utisci/tok spremanja prijemnog ispita

Started by maya, 12-02-2007, 20:53:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

Sanja, ja sam prosle godine bio na tom sajmu (ako se to tako uopste moze nazvati). Mislim da nema potrebe da se razocaravas, niti da donosis prerane zakljucke o tome da li je bruka ili ne, jer prosle godine na tom sajmu nisu bili:
Farmacija, Medicina, pola PMFa iz Beograda (Fizika, Matematika, Biologija)...

Nisam siguran, ali mislim da nije bilo jos nekih fakulteta..

Nemoj to da te brine.  :wink:

marijabgd88

sto bruka...? sve sto ti treba mozes da nadjes na sajtu ili ovde... jedino je bedak za one koji nemaju pristup internetu...

maya

na tom sajmu se inace predstavljaju privatni fakulteti...

_sanja_

svejedno...ali da niko bas nije mogao da ode...

nasty girl

nikada nije ni bilo farmaceytskog fakultet....bar ga ni ja nisam nasla pre 2 godine tako da....bolje da skikonula do faxa ako te je nsto zanimalo... :loptica

Bred

upravo, postoje nacini da se dodje do svih poteebnih informacija bilo preko zvanicnog sajta, bilo preko ovog foruma ili informatora za upis u krajnjem slucaju. Farmaceutski fakultet ne kuburi sa brojem studenata tako da ne mora da ih vuce za rukav da se i upisu :wink:

maya

Quote from: maya on 12-02-2007, 20:53:23
Evo pa uzivajte...  :wink:

da ne bi zatrpavali druge teme pisite ovde sve o vasem nacinu spremanja prijemnog...

Pozdrav

ako ste zaboravili na ovu temu..evo da vas podsetim...da ne zatrpavamo onu za pripreme za fax-u...

maya

pa ne znam kako da dobijem 4p/3...
kad sredis formulu dobijes: sin(p/6+ 4x)=koren iz 3/2

p.s.postoji tema tok spremanja prijemnog pa ne bi bilo lose da se tamo preselimo da ne zatrpavamo ovu temu... :roll:

_sanja_

nije valjda da mi je tacno?? jeeeeeeeeeeee :)

vlada89

I meni je kao maji,p/6

Natza

dobar dan :D i meni je p\6 ali vishe njih sa priprema mi je potvrdilo da je tachno 4p\3 ??   :box

crunch

Kao resenje se dobija p/24+kp/2 ili p/8+kp/2 sto na datom intervalu ukljucuje i 13p/24 i 5p/8 a kad se sve to sabere dobije se 4p/3! :wave:

Miljana

I ja sam  dobila 4p/3.A da li ste uradili 20. sa probnog testa?Meni je ispalo da ima 5 resenja.

_sanja_

Miljana imas takav zadatak u zbirci! 5 resenja je tacno

marijabgd88

I ja dobijam 4p/3....