviæevu i tra¾ile joj novac. Tada je policija sumnjala da one tra¾e novac zato ¹to je Ulemek ostao bez sredstava za skrivanje.

Vuk Z. Cvijiæ

    Ceca bez komentara

    - Apsolutna je neistina da sam ja deo bilo kakvih prièa o navodnim planiranjima otmice ®eljka Mitroviæa. Zaista ne znam o èemu su razgovarali Milenkoviæ i Spasojeviæ. Nikada nisam razgovarala sa Spasojeviæem o ®eljku Mitroviæu, niti o bilo kakvim otmicama - rekla je Svetlana Ra¾natoviæ juèe u telefonskom razgovoru za „Blic“. Na pitanje da prokomentari¹e odluku vlasnika „Pinka“ o zabrani emitovanja njenih spotova i gostovanja na ovoj televiziji, kratko je rekla: „Nemam komentar“.



preuzeto sa www.blic.co.yu

Darker

Ne ne ne, èeda "¹mrk" je mafija¹, a ceca je srpska majka... Sve su pogre¹no skapirali...

Bred

upravo. ceca je postojala i pre pinka a postojace i posle. :wink:

Masha

Meni stvarno nije jasno sta ta zena trazi bilo gde sem u zatvoru jer, kako je i sama rekla sprecijalnom tuziocu, znala je da se ce se desiti nesto strasno i jos je rekla da je zakljucila da se radi o premijeru (svaka cast za visprenosti). Ja sam mislila da se precutkivanje informacija posebno od tako velikog znacaja smatra saucesnistvom.

Roben

Quote from: Darker on 02-02-2007, 13:05:06
Ne ne ne, èeda "¹mrk" je mafija¹, a ceca je srpska majka... Sve su pogre¹no skapirali...
pa druze se s istom ekipom tj. druzili su se
mozda èeda "¹mrk" zbog toga toliko mrzi cecu verovatno je bio ljubomoran  :hm

dissolved girl


Smrda


dissolved girl

smrdo, she'll be back.  :wink:










na zalost.

stef

  puc puc puc i celu Grand paradu... puc puc puc zajedno sa ljigom Mitrovicem...

darusaz

Може она да опстане и без ПИНК Интернешенел Компанија. У Хрватској је никада није било у медијима, па је изузетно слушана.

Darker

O, hvala Darusaz, ja se veæ zabrinuo da je sad niko neæe slu¹ati... Neeeeeee a005 a005 a005
hahahah, e jeste ¹a¹avi... :luda :luda

darusaz

Ма нема на чему. :) То је као када болест дође у фазу да ни лекови не помажу.  :loptica  :ziveli

nasty girl

#13
@darusaz

nemas pojma koliko volim tvoje komentare....jednostavno sve kazu... :loptica :loptica :loptica


Quote from: Bred on 02-02-2007, 13:26:55
upravo. ceca je postojala i pre pinka a postojace i posle. :wink:

na zalost.... :roll: :roll: :roll: :roll:

bilo bi lepo da malo odlezi u zatvoru pa da se zna ko je srpska majka.... :hm :hm :hm

Masha

Ma, ljudi, svi bismo trebali da je zalimo jer njoj neko preti smrcu! Ne znam samo zbog cega .