Bolonjska

Started by lord_voldemort, 08-02-2007, 21:50:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

lord_voldemort

Zdravo svima!Ja sam treci razred gimn. i upisacu farmaciju.Interesuje me da li je istina da ce matemati ka biti potpuno izbacena sa prijemnog po bolonji?

caminero

Nece nikad nece ukinuti matematiku j*ga sta se mora nije tesko.

pipi_duga_carapa

ovo nije tema za ovaj podforum, vec za 'prijemni ispit' (; svrati tamo i naci ces odgovor ((; a i druge zanimljive stvari vezane za prijemni (:
(mada ne moras jos o tome da brines...)

p.s. ove godine nece ... a ni ne prica se o tome da hoce ... ali nikad se ne zna ...

hulio_salinas

:police:

Lorde (kako vec),
ovoj temi nije mesto
tamo gde si je ti
otvorio. Premestio
sam je u forum:
"Prijemni ispit"

Predlazem ti da
prelistas teme iz
ovog foruma i naci
ces odgovor na sve
sto te zanima.
Uzivaj.

:cvet

Natza

kruzi informacija da recimo na stomatoloshkom fakultetu hoce da donesu odluku da se prijemni polaze iz hemije i biologije ne samo istog dana, vec dobijtete test iz jednog i drugog pa radi...  Imate li kakvu informaciju hoce li biti neshto o toga na farmaciji ?  :run  :hm :shock

_sanja_

na medicini i stomatologiji je tako vec godinama koliko ja znam...matematika i biologija ne mogu da se porede tako da nema sanse da tako bude i za nas...inace Natza,kako idu pripreme?  :smekerica:

lycos

Quote from: Natza on 19-02-2007, 21:21:43
kruzi informacija da recimo na stomatoloshkom fakultetu hoce da donesu odluku da se prijemni polaze iz hemije i biologije ne samo istog dana, vec dobijtete test iz jednog i drugog pa radi...  Imate li kakvu informaciju hoce li biti neshto o toga na farmaciji ?  :run  :hm :shock
cisto sumnjam,ne verujem