Road Festival - Zrenjanin

Started by avgogh, 12-02-2007, 17:18:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

avgogh

Ovi se ne sale... izgleda...

Metallica, Prodigy i Jamiroquai u Zrenjaninu!


Bendovi Metallica, Motorhead, Foo Fighters, Jamiroquai i Daft Punk definitivno æe nastupiti na ovogodi¹njem Road Festivalu, najavili su u ponedeljak organizatori.

"Svim navedenim izvodjaèima uplaæen je "booking fee", potpisani su ugovori i nastupi na festivalu su izvesni. S obzirom da neki od njih svoje sajtove a¾uriraju jako retko, javnost ne bi trebalo da brine ¹to njihove online prezentacije nemaju potvrdjene datume" rekao je Branislav Stankoviæ iz PR slu¾be festivala.

Osim glavnih headlinera, organizatori su najavili i nastup D¾oa Kokera, Igija Popa i benda The Stooges, Prodigy, Duran Duran, Gogol Bordela, Cult i mnogih drugih stranih i domaæih izvodjaèa.

Prema reèima organizatora, Road Festival biæe jo¹ jedan projekat producenta Artija Kornfelda, koji se putem telefona ukljuèio u konferenciju za ¹tampu u beogradskom Medija Centru i potvrdio svoje uèe¹æe u projektu.

"Ovaj festival mi je veoma bitan, skoro koliko i rodjenje mog deteta ove godine" istakao je Kornfeld tokom ukljuèenja.

Pored njega, u organizaciju bi trebalo da bude ukljuèen i producent Majkl Leng. Ova dva producenta poznata su fanovima muzike kao ljudi koji su stajali iza festivala Woodstock 1969. godine.

Festival æe biti realizovan u saradnji sa amerièkom kompanijom SFL, a organizatori su objasnili da æe manifestacija obuhvatati najmanje tri bine – Main Stage, Road Arenu i Etno stage.

"Prostor na kojem æe festival biti odr¾an prima oko 90.000 ljudi. S obzirom da je reè o ostrvu, u pripremi je izgradnja velikog kampa za posetioce iz zemlje, regiona i celog sveta, kao i saradnja sa MUP-om Srbije kako bi bezbednost posetilaca bila na najvi¹em nivou" rekao je Dragan Vujin iz "SFL Serbia".

Iako su karte za festival pu¹tene u prodaju pre izvesnog vremena, Stankoviæ je naveo da je cena karte "skoèila" i da sada iznosi 6.000 dinara.

"Prodaja karata ide odlièno, veæ imamo oko 1.500 online rezervacija samo iz Skopja. Veoma smo zadovoljni. Festival æe biti na svetskom nivou, svetla i zvuk æe raditi kompanija "Serious Show" iz Frankfurta, i oèekujemo veoma pozitivne reakcije" dodao je Vujin.

"Ponovio bih da su svi "hedlajneri" potvrdili dolazak, i niko od njih se nije pona¹ao razma¾eno. Momci iz Metallice su samo tra¾ili ve¹-ma¹inu u bekstejd¾u, dok su Motorhead tra¾ili zalihu kiseonika. Sa svima njima imamo super saradnju, neki su veæ bili u Srbiji i tra¾ili da im u bekstejd¾ obavezno dostavimo domaæu rakiju" dodao je Stankoviæ.

Od navedenih bendova, jedino je Motorhead za sada objavio potvrdu o nastupu u Zrenjaninu. Road Festival bi trebalo da se odr¾i od 28. do 30. juna ove godine, na ostrvu u blizini Zrenjanina. Prema navodima organizatora, sa lokalnom upravom Zrenjanina potpisan je ugovor o saradnji, koji ne predvidja nikakvo finansijsko uèe¹æe niti dobit. Taène satnice nastupa jo¹ uvek nisu objavljene, kao ni detalji o moguænostima sme¹taja i parkinga posetilaca.

(MONDO)

bitje super ako uspeju da ovo odrze u zivotu... hm.. dva takva (road i exit) festivala u srbiji - za ne poverovati!  :hm

mikele

#1

Тачно је да ови концерти нису у БГ-у,али ипак мислим да је ово веома корисна информација.
А што се тиче бендова који ће насупати,остао сам без текста.Све саме легенде

Smrda

#2
taj festival bi bio super...
prosto mi je nemoguce da ih sve zamislim kod nas...
mada nije lose da imamo rivala exitu...

vladimir

Sa ovakvim imenima-fuck the Exit, ionako me je vi¹e smorio! :smekerica:

mikele

Quote from: vladimir on 13-02-2007, 09:26:52
Sa ovakvim imenima-fuck the Exit, ionako me je vi¹e smorio! :smekerica:
То си добро реко,ово ће бити много боље,а и мало промене не би шкодило.Ја не знам ко ће ове године бити на Exit-у,али нема шансе да имају бољу екипу од ових у Зрењанину.

vladimir

Sad bar znam na ¹ta æu da snono2m platu! :luda

AquArius

Ovaj Festival zvuci toliko dobro da je to neverovatno.

