Smanjeno vreme za izmenu poruke

Started by Bred, 15-02-2007, 14:51:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Od sad imate pravo da u roku od 5 min izmenite svoju poruku nakon cega ce vam to biti onemoguceno. To j nephodno jer u situacijama kada se neka tema razvije i ima nekoliko desetina strana ne sme se dozvoliti da neko ko je napisao prvu, drugu ili trecu poruku u toj temi je menja [cime bi menja i tok diskusije nakon te poruke] ilije, ne daj Boze izbrise.
Ova izmena se ne odnosi na modve i smodove.

Smrda

e to ti je dobra fora...
svaka pohvala..
samo da znas pitala sam se sta znac PORKA!!!
progutao si slovo u naslovu teme...heheh

stef

:wall: :wall: :wall: ne svida mi se ovo...al ko mene shisha a005

nasty girl

ovo je jedna od stvari koje je trbalo odavno napraviti...

Bred

yeap al kloniranje ljudi jos uvek nije moguce :wink:

Masha

Uh, uh, uh, ja cu morati mnogo pazljivije da kuckam jer vrlo cesto, usled brzog kucanja, a i brzog toka misli, ispusatm slova, a boga mi i reci. No, sta je tu je, navici cu se.

tarantulica

Ako jednom izmenim poruku, da li onda imam novih 5 minuta da je ponovo izmenim?  :hmm

Bred

Nisam probao ali mislim da da. mada :hm

nasty girl

ja mislim da je tih 5 minuta od objavljivanja posta.... :hmm :hmm :hmm

Maslacak

Nemam nista protiv da vreme bude ograniceno, i cak se slazem...ali 5 minuta?? MALO!!!

vuksa

po meni je sasvim dovoljno 5min...vidis sta si pogresio...ispravis i kraj...a ne tu si pogresio i krenula rasprava i ti promenis sadrzaj svoje poruke i napravis neke druge ljude budalama O0

Al-Jasmina

Ma ljudi iskulirajte progutala slovca,
pa sta, znamo svi da je u brzini
a ako neko pogresno shvati, nova poruka i objasnjenje :)

Maslacak

nisu u pitanju samo progutala slovca, ja cesto zelim dodam nesto sto sam zaboravila, ili da drugacije srocim npr...naravno, pre nego sto neko odgovori na to...
ok, moze i ovako, ali onda racunate na duple postove od mene  :plez

salim se, al definitivno moram sad malo vise da pazim pre nego sto kliknem "posalji" :K

zoe

Ни мени се ово нимало не допада... :(

mikele

Ово је сасвим ОК,само можда би требало дати који минут више а? :hm :hm :hm
Што се тиче штампарских грешака,то је најмањи проблем,сви ћемо разумети шта је писац хтео да каже,тако да са те стране нема проблема.
Али од сада,прво идите на Pregled,па тек онда на Po¹alji. :K :K :K
За сваки случај :)): :)): :)):