Preminula Ana Nikol Smit

Started by Roben, 09-02-2007, 16:05:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Roben

Preminula Ana Nikol Smit
(http://nono9.us)
Prsata starleta i "Plejboj" zeèica iz 1993. godine, Ana Nikol Smit preminula je u èetvrtak uveèe u hotelu na Floridi od predoziranja tabletama, javili su amerièki mediji.

"Istina je da je Ana umrla. I za mene je ovo ¹okantna vest kao i za vas. Zaista vam ne mogu ni¹ta vi¹e reæi. Njen suprug je jo¹ u neverici", rekao je za Rojters njen advokat Ronald Rejl.

Medicinska sestra koja je prona¹la tridesetdevetogodi¹nju Anu odmah je pozvala u pomoæ vatrogasce koji su je brzo prevezli u bolnicu, ali doktori nisu mogli ni¹ta uèiniti da joj spase ¾ivot.

Inaèe Ana Nikol Smit, èije je pravo ime Viki Lin Hogan, u junu 1994. godine se udala za milijardera Hauarda Mar¹ala (89), koji joj je nakon smrti ostavio imovinu u vrednosti 1,6 milijardi dolara.

Punih 12 godina se na sudu borila oko imovine sa njegovim sinom Pirsom Mar¹alom, koji je umro pro¹le godine posle odluke Vrhovnog suda da Smitova ima pravo na imovinu.
Iako se zna da je prevelika kolièina droge krivac za njenu smrt, mediji spekuli¹u uzroke pominjuæi èak i da je Ana izvr¹ila samoubistvo.

Naime, nakon ¹to je pre pet meseci rodila æerku Danijelin, èiji je otac najverovatnije fotograf Leri
Birkhed, njen dvadesetogodi¹nji sin Danijel je pod nerazja¹njenim okolnostima preminuo, ¹to je potpuno slomilo Anu, tako da suicid nije iskljuèen.

Do smrti, Ana Nikol Smit je radila kao kolumnista "Ne¹enel Enkvajera".

(MONDO)

  :ohwell:

Bred

Eto,ipak nije sve u parama :(

stef


hulio_salinas


Wolf


Mishica

Steta,ali uzor joj je bila Merlin Monro,pa su isto i zavrsile!
Kakva ironija!

mikele

Мора да је тај Хауард Маршал изгледа екстра добро($$$$$) чим се госпођица Смит удала за њега? :hmm :hmm :hmm
Гледа онај одозго све 

Masha

Poèela bitka za nasledstvo Ane Nikol Smit
Trojica „oèeva“ u trci za novcem


Danijelin, petomeseèna æerka Ane Nikol Smit, biv¹e manekenke „Plejboja“, koja je pro¹le nedelje pronaðena mrtva u hotelskoj sobi, na¹la se u sredi¹tu morbidnog spora za starateljstvo u kojem uèestvuju Anine majka i sestra i èetvorica mu¹karaca, potencijalnih oèeva devojèice.


Rivali u tom sporu okupili su se na Bahamima gde o petomeseènoj Danijelin brinu porodièni prijatelji dok se tabloidi utrkuju ko æe da iznese lascivnije pojedinosti iz ¾ivota njene majke. Oèekuje se da æe Anin partner, advokat Hauard K. Stern, takoðe doputovati na Bahame, gde je par ¾iveo pre sudbonosne posete hotelu „Seminoul hard rok“. U jednom od mnogobrojnih bizarnih obrta u ovoj prièi, Ben Tompson, jedan od trojice mu¹karaca koji pola¾u pravo na Anino imanje na Bahamima, poslao je radnike da zameni sve brave na kuæi za koju ka¾e da je njegova. Celu zbrku jo¹ vi¹e poveæava tvrdnja Done Hogan, Anine polusestre, da je dete zaèeto pomoæu zaleðene sperme Aninog biv¹eg mu¾a Haurda Mar¹ala, teksaskog milijardera èije je bogatstvo od 1,6 milijardi dolara predmet desetogodi¹njeg zakonskog spora koji je dospeo do Vrhovnog suda SAD. Izjava Hoganove doprinela je tome da na povr¹inu isplivaju ukupno èetiri pretendenta na oèinstvo male Danijelin.

Iako se na devojèicinoj kr¹tenici kao otac navodi Hauard Stern, jo¹ jedan Anin biv¹i deèko Lari Birkhed tvrdi da je otac deteta i zahteva DNK ve¹taèenje. I najzad, princ Frederik fon Anhalt, biv¹i mu¾ glumice Zaze Gabor, izjavio je da je bio u vezi sa Smitovom u vreme zaèeæa. Tek onaj ko DNK analizom doka¾e da je bebin otac postaæe staratelj ogromnog bogatstva ukoliko Danijelin dobije deo Mar¹alovog imanja.

CDC/JS

I tetka u borbi za nasledstvo
Tetka Ane Nikol Smit se bori za starateljstvo protiv trojice „oèeva“ male Danijelin. Majka Ane Nikol Smit Verd¾i i tetka Elen pridru¾ile su se èoporu bri¾nih roðaka ¾eljnih da se da brinu o detetu koje bi moglo da nasledi imanje od 900 miliona funti Aninog pokojnog mu¾a Hauarda Mar¹ala, naftnog magnata.

izvor www.blic.co.yu

Smrda


hulio_salinas

 :wall: :wall: :wall:

East to west - Live In Gheto..  8)

Wolf

Prijavice se tu jos pacijenata za nasledstvo...

Bred

budimo iskreni, i vi bi se sigurno prijavili kada su tolike pare u pitanju :wink:

hulio_salinas

 :wall:

Budimo iskreni - SIGURNO NE!!!  :wink:

Zar bi ti?

Smrda

meni su to proklete pare...
ako treba da se sudim i zaradim na necijoj nesreci...
uzas jedan...

hulio_salinas

Ma bre, no comment.

Da nije tuzno - bilo bi smesno...  :roll: