Jat kupuje Montenegro erlajnz?

Started by Roben, 25-02-2007, 00:08:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Roben

Jat kupuje Montenegro erlajnz?   
Beograd -- Srpska aviokompanija Jat ervejz poèela je pregovore o kupovini crnogorskog Montenegro erlajnsa. Crnogorska kompanija demantuje.

Pripajanje Jatu je u interesu obe avio-kompanije, jer je spajanje srpkog tr¾i¹ta i crnogorskih aviona dobro za obe strane.

List Politika objavio je da su se Ministarstvo za kapitalne investicije Srbije i i Ministarstvo pomorstva i saobraæaja Crne Gore slo¾ili da otpoènu pregovori.

"Potrvrðujem da su zapoèeli pregovori Jata i Montenegro erlajnsa o poslovnoj saranji. Modusi saradnje biæe utvrðivani i precizirani u toku sledeæe nedelje. Jat je predlo¾io intenziviranje odnosa i tesnije strukturno povezivanje dve kompanije u obostranom poslovnom interesu", obja¹njava direktor zemaljskih puteva Jat ervejza Sa¹a Vlaisavljeviæ.

Ministarstvo i Montenegro erlajnz: Nema spajanja sa JAT-om

Crnogorsko Ministarstvo saobraæaja i pomorstva i kompanija Montenegro erlajnz demantovali su u subotu pisanje beogradske "Politike" o tome da æe crnogorski avioprevoznik biti pripojen JAT-ervejzu.

Iz Montnegro erlajnza je saop¹teno da je taèno samo to da su se sastali predstavnci dve kompanije, ali na zahtev JAT-ervejza, zbog te¹koæa koje ima ta kompanija.

Kako se navodi u saop¹tenju Montenegro erlajnza, navodno pripajanje te kompanije JAT-ervejzu je "samo neèija lo¹a namera".

Izvor: B92

mikele

Ни ја нешто не верујем да је ова информација тачна. :nonono: :nonono: :nonono:
Па Црногорци не би то дозволили па макар пропао авио саобрачај код њих.
Мада бих ја волео да се то деси,чисто да се види ко је тата :K :K :K

Roben

По мом мишљењу то им је једина шанса да опстану
Ја сам против нек пропадну кад се кур*е :plez :plez :plez

Bred

QuoteЈа сам против нек пропадну кад се кур*е
takodje :V