utisci/tok spremanja prijemnog ispita

Started by maya, 12-02-2007, 20:53:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

maya

Evo pa uzivajte...  :wink:

da ne bi zatrpavali druge teme pisite ovde sve o vasem nacinu spremanja prijemnog...

Pozdrav

marijabgd88

da... ali sta sad ovde da pisemo... hmmmm...??? :)

_sanja_

Marija,dokle ste stigli na pripremama sa organskom i sa matematikom ?i zanima me jel imate vi tamo neke provere,testove i sl.
e da...da ne sprema neko mozda za maturski "vitamine"??  :V

maya

Quote from: marijabgd88 on 13-02-2007, 13:07:53

pa ono sto ste pisali u temi o zbirkama sto je tamo bilo totalno off topic...

vlada89

pa sad nije zanimljivo..a meni je prof rekla da na prijemnom ide do nukleinskih kiselina..

_sanja_

ukljucujuci i nukleinske...ma dok stignem ja dotle...ima vremena:)trenutno se opustam uz protoliticku teoriju i koligativne osobine :PI  :lol:

vlada89

STA JE TO?  :run Hehe..dosadno je bez ovih starijih,nego jel ima muskaraca na pripremam ili cu biti jedini?  :hmm

maya

Quote from: vlada89 on 14-02-2007, 00:14:08
STA JE TO?  :run Hehe..dosadno je bez ovih starijih,nego jel ima muskaraca na pripremam ili cu biti jedini?  :hmm

ima...ne brini ,nisi jedini...u mojoj grupi imaju 3 koja dolaze na matu i hemiju,a jos 2 nam se pridruze samo na hemiji ... a ima ih i u drugoj grupi...

Bred

@_sanja_ - http://www.mycity.co.yu/Zdravlje/Vitamini.html

marijabgd88

Quote from: maya on 13-02-2007, 18:48:43
Quote from: marijabgd88 on 13-02-2007, 13:07:53

pa ono sto ste pisali u temi o zbirkama sto je tamo bilo totalno off topic...

salila sam se....  :wall:

Nego, na pripremama na faxu smo stigli do ugljenih hidrata, znaci presli smo celu trecu godinu... inace, o heterociklicnim azotnim organskim jedinjenjima smo baaaas radili... smorili me, dosta njih smo pominjali i kao ne moramo da znamo da pisemo strukturu ali treba da znamo sve o njima, osobine itd... A matematika... hmmm... valjda smo zavrsili logaritme... sda treba da radimo trigonometriju....

Inace, ja cu videti da uzmem vitamine za maturski ako uopste moze sada da se promeni...

Kako vama napreduje spremanje... dokle ste stigli?

_sanja_

Bred,hvala puno..ima dosta toga!nego me zanima da li mozda znas neki sajt sa kog mogu da skinem neke strukturne formule i sl...inace bih morala da skeniram sve iz knjige... :help:

Bred

Garant ima,ja ako se setim postovacu ovde a ako ne-sama ukucaj u google chemical formula ili tako nekako :wink:

hulio_salinas

Ako se ne snadjes, ostaje da sama nacrtas.

Imas na forumu temu:

• Programi za crtanje hemijskih formula (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,1655.0.html)

Moze da koristi. Ne moze da skodi.  :)

_sanja_

ma...nisam ja toliko dobra da bih sama uspela pomocu onih programa sve to da uradim..mada nesto sam nasla,nesto cu naci (nadam se) i tako...ali ipak hvala :)

_sanja_

stvarno nisam znala u okviru koje teme da ovo napisem, nadam se da nece mnogo smetati!ako smeta vi prebacite. u Beogradu je u toku sajam obrazovanja, i skola nam je organizovala posetu ovom sajmu kako bi se ,kako su oni rekli,najbolje i najtacnije informisali oko fakulteta koji nas zanima! medjutim na sajmu nije bilo apsolutno niceg   sa farmaceutskog fakulteta! rekli su nam da predstavnici sa farmacije nisu dosli ,niti su pripremili neki materijal!nisam mogla da verujem!bas sam se razocarala!bruka za fakultet!   :(