Tragedija - nema Cece na Pinku!

Started by Masha, 02-02-2007, 01:33:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Masha

Ja uopste nisam dala svoje misljenje o Ceci kao pevacici vec o Ceci koja druguje i kumuje sa sljamom. Dakle, meni je strasno to da buduci akademski gradjani ili oni koji to vec jesu mogu da govore kako je to ok i kako ona nikoga ne ugrozava. Ona je za mene simbol laznih vrednosti i iskreno se nadam da ce jednog dana biti zaboravljena.

Roben

онда да раздвојимо ја сам већ раздвоио то шта је она и ко са песмама које она пева
ја волим 2-3 њене старе песме а о њој ко човеку мислим све најгоре и то је оно што од самог почетка покушавам да објасним
нпр. за мене је Београд добра песма и уопште ме не занима ко је пева
то што ви хоћете да направите разлику исмеђу турбо фолка и народне музике то подржавам и сматрам да она има неке песме које су народне а то да ли је нека песма народна најбоље се доказује колико та иста песма траје и ако издржи зуб времена сигурно је добра
наведите ми бар један пример неке турбо фолк песме која је трајала више од годину дана  :hmm
чуди ме да вам није засметало то што је Дукица говорила о људима који слушају Цецу мени је то засметало и зато сам реаговао  

Masha

Ja ovde govorim svoje stavove i ponavljam, smatram da akademski gradjani ne bi smeli sebi da dozvole da takvu osobu, za malo, kuju u zvezde. Ona neka radi svoj posao, moj je izbor hocu li ja slusati to sto ona peva ili ne, ali nemojte je, molim vas, stavljati tamo gde joj nije mesto. Jeste porazavajuce to sto mnogo mladih devojaka u njoj gleda uzor i ako mi neko navede jedan dobar razlog zbog kojeg Ceca nekome treba da bude zvezda vodilja ja cu mozda i revidirati svoj stav.

Roben

:hmm :hmm :hmm
јесам ја случајно реко да је она звезда сад ништа не разумем

Smrda

eh...da li je zvezda ili ne...to trziste odredjuje...i publika...hteli mi ili ne./...
tako da...
masho...slazem se sa tobom..

Darker

Da je ste zvezda, jer je 70% na¹eg naroda do¾ivljava tako... A to znaèi da je 70% na¹eg naroda, bla bla bla...
A Ceca vs. narodna muzika?
NAjbolji primer je ONA koja se drznula da peva Zajdi zajdi... I nije frka, mo¾e to svako da peva, UKOLIKO JE NE UPORPASTI!!!!!
A ona ju je urnisala...

Dukica

Polako batice,Robene,ja sam se ogradila vec na pocetku da nikog ne vredjam
i pozelela svima koji slusaju Cecu,lepe stvari.. :smekerica:
Neka svako slusa sta hoce,ja od toga stvarno nemam nista..
niti gubim... :wink:
Kapiram ja tebe,ali ne kapiram zasto je Ceda gori po
populaciju od nje..Samo to sam htela da kazem...
Njen uticaj i traje duze i gori je po meni,a Cedu smo vec izgubili
u razgovoru kako vidis...
Ja sam se ogradila od nje i njoj slicnih,na sve moguce nacine i
niti se druzim sa takvim ljudima,niti izlazima na takva mesta ,niti
imam takvu muziku u kuci,niti gledam te  TV programe
na gajbi...Tako da sam srecna i zadovoljna i nema problema
na tu temu...
Al mi je zao kad vidim devojcice po ulici koje
izgledaju kao ONA..srpska majka... :K :K
Opet njihov izbor,ali i nije bas...I sam znas kako Tv i ostali mediji
imaju veliki uticaj,pa bi samo trebalo pripaziti sta se sve gleda i
slusa...Eto,samo toliko...Samo bi tim devojcicama pozelela da
i kad vide da je nesto u modi,da posle razmisle i odluce da li
je to za njih ili ne i da li je to pametno...
To ti je isto kao sa plitkim farmerkama..
Devojcice ih nose i ne razmisljaju da li  im je hladno i
da li ce imati menstrualni ciklus zdrav i redovan..

vladimir

Quote from: Dukica on 20-02-2007, 14:33:41
To ti je isto kao sa plitkim farmerkama..
Devojcice ih nose i ne razmisljaju da li  im je hladno i
da li ce imati menstrualni ciklus zdrav i redovan..

Eto kako Ceca stetno utice na menstrualni ciklus kod nasih devojcica... :K
Mada, plitke farmerice i nisu tako lose... :smekerica:

Roben

Дукице то што је Цеца неком узор то је његов проблем и мислим да је то много више ствар васпитања него то што се она врти стално на телевизији
Пошто се хвалиш да слушаш западну музику ја лично мислим да извођачи те твоје музике нису нимало пристојнији од Цеце чак напротив
Све ове наше певаљке које немају грама мозга су пумпање виделе управо од тих западних певачица тако да је свеједно да ли гледаш "РУЖИЧАСТУ ТЕЛЕВИЗИЈУ" или MTV слика је иста
Од самог почетка хоћу да ти објасним да мени није важно што се нпр. Витни Хјустон дрогира ја волим њене песме а по твојој логици ја не би требао да је слушам
То што девојчице опонашају Цецу још једном ћу да поновим по мени је ствар кућног васпитања и ту су родитељи нешто дебело забрљали

nasty girl

bre Roben bas se vidi da ne znas Dukicu...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ceca...  :bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:

Roben

а што морам да је знам  :hmm
коментаришем само њене одговоре

cvjetic

mislim da je nisi dobro skapirao... :hmm

za nas narod ce ceca uvijek biti srpska majka,i to zbog svoga muza...oslobodilac,patriota...ali ne bih da se bacam u vatru,ja bih prva trebala da ga branim jer sam se svojoj kuci zbog njega vratila...ali sta cemo sa drugom stranom medalje...''ocistio'' je moj grad...na vise nacina...

Roben

Quote from: cvjetic on 20-02-2007, 17:07:14
mislim da je nisi dobro skapirao... :hmm

za nas narod ce ceca uvijek biti srpska majka,i to zbog svoga muza...oslobodilac,patriota...ali ne bih da se bacam u vatru,ja bih prva trebala da ga branim jer sam se svojoj kuci zbog njega vratila...ali sta cemo sa drugom stranom medalje...''ocistio'' je moj grad...na vise nacina...
ја мислим да не пратите моје коментаре од почетка
а да њен муж није дошо у твој град данас не би постојала ни једна српска кућа али да не идем у  :OFF

cvjetic

donji dio texta nije bio upucen tebi licno,zato sam ga i odvojila...to sam za sebe komentarisala...i rekoh da necu u vatru da se bacam...ali opet treba znati sve cinjenice... :wink:

Smrda

@Roben....
nisi skapirao Dukicu...
ne komentarise ona nju kao pevaljku,sama je rekla...
stvar izbora!
nego tretman "SRPSKE MAJKE"....u stvari vas dvoje se slazete,samo se ne razumete...car pisane reci...heheh
sto se roditelja tice,apsolutno se slazem sa tobom...
A sa druge strane,ne vidim vezu izmedju Cece i Cede...tako da...mislim da je to suvisno u ovoj temi...
A sto se vrtenja po Tv tice..to je medijska manipulacija...zivela cenzura!!!hahaha....samo je nema....bedak.