Potrebe mu¹karca i potrebe ¾ene

Started by nasty girl, 20-02-2007, 12:08:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

Ja u stvari nikada nisam shvatio za¹to se seksualne potrebe mu¹karaca i ¾ena toliko razlikuju. I nikada nisam shvatio sve to s Venerom i Marsom. Takoðe, nikada nisam shvatio za¹to mu¹karci razmi¹ljaju glavom, a ¾ene srcem. I na kraju, nikada nisam shvatio za¹to gen seksualne ¾elje toliko oslabi kada èuje reci "Da, uzimam".

Na primer - jedne veèeri pro¹le nedelje, moja ¾ena i ja smo bili u krevetu. Strast se poèela rasplamsavati... kad li ona:
- Ne mogu sada, nisam raspolo¾ena... Htela bih da me samo malo dr¾i¹ u tvom naruèju.
Rekoh:
- ©ta?!? ©ta je sad pa to?
I onda je rekla reèi kojih se boji svaki mu¾ na planeti:
- Ti jednostavno ne razume¹ moje emocionalne potrebe koje imam kao ¾ena, da bih ja zadovoljila tvoje fizièke potrebe koje ima¹ kao mu¹karac. Na moj zbunjeni pogled je odgovorila:
- Zar me ne mo¾e¹ voleti zbog onoga ¹to jesam, a ne samo zbog onoga ¹to radim s tobom u krevetu?
Shvativ¹i da te veèeri neæe biti ni¹ta, okrenuo sam se i zaspao.

Iduæeg dana sam nazvao ¹efa i rekao da uzimam slobodan dan, kako bih proveo vreme s njom. Oti¹li smo na ruèak, a onda sam je odveo u jednu robnu kuæu sa ogromnom trgovinom ¾enske garderobe. Pratio sam je okolo, dok je isprobavala nekoliko vrlo skupih kompleta. Nije se mogla odluèiti koji uzeti, pa sam joj rekao da æemo ih sve kupiti. Htela je i cipele, koje bi se slagale s tim kompletima, pa sam joj rekao da uzme po jedan par za svaki komplet. Stigli smo i do dela s nakitom gde sam joj uzeo par dijamantskih minðusa. Da vam ka¾em... bila je taaakoooo uzbuðena. Mora da je mislila da sam na korak do bankrota. Pomislio sam da me testira kada je zatra¾ila i znojnike za tenis iako nikada u ¾ivotu nije uzela reket u ruke. Sigurno sam je bacio u razmi¹ljanje kad sam joj rekao:
- Naravno, draga.
Bila je blizu seksualnog zadovoljstva od silnog uzbuðenja. Sme¹eæi se, konaèno je rekla:
- Mislim da bi ovo bilo sve, hajdemo do blagajne.
Jedva sam se suzdr¾avao kad sam joj odgovorio:
- Ne mogu sada, nisam raspolo¾en.
Lice joj je poprimilo bled izgled kada je spustila vilicu i izustila:
- Moooolim?!?
Onda sam joj rekao:
- Samo sam hteo da dr¾i¹ ove stvari u naruèju neko vreme... Ti jednostavno ne razume¹ moje finansijske probleme koje imam kao mu¹karac, da bih ja zadovoljio tvoju ¾elju za kupovinom koju ima¹ kao ¾ena.
I ba¹ kad je imala taj pogled (kao) da me ¾eli ubiti, dodao sam:
- Zar me ne mo¾e¹ voleti zbog onoga ¹to jesam, a ne samo zbog stvari koje ti kupujem?

Oèigledno, ni veèeras neæe biti ni¹ta...

Pedja

Истина је и једно и друго,хехе