Stariji Bu¹ u akciji sa „oèajnom domaæicom“!

Started by Roben, 21-02-2007, 18:52:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Roben

Stariji Bu¹ u akciji sa „oèajnom domaæicom“!
(http://nono9.us)
Otac amerièkog predsednika, D¾ord¾ Bu¹ Stariji pokazao je glumici Teri Haèer, koja igra jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Oèajne domaæice", da je veliki fan ove amerièke serije.

Naime, Bu¹ je glumicu "pohvalio" na naèin koji bi mnogi sudovi ¹irom sveta okarakterisali kao seksualno zlostavljanje jer je Haèerova nekoliko puta dobila po guzi.

Po izgledu lica i mahanju na rastanku Bu¹u je krv prokljuèala, dok prema sopstvenom priznanju, Haèerova nije primetila ni¹ta èudno.

Medjutim, kad su joj novinari pokazali snimak hvatanja, bila je odu¹evljena ¹to se ocu aktuelnog amerièkog predsednika D¾ord¾a Bu¹a Mladjeg dopala njena pozadina.

Starijeg Bu¹a u akciji mo¾ete pogledati http://www.youtube.com/watch?v=dJZoai2HIeA

(MONDO)

и то им је био председник  :bljak:

Bred

QuoteNaime, Bu¹ je glumicu "pohvalio" na naèin koji bi mnogi sudovi ¹irom sveta okarakterisali kao seksualno zlostavljanje jer je Haèerova nekoliko puta dobila po guzi.
vidi ti  :silly: drtinu matoru, oce  :neee

Wolf


willie the scot

busha za predsednika!kakva pozitivna propaganda...kakav kralj...uce ljudi na klintonovom primeru,da je bio u stanju da napravi jos jedan skandal verovatno bi mu izglasali pravo na treci mandat.

wolfeitzckie

 Ovo mi je ono, kao drug tito i mlade pionirke, samo na american way.