Da li je derbi izgubio draz?

Started by stef, 24-02-2007, 17:08:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da li je derbi izgubio draz?

DA
16 (55.2%)
NE
6 (20.7%)
Ne zaludujem se time
6 (20.7%)
Prerastao sam...
1 (3.4%)

Total Members Voted: 29

darusaz

Робене, мислио сам да уколико наши клубови (највећи) промене политику (кадровску) онда можемо да причамо о квалитету ала Грчка или Украјина.

Подсећам вас све - 1990. године ФК "Партизан" је више од 50% прихода остваривао од продатих улазница...

hulio_salinas

Quote from: stef on 26-02-2007, 02:06:34
Da jedan Burzanovic, koji je Crnogorac (eh da vise nismo ista nacija), bude najpozrtvovaniji igrac na terenu???

Da da. Kakva ironija?!

On covek jedini zna sta je derbi. I Kastiljo i Gaj. A ovi ostali - sramota.
Precenjeni klinci.

Vampire 666

pa Koroman bas i nije klinac...

mikele

Quote from: Vampire 666 on 27-02-2007, 08:41:21
Али је прецењен :K :K :K
Док се не ударе по џепу,неће се они опаметити.

hulio_salinas

Quote from: Vampire 666 on 27-02-2007, 08:41:21

Dobro sad, ne cepidlacimo.

Realno, nisam ni mislio na njega. Njegov kvalitet je neosporan. Ali on je takav tip igraca da moze igrati sa kvalitetnim igracima. Nije on kao Zigic, koji je stalno najbolji. Zigic igra i sa dobrima i losima. Takav je covek da na ledjima moze da nosi celu ekipu, ma koliko lose ona igrala. Dok Koroman nije takav igrac. On bi bio cudo i u Zvezdi da ima odgovarajucu podrsku.

Koromana stvarno mogu da razumem, jer (ponavljam se) sam i ja igrao fudbal. Vrlo mi je dobro poznata njegova situacija! Okruzen si debilima i jednostavno si nemocan da bilo sta promenis. Priznacete da je tako i u zivotu. Koliko moze da te deprimira nesposobnost tvojih saradnika ili kolega? Tako je i u fudbalu. On nije toliko psihicki stabilan, da bi mogao da se uzdigne i da svojim primerom utice na ostale. Zato se on i utopio u sivilo. Zato ga je Bajevic i zamenio. Bajevic vrlo dobro zna ko je Koroman. Zato ga je i postedeo one bede. Apsolutno osudjujem sever, jer su izvizdali Koromana. Ponasali su se kao tipicna masa. Bili su besni, da nisu nasli opravdanja.

jeca87

Pretera ga i ti Hulio! Koroman i jeste u ekipi da bi ih sve okupio, napravio jedan kompaktan tim. Nije uspeo, ali to nikako ne znaci da su ostali debili. Ne bi istrcavali na teren u crveno-belom dresu da je tako! Nema potrebe za teskim recima samo zbog ogorcenja posle jednog derbija. Ti barem znas sta znaci "spustiti loptu"! :cvet

hulio_salinas

Molim?!  :shock
Koroman je u ekipi da bi sve okupio? Napravio kompaktan tim?

Teske reci su upucene za devojcice, koje ne znaju ciji dres nose i sta znaci igrati derbi. Lopta je spustena, budi uverena u to. Ovo je sve realno i receno smireno.

Jos nesto: nemoj misliti da sam ogorcen posle derbija! Zasto bih bio? To nije ogorcenje. Nego razocaranje u fudbal. Sebi nikad nisam oprostio sto sam prestao da igram fudbal. Taman kada sam se smirio, shvatio sam da sam mozda i mogao da uspem. Kada pogledam kako igraju igraci Crvene Zvezde, javi mi se zelja da opet obujem kopacke i da zaigram iz sve snage. Ovo je malo licno obojeno, zato nemoj prerano donositi zakljucke! Dodje mi sad da odem na Zvezdin trening i da im kazem: "Dajte loptu 'vamo i napustite objekat!"

:cvet

Phenomenon

Ljudi, Koroman je dobar igrac za nasu ligu. Ali uopste kao igrac je 3 klase ispod Zigica. Jbt, pa njegov nacin igre je "d¾igni, pa stigni". Gurne loptu, pa je posle juri i ako izbori korner, okrece se prema navijacima i trazi podrsku (pokusava da lozi masu). Ali, ponavljam za nasu ligu je dobar. Nema sanse da je on tip igraca koji moze da pokrene ekipu.

jeca87

Lako je kritikovati i pljuvati...

hulio_salinas

Jeco, to je ona parola (da je tako nazovem):

"Lako je kritikovati, a tesko je razumeti!"

A sta ako imamo drugaciju situaciju? Sta ako razumem situaciju (jer sam se bavio ovim sportom i znam kako to ide), a ne opravdavam? Normalan sled stavri je da kritikujem!

To je prekjuce i Djukic rekao na SOS kanalu, misleci na Smiljanica. Ali to je nebitno sada za ovu pricu...

biwi

Ljudi, shvatate le na sta se svodi nas fudbal!!!! to je bre raspad sistema, dal je mogu ce da, "zvezda" naseg fudbala Bosko Jankovic izjavi kada je igrao poslednji derbi sa Partizanom kakop je mislima bio vec u Majorci i na derbi uopste nije razmisljao..  Sta to sve govori???/ Pa dal je moguce da se Gaj, Kastiljo, Purovic i Burzanovic vise trude od baste, Koromana, Djokica...

Pedja

Ne trude se vise oni su bolji igraci...

***em ti ja te nase vecite nade...

Luximus

Cim ja nemam vishe nikakvu, ali nikakvu zelju da odem na derbi, onda je izgubio sve drazhi i to 100%...

avgogh

ja cu danas da idem na derbi, ali derbi, druge, trece ili koje vec lige... Igra se u mom gradu! Spektakl  :> FK Sloboda protiv Radnickog KG! Freedom Forces!  :igra:  mozda je derbi Zvezda - Patrizan izgubio na drazi, ali zato je ovaj nas dobio! Dok jednom ne smrkne drugom ne svane :wink:

pig_am_am