X semestar

Started by Enea, 18-02-2007, 15:58:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Enea

jeste..prof je vrlo dinamicna..

2.predavanje-numericke velicine(pomalo boring),nije stigla da ih zavrsi...

sladjafarm

moje iskustvo sa organizacijom:isla sam na predavanja,bila aktivna,izasla u predroku i zena dala ocajan rok.Polozilo nas 6 od 40,i svi su dobili 6 ili 7,a ona je bila arogantna i pricala je kako studenti ne citaju zutu stampu :bokmal:

tako da su bolje prosli oni koji je nikad u zivotu nisu videli osim  na ispitu  :hm

Bred

sladjafarm

Ne ocajavaj Bred  :nene:,glavu gore,bice to ok  :pljes:
Mozda se ona promenila u medjuvremenu  :hmm

Ajvi

Sladjo, koji preokret.. Bas si nas razdrmala..  :shock 
Znaci zuta stampa, a?  :batina

sladjafarm

Da i jos nesto,odgovor na pitanje mora da ti stane u prostor koji je ona dala,nemoj da ti predje slucajno na dr.stranu jer ona "nema vremena da cita studenske eseje" :luda
,to mislim na pitanje koje se odnosi na diskusiju problema koji ti ona zada.

ALI kao i sve drugo i to se polaze,nista strasno,SRECNO  :~ :~ :~

mikele

Значи да не идем на предавања а? :hmm :hmm :hmm
Па добро,имам времена да размислим до следеће недеље јер ове недеље нема предавања из организације,вероватно због празника(8.март) :K :K :K

Enea

ccc
zato su ispiti za april, zakazani za veliki petak i uskrs... a njima je do 8. marta...

Enea

da li ste primetili da su vezbe u x lakse od onih u ix? ili sam ja u zabludi?

ko je nash novi predstavnik,a?

obzirom da je ovaj topic malo mrtav, predlazem da u njemu pisemo sve ono lepo sa kraja naseg mucenja...

mikele

Јел мислиш на ''оно'' лепо као нпр. колоквијум из мед. биохемије 21.маја? :wall:
Јел на то?

Enea

ne, ne mislim na to...

za pocetak, mogao bi javno sada da se predstavis, onima koji ne znaju... sta ima novo kod tebe, a da je bitno za sve nas?
=)))

a ja,

evo jedva cekam da april prodje, pa da idemo u zezanje...

Bred

Enea, imas dovoljno tema ili sam chat za chatovanje...

Enea

daj onda jedan ban =)))

BK

Uvodno predavanje za vezbe iz toxina je 12.4. u 16:15 u amf.1, (za grupe koje pocinju da vezbaju od 16.4)

mikele

Quote from: BK on 09-04-2007, 13:05:43
Uvodno predavanje za vezbe iz toxina je 12.4. u 16:15 u amf.1, (za grupe koje pocinju da vezbaju od 16.4)
Управо сам то хтео да питам.Хвала БК :cvet