Bliske i daleke destinacije - putovanja i sve o njima

Started by leila_bgd, 03-02-2007, 22:27:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

leila_bgd

Mislim da bi bilo glupo da pitam da li volite da putujete, posto pretpostavljam da to svi vole....
Ali bih svakako volela da znam, kada vise volite da putujete( leti ili zimi)
Koje su vam omiljene destinacije?
Sa kime najradije idete na putovanja, i sve ostalo sto vam padne na pamet a vezano je za ovu temu  :wink:

Darker

Leti, moreeeeeeeeeeeee!! SA kim god, samo da le¾im na pla¾i i èvarim se i eventualno skoknem pod suncobran kafiæa na ledeno oznojeno pivo... Aaaaaaaa

Smrda

palnina,nezamenljivo...
sneg,miris mraza,tisina i cutanje....
skijanje i uzivanje...drugi svet....spokoj
zabljak....mmmmm...

dissolved girl

i leto i zima:)
i plivanje i skijanje:)
i sa drustvom i sa drustvom:)

Cecilly

Leto...ne volim zimu,a i ne znam da skijam.

More,reka,jezero...svejedno je...vazno je buckanje :V

zabica

Quote from: smrda on 04-02-2007, 00:16:28
palnina,nezamenljivo...
sneg,miris mraza,tisina i cutanje....
skijanje i uzivanje...drugi svet....spokoj
zabljak....mmmmm...

smrdo sve sto si rekla nisi lagala  :wink:
ja te odrzavam za ovo i samo da dodam kop!

i naravno volim svako putovanje kada je pravo drustvo sa mnom, kada smo svi hiperaktivni! ne volim kad putujem negde da su ljudi smoreni i da im se spava!

Dukica

Bilo gde,bilo kad,s bilo kim...
nego, jel imate neki predlog,osim sto smo
svi zakljucili da svi volimo da putujemo? :cvet

leila_bgd

Da li je neko od vas mozda isao na Ios?
Mislila sam da idem sa drugaricama ovog leta, pa bi mi svaka informacija super dosla....

Sto se ostalih destinacija tice, meni je san da odem na Kubu, o tome mastam citavog zivota...
Mislila sam da odem dok je jos Fidel ziv, ali kako stvari stoje on ce umreti pre nego sto ja uspem da skupim pare  :( :( :(

Alnus Glutinosa

imam periode kada se uzasno primim na neku destinaciju...
bukvalno drhtim od zelje da otputujem tamo... abitno s kim i kako...
i tada me nista drugo ne zanima da vidim...
sada je period Lisabona i Portugalije...  :happy:

na more ne volim da idem...  :hmm
a zimovanje mi se podrazumeva, kao jutarnja kafa, tako da to i ne ubrajam u putovanja...

Kamicak

Za sve one,koji se ponekad (ili stalno:)) osecaju kao Alisa u zemlji cuda adresa je Amsterdam.U slucaju da je vas odraz u ogledalu vise Amelija Pulen-ovski=>pravac Pariz.Zaljubljenici u istoriju-trk do Rima.Najzivljim ulicama hodacete u Barseloni.Najlepsi sladoled (lesnik+pistaci heheh) pojescete u Veneciji.Kad ste u komsiluku,nemojte promasiti Firencu.U Sloveniji savrsena Postojinska jama (obavezno u jakni:))i Bohinjsko jezero. "so many dreams in my book of memories"..

nasty girl

vilim i leto i zimu....mada vise zimu... volim i plivanje i skojanje....

nije mi bitno sa kim putujem....samo da putujem...

a omiljena destinacija mi je Beograd - Pariz  :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

mina_v

Quote from: leila_bgd on 04-02-2007, 22:57:50
Da li je neko od vas mozda isao na Ios?
Jas nisam, ali moji drugovi jesu proslo leto i bilo im je ludo i nezaboravno..
Vise detalja u skorije vreme.. :wink:

darusaz

Отварам овај топик, па да видимо како ће да се развија прича.  :)

Напишите неко своје искуство са путовања. Или где сте до сада путовали, а где бисте волели и зашто? Прочитали сте неку информацију везану за занимљиву дестинацију - поделите је и са колегиницама и колегама.

Идеја ми је пала на памет када се сасвим случајно дискусија о спотовима Јерменије, Турске и Грчке, развила у даљу причу о томе шта се може видети у Јерменији.  :hmm

И наравно, ако неко има нешто да пита, да му искуснији путник прискочи у помоћ.  :help:

Smrda

ej,ima tema vec pod imenom putovanja,ajde da spojimo to...

Meni se uzasno ide na safari...ali uzasno...
i naravno,Kuba,Kolumbija...

darusaz

За Кенију се виза барем добија лако - на аеродрому.  :loptica А и релативно повољни аранжмани могу да се среде преко Last Minute понуда. Треба само искеширати око 1.000 евра и добро се распитати који део године је најбољи.

Знам да је Куба ризична у доба "наше" летње сезоне. Врло лако летовање може да се претвори у чамовање у соби. Штета је што нема чартера из БГД-а, то би знатно утицало на цену аранжмана (читај: карте).