aloo..muski sta je sa vama?....

Started by mackica, 25-02-2007, 16:27:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

mackica

ja ne znam da li se samo meni u poslednje vreme to desava.....istina da ne verujem ....jer mi se mnoge drugarice zale da je i sa njima isti slucaj.... :hmm
ovi danasnj muskarci...vise nisu kao nekad..... :batina
ocekuju da sve dobiju na tanjiru....nikako da se nakane da pridju.... :wall:
cak i kada je ocigledno da im se devojka svidja i ona jadnica na sve moguce nacine mu pokazuje  :wave:...da imaju zeleno svetlo...a oni?...NISTA...cak i beze... :run
zar moramo mi sve....?

sta vi narode mislite o tome...? :hmm

ajde narode red je da se u ovom ludom vremenu makar volimo bez muke  :ljubav:

AquArius

Znas sta meni pada na pamet,
a sto moze biti samo delic problema (ili odgovora).

Njima ponekad nije interesantno ono sto dobijaju na tanjiru, divno servirano.
Ponekad vole, cini mi se vise, papazjaniju u serpi (visokih zidova...).

:hmm

mackica

pa slazem se ...i lepse je kad sve to nije tako...ocigledno...one igrice...osmesi...pogledi.....sve je to mnogo lepse nego nesto sto je ocigledno servirano....vise se obradujes necemu za sta se namucis da bi ga imao.....ali....sve mi se cini...da vise toga nema...tog prilazenja...nakon slatke igre....nego kao da svako cega onog drugog da pridje...i tako u nedogled dok se jedna strana ne umori , smori i ode.....
zasto???

AquArius

uf, kad su meni poslednji put prilazili (ili ja njima  :smekerica: ) zemlja je bila ravna ploca  :lol:
i to nema veze saS godine, vec sa odredjenim stazom ... recimo  :>

prepustam odgovor nekom od "mladjanih"  :K

mackica

a mladjani.....njih nema ni za leka....hihi

Alnus Glutinosa

e ova prica, o decacima koji ne prilaze, i kako su se svi nesto ucaurili je dospela i na 2.dnevnik, a ja nesto nisam primetila da je tako...  :hmm

mackica

e....pa onda uzivaj....i budi srecna....sto taj mali procenat...stare garde imas oko sebe...hehe

aziraphale

mackice, to ti je sve pitanje ponude i potraznje.

da li stalno svirate kako ima 6-7 devojaka na jednog tipa? o, da.
i sad recimo tebi se svidi neki tip. namigujes ti njemu, smeskas mu se, poziras sa casom pica i caskas sa drugaricom krajickom oka trazeci ga po prostoriji. vidis, recimo, taj isti tip se dopadne nekoj drugoj od preostalih 5-6 devojaka. i konta ona "sto da cekam?!". pridje lepo kaze nesto smesno, ili ne, i ljubav potencijalno procveta.

ekonomija ti cudo.

p.s. ok, ja to malo karikiram, mada ima istine, sto je najgore. a sad ozbiljno. za sve ove godine (a imam ih 25, oko deset kako sam se "bacio u promet") citave dve devojke su mi prisle. jedna me je maltene silovala, i danas smo prijatelji:), a druga je bila sok i iznenadjenje. svim ostalim sam morao da prilazim, da izmisljam kojesta, lupam glavu sta doticna hoce. ispaljen sam zaboravih vec koliko puta, prosao sam kod devojke manje puta od toga. i sta sam dobio? dve veze od po godinu i po dana i saku umornih prstiju. da izvinete, ne prilazim cici dok mi makar jedna ne pridje i ne kaze "ja sam x y, ocu da caskamo, sta pijes?".

besno pile

Quote from: aziraphale on 25-02-2007, 17:47:17
citave dve devojke su mi prisle. jedna me je maltene silovala, i danas smo prijatelji:), a druga je bila sok i iznenadjenje.

:hm

cvjