Preminula Ana Nikol Smit

Started by Roben, 09-02-2007, 16:05:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Darker

a kako, svega im, znaju da je bilo sluèajno???

Roben

ма ко зна ко је све ту упетљао своје прсте
а ови су дали налаз какав им је плаћено да напишу

Bred

Quote from: Darker on 26-03-2007, 21:49:52
a kako, svega im, znaju da je bilo sluèajno???
bas
i sta je pila toliko lekova protiv bolova? ne verujem da nije znala da preteruje...

Roben

ма интелигенција јој није била јача страна

Masha

DNK test otkrio oca æerke pokojne En Nikol Smit

DNK testovi otkrili su da je Leri Birkhed, biv¹i deèko preminulog fotomodela Plejboja En Nikol Smit, otac njene æerke Danijelin, prenose svetski mediji
Partner i advokat Smitove Hauard Stern bio je jedan od dvojice mu¹karaca koji su sada izgubili sluèaj u kojem su poku¹ali da doka¾u da su oèevi devojèice Danijelin. On je izrazio veliko razoèaranje rezultatima DNK testova, ali je rekao da æe uèiniti sve ¹to je u njegovoj moæi da Birkhed dobije puno starateljstvo nad detetom. Æerka En Nikol Smit mogla bi da nasledi milione ukoliko bude dobijena legalna bitka za ostav¹tinu njenog biv¹eg mu¾a. “Novopeèeni” otac izjavio je novinarima da je planirao da kupi igraèke za svoju æerku.
Tridesetdevetogodi¹nja En Nikol Smit je umrla od posledica sluèajnog predoziranja tabletama za spavanje u hotelu na Floridi 8. februara. Poslednjih meseci svog ¾ivota ivela je na Bahamima, gde je i sahranjena. Pored Sterna i Birheda, mu¾ glumice Zaze Gabor Princ Frederik von Anhalt takoðe je tvrdio da je otac deteta.

izvor www.blic.co.yu

Prica polako dobija epilog.

Al-Jasmina