Teorija zavere: mozda je laz, a mozda je i prevara.
Ma nemoguce mi sve to.
Bio je problem dovesti i jednog od njih u Srbiju, a sad kao svi su tu.
U dva dana.

Svetski zvuci.

Ali opet

Darker

hohohohohoho, konaèno neki festival na kome ima MUZIKE!!!!
Extra, odok da jurcam po netu rezervacije...

Smrda

Quote from: vladimir on 13-02-2007, 09:26:52
Sa ovakvim imenima-fuck the Exit, ionako me je vi¹e smorio! :smekerica:
nista onda od irkinja!!! :K :K :K


ma meni se svidja ideja da imamo oba...
u krajnjem slucaju razliciti su...

avgogh

joj, treba stekati pare... jedino sto mi se ne svidja je sto su odmah jedan za drugim... desetak dana razmaka... pih...

nasty girl

meni je to stvarno bas sumnjivo...

AquArius

#11
Metallica potvrdila turneju, Zrenjanin jo¹ ne

Najveæi heavy-metal bend dana¹njice Metallica objavila je da æe ovog leta napraviti pauzu u snimanju novog albuma i krenuti na koncertnu turneju. Naj sajtu benda objavljen je spisak sedam zemalja koje æe posetiti predstojeæeg leta.

Organizatori "Road festa" u Zrenjaninu najavili su legednarni nemaèki sastav kao glavne zvezde, ali bend jo¹ nije potvrdio nastup na ovom novom festivalu koji æe se odr¾ati od 28. do 30. juna.Bend je saop¹tio da æe uskoro obelodaniti imena jo¹ nekih zemalja u kojima æe svirati ovog leta.

Zanimljivo je da æe se turneja zvati u skladu sa njihovim umorom od studijskog rada – " Sick of The Studio 07".

Za sada, Larsa Ulriha i ekipu publika æe sigurno videti na Verèer festivalu 1. jula, u Atini 3. jula, Beèu 5. jula, Oslu 10. jula, Stokholmu 12. jula, Helsinkiju 15. i Moskvi 18. jula.



Motorhead otkazali nastup u Srbiji!



Britanski hard rock sastav Motorhead otkazao je nastup u Srbiji! Na zvaniènom sajtu grupe obrisan je dolazak na zrenjaninski Road Fest!

Na slici vidite datume turneje do pre nekoliko dana levo, a desno je a¾urirana verzija turneje Motorheada (http://www.imotorhead.com/tour.htm), gde Zrenjanina vi¹e nema!

Ovo otkazivanje dovelo je u pitanje kredibilitet fantomskog Road Festa, jer je osim britanskih rockera samo jo¹ D¾o Koker potvrdio nastup.

"Svim navedenim izvodjaèima uplaæen je "booking fee", potpisani su ugovori i nastupi na festivalu su izvesni. S obzirom da neki od njih svoje sajtove a¾uriraju jako retko, javnost ne bi trebalo da brine ¹to njihove online prezentacije nemaju potvrdjene datume" rekao je nedavno Branislav Stankoviæ iz PR slu¾be festivala. Medjutim, on se nekoliko dana kasnije javio novinarima i rekao da vi¹e ne radi za Road Fest!

Osim Motorheada i D¾oa Kokera, niko od najavljenih imena - Foo Fighters, Jamiroquai, Metallica, Daft Punk, Prodigy i drugi - jo¹ uvek nije potvrdio uèe¹æe na festivalu.

Road Fest bi trebalo da se odr¾i na Adi ©umici kod Zrenjanina od 28. do 30. juna.

(MONDO)


Ako vas interesuje nesto vise:
http://www.roadfest.co.yu/ (http://www.roadfest.co.yu/)

mikele

Биће овде изгледа оно ''Тресла се гора,родио се миш'' a005 a005 a005

nasty girl

ja kazem meni to sve sumnjivo.... :ball2: :ball2: :ball2:

videcemo sta ce biti na kraju...? :hmm

Darker

Quotenajavili su legednarni nemaèki sastav kao glavne zvezde
hahahhahahahha, pa kad ne znaju ni odakle je metlica :wall: :wall: :wall: