Naslednik Viste veæ 2009.

Started by Korisnicko Ime, 13-02-2007, 11:10:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Samo ¹to se pojavila Windows Vista zvaniènici kompanije Microsoft veæ daju naznake o njenom nasledniku. Ben Fathi, potpredsednik zadu¾en za razvoj, pod èijim nadzorom se razvijaju tehnologije koje postaju sr¾ operativnih sistema, je rekao da su originalni planovi predviðali radikalne izmene prilikom prelaska na Vistu, ali da se od mnogih planova moralo odustati. On najavljuje da æe se naslednik Viste pojaviti do kraja 2009. godine. Fathi oèekuje da æe do pojave novog operativnog sistema proteæi onoliko vremena koliko je trebalo Visti da se pojavi nakon predstavljanja Windows XP SP2, ¹to predstavlja ne¹to vi¹e od dve i po godine. Naslednik Viste se razvija pod kodnom oznakom Vienna.

Izvor: Yahoo 

Bred

Korisnicko Ime

to se i ja pitam
aj' videcemo sta nas ocekuje u toj novoj verziji
mada, nikad optimista kada je microsoft u pitanju

Bred

Verovatno ce veliki deo biti popravljanje sigurnosnih rupi iz viste a za vienu ce trebati po svoj prilici nego cudoviste od komjutera tipa pentium MMMM

AquArius

zar je moguce da je toliko falicha, o famozna Vista?  :hmm

mikele

Vista још није ни стигла у промет како треба,а већ је завршила своју каријеру. :hmm :hmm :hmm
Да ли ово значи да не требамо ни да је испробамо? :hmm :hmm :hmm

Bred

pa ja nesto ne bih zurio sa tim...

Korisnicko Ime

ja zadrzavam svoj zakrpljeni xp... mozda, cisto probe radi, podignem i Vistu pored XP-a, mada...