Raspored ispita u narednim rokovima

Started by bjanka, 11-02-2007, 16:34:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

malavestica

srecno sutra svima, pa pisite utiske  :wink:
mene ovi praznici omeli, pa nista od ispita u ovom roku  :>:

mish

Da li je neko bio pozvan na usmeni iz patofize? Mozete li mi reci kako to izgleda? Hvala!  :cvet

winx

Potvrda ispita u februarskom roku je 10.2.u 11h.

Darijevic

Da li neko zna u koliko je sati ispit u februaru?

gogolina

Quote from: mish on 22-01-2010, 11:20:11
Da li je neko bio pozvan na usmeni iz patofize? Mozete li mi reci kako to izgleda? Hvala!  :cvet

U januarskom roku sam bila pozvana na usmeni. Odgovarala sam kod profesorke Tatjane.
Prvo pitnje je bilo uopsteno, da kazem sta znam o infarktu miokarda, a zatim mi je postavljala podpitanja. Potom je uzela moj rad i pogledala sta sam gresila, pa je i tu postavila par pitanja, sto iz testa, sto iz bolesti.
Nisam polozila, ali mogu da kazem da ne treba paniciti, vec treba biti smiren, dobices dovoljno vremena da razmislis, mozes i naglas da razmisljas, nisam imala neprijatnu situaciju. Sad sto nisam naucila da citam EKG i jos neke stvari to je vec druga prica. Savet: obavezno kod aritmija dobro proucite one EKG-e sa predavanja. A jedno od pitanja je bilo i kako se na EKG-u vidi hiperkaliemija. Ja sam pocela pricu sta se desava sa srcem u hiperkaliemiji, ali je profesorka insistirala da kazem kako se to tacno vidi na EKG-u sto ja nisam znala i tu se moja prica zavrsila.
Eto, nadam se da ce moje iskustvo biti od koristi.
Pozdrav

Bred

Skandal!
Kad ces ti u apoteci citati EKG?!?!?!?!?!?!?!

:wall: :wall: :wall: :wall:

malena

Situacija na nasem faxu je svake godine sve gora...  :namcor :namcor :namcor :namcor :namcor :namcor Kao da je profesorima u interesu da imaju sto vise vcitih srudenata.... :F :F :F :F

anaM

Quote from: Darijevic on 01-02-2010, 16:19:38
Da li neko zna u koliko je sati ispit u februaru?
za apsolvente 12.02 u 9h,a za ostale 12.02 u 12h

Nea

Ne znam, izgleda da je za prolaz na ispitu iz patoloske fiziologije, danas potrebno pozamasno znanje iz svih oblasti medicine. Nikad nisam znala niti sam pokusavala da naucim izgled i tumacenje EKG-a i stvarno mislim da je preterano tako nesto trazito od studenata farmacije.
Mislim, uskoro ce poceti da nam postavljaju pitanja na nekom drugom jeziku, pa ko razume- razumeo je .

gogolina

Ljudi, stvarno ne znam sta da vam kazem, vise i ne znam koji put izlazim na ovaj ispit, posle cetvrtog puta sam prestala da brojim.
Ucila sam iz prirucnika, predavanja (za bolonjce), isla sam na repetitorijum i odatle sam ucila, potpuno sam razjasnila mnoge stvari.
Profesorka mi je rekla da se vidi da sam ucila, ali nije to dovoljno, kao nije se sleglo. A meni se "sleze" vec vise od pola godine.
Uvek se posle ovog ispita osecam kao potpuni retard i pitam se da li sam pogresila kad sam upisivala faks. Sve ispite do sada sam polagala iz prvog, drugog ili ev. treceg puta- ukapiram gde gresim, ispravim to i polozim. Ovde nista ne kapiram.
Resila sam da izlazim na ispit, pa dokle izdrzim. Sto je rekla jedna koleginica: ne mogu oni da budu toliko (upotrebicu blazu rec) bezobrazni koliko mi mozemo da budemo uporni.
Srecno sa ucenjem!

Bred

Quote from: gogolina on 04-02-2010, 22:30:29
Sto je rekla jedna koleginica: ne mogu oni da budu toliko (upotrebicu blazu rec) bezobrazni koliko mi mozemo da budemo uporni.
Srecno sa ucenjem!

Upravo tako :?: Ne dajte se!  :ok:

andjelka

da li neko zna kada je potvrdjivanje patoloske fiziologije u martu(stari program,apsolventi)? nisam u Bg-u pa bi mi bas znacila informacija,da ne omasim potvrdjivanje...hvala unapred!  :cvet

maki

Potvrda ispita je u petak 5.3. u 10h.
Da li bi neko mogao da potvrdi za mene(neka pise na pm,da mu dam podatke)? :love:

nikol

 Moze li neko da mi potvrdi datum ispita? Nisam sigurna da li je osmog ili devetog?  :K2:
Znam da je u 16:15

maki