Preminula Ana Nikol Smit

Started by Roben, 09-02-2007, 16:05:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Pa diskutabilno cija je to sad nesreca-Ane Smit ili onog matorca koji se njom ozenio. Ja bih radije sazaljevao njega nego nju.

mikele

Quote from: Bred on 13-02-2007, 09:14:29
Pa diskutabilno cija je to sad nesreca-Ane Smit ili onog matorca koji se njom ozenio. Ja bih radije sazaljevao njega nego nju.
То и ја кажем,она је један класичан олош,Бог да јој душу прости.
А тужно је и смешно то што се она удала за човека од 89 година  :wall: :wall: :wall:

Bred

pa da, nije se udala sigurno iz ljubavi nego je htela lovu da prigrabi za sebe a posto je skoncala tako kakoje skoncala zasto bih se ja bavio etikom i moralnoscu kad mogu da se ogrebem o lovu? [hipoteticki pricam] :K

Darker

zato ¹to je ona zaradila taj novac udav¹i se za metuzalema od 90 god...Kapi¹? Taj novac je po¹teno zaraðen...

Bred

posteno? kako ti mozes to da znas, m? mozda mu je malo pripomogla da skonca davajuci mu pomalo misomora ili tako nesto :wink: :)

Wolf

Kako god...Ali, nazalost, ni ona sada ne uziva u tom novcu...

Bred

sve se vrati sve se plati :wink:

Roben

Quote from: Darker on 13-02-2007, 10:25:55
zato ¹to je ona zaradila taj novac udav¹i se za metuzalema od 90 god...Kapi¹? Taj novac je po¹teno zaraðen...
вероватно је ово први пут да се слажем с тобом :wink:

mikele

Као што рекох има Бога и он све гледа,тако да  госпођа Смит није дуго уживала у благодетима новца који јој је оставио преминули супруг.

Roben

колико сам ја схватио она тај новац није ни добила јер се тужила с његовим сином

mikele

QuotePunih 12 godina se na sudu borila oko imovine sa njegovim sinom Pirsom Mar¹alom, koji je umro pro¹le godine posle odluke Vrhovnog suda da Smitova ima pravo na imovinu.
Ниси добро схватио.Она је званично проглашена наследницом имовине и ту одлуку је потврдио Врховни суд,што ће рећи да је то дефинитивна одлука.А и син је преминуо,тако да...
Мислим,и она је преминула,тако да су сви покојни.Кажем ја,новац је проклет. :djavo :djavo :djavo

Roben

па нема везе што је премину има ваљда неке наследнике
а нигде није потврђено да је добила наследство можда има још неки спор  :hmm
мада мени је свеједно ко ће да добије али она се стварно потрудила да одради то штета што није дочекала

Masha

A evo i svezih informacija o doticnoj preminuloj dami

Plastiène operacije odvele u smrt Anu Nikol Smit

Uzrok smrti Ane Nikol Smit mogao bi biti stres posle dve plastiène operacije grudi, objavili su lekari koji su radili autopsiju pokojne „Plejbojeve“ zeèice.

Lekari su saop¹tili da se Nikol Smit podvrgla estetskoj hirurgiji nedugo posle roðenja æerke Danijelin. Onoga dana kada je preminula popila je koktel lekova protiv bolova, pi¹e „Dejli miror“ i dodaje da je ona uzimala najmanje deset tableta protiv bolova dnevno.

U meðuvremenu je progovorio Lari Birkhed, biv¹i ljubavnik Ane Nikol Smit, koji tvrdi da je otac njene petomeseène bebe Danijelin. On je rekao da ga je Ana napustila samo zato ¹to je poku¹ao da je spase i natera da ostavi drogu, iako su oboje bri¾ljivo planirali roðenje deteta. Birkherd vodi ¾estoku bitku za oèinstvo sa Aninim partnerom, advokatom Hauardom Sternom, koji je na kr¹tenici naveden kao otac bebe.

Mala Danijelin mogla bi da nasledi milione od Aninog pokojnog mu¾a, naftnog tajkuna Hauarda Mar¹ala.
izvor Blic

mikele

Овај случај постаје све занимљивији,могли би филм да сниме по њему :smekerica: :smekerica:
У сваком случају волео бих да се докаже чије је то дете,тј ћерка Данијелин,па да она има неке користи од тог новца јер ће ионако да расте без мајке,а отац...Ма боље да га нема,ко год је. .grins. .grins.

Roben

En Nikol Smit se ubila sluèajno

Rezultati obdukcije nekada¹nje Plejbojeve zeèice En Nikol Smit (39) objavljeni ¹est nedelja posle njene smrti, potvrdili su da se nesreæna starleta predozirala lekovima, ali da je to uèinila - sluèajno.

En Nikol Smit je umrla od sluèajnog predoziranja lekovima, pokazali su rezultati zvaniène obdukcije objavljeni u ponedeljak u Fort Loderdejlu.

Glavni forenzièar D¾o¹ua Perper izjavio je novinarima da su u krvi pokojnice pronadjeni tragovi èak devet razlièitih lekova, medju kojima su sredstvo za spavanje, tablete za ubla¾avanje gladi, ali i metadon protiv bolova.

©ef policije okruga Seminol na Floridi Èarli Tajger rekao je da nema indicija da postoji kriminalna pozadina njene smrti. "Nema nièega ¹to bi ukazivalo na zloèin", kazao je Tajger na konferenciji za novinare.

(MONDO)