III kolokvijum

Started by Kamicak, 14-02-2007, 11:28:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

katarina

Jel moze za nedelju dana da se nauci sve, pri tom jurim prosek?

Maslacak

Katarina: mo¾e :happy:

mina-L: nemam pojma da li se izbacuju (u smislu da ne mogu doæi na kolokvijumu) ali znam da nije neophodno da ih radi¹... samo da lepo savlada¹ ono ¹to si radila na ve¾bama, je veæ dovoljno za dobru ocenu ako sve lepo skapira¹. Sve preko ¹to uradi¹ je naravno dobro, posebno ako vidi¹ da ti ne ide najbolje. Pa ti odaberi ¹ta i koliko æe biti to preko :cvet

Enea: pa ne mogu masti suspenzije na hladno ako je podloga koja je data èvrsta :hmm (tj nije lanolin i/ili vazelin).

Enea

maslachak: MORAJU
ovo je poruka za maslachkicu, ostale ne treba da zanima:
eto nas sada u reologiji, koristicjesh samo one koje imaju strukturu plastichnu.. one koje u sebi sadrze npr vazelin... dalje sve znash.. sta se dogodi kada chvrsto mesash...

davno sam vezbala, ali gotovo da sam 100% sigurna da smo zagrevali podloge koje dalje daju kremove, a l.s. u njima su mahom bile rastvorljive u vodenoj fazi...

Maslacak

E pa da Enea, u pravu si! :cvet

Zagrevaju se u industriji, ali to je za nas nebitno.

Enea

:K da, da... joj makine su next

tipichna suspenziona mast je sa bor-vazelinska, borna + vazelin na ' ladno bwe  :cvet

Lence

Da li neko zna kada je sledeci termin za polaganje?
Htela bih da se oslobodim jednog recepta, pa ne bih sad da polazem, jer nisam bas spremila.
Da li mogu da polazem parcijalno i da se oslobodim ili se tako ne racuna?

philoserbiana

svake prve srede u mesecu je popravni kolokvijum zaostalih recepata.nas ne kaci mart,pa znaci od aprila moze.sada moramo svi da se pojavimo na kolokvijumu bez obzira koliko znamo.moze vise puta da se izlazi i sve se racuna zakljucno do juna za oslobadjanje od 1 recepta.moj savet-nauci dobro teoriju i bar jednu oblast za recepte ili bar nesto od svega onoga sto treba...da sebi olaksas,imamo puno obaveza.pozdrav i javite se svi koji imate ovih dana kolokvijum-da razmenimo utiske  :cvet

makica

Philo,a zasto mi ne mozemo i u martu da polazemo ponovo,nego tek cekamo prvu sredu u aprilu? :hmm

Nea

Pa verovatno je to zbog toga sto cemo rezultate ovog kolokvijuma dobiti na terminu koju imamo u prvoj nedelji marta, a to je ujedno i termin kada se organizuje popravni kolokvijum po pravilu tako da se taj termin za ovaj kolokvijum gubi. Verovatno je prva nedelja meseca zlatno pravilo za odrzavanje popravnih kolokvijuma koje nema izuzetke u ovakvim slucajevima.

malena

Pa to nije fer onda mi imamo jednu sansu manje za popravni kolokvijum... :roll: A na to sam racunala...  :roll:

makica

I ja mislim da je to bas glupo... :ohwell:
Znaci ko padne,morace da ceka mesec dana da bi mogao ponovo da izadje...katastrofa!!! a005

mina-L

Da,i u aprilu ide rok,blokovi vezbi... Pa zar je tako tesko dati nam neku drugu sredu nego da cekamo mesec dana? :ohwell:

joja

Zamolila bih one koji su danas imali kolokvijum da nam proslede neka pitanja koja su bila...ako mogu...cisto okvirno da znamo koje su te¾ine...mada znamo da nisu bas naivna... :roll: Hvala unapred! :cvet

milena

Obratite paznju na to kako pojedine podloge, kremovi deluju na kozu.. To je jedino novo.. Kako deluje stearinski krem na kozu, uopste hidrofilni kremovi, hidrofobni, vazelin..

Dati su sastojci podloge, pa da se napise izrada..

Kada se dodaje ihtiol i kakvo mu je delovanje..

.... Uglavnom su ta delovanja jedina novina..  :wave:

katarina

A ne razumem zasto moramo svi da izadjemo na kolokvijum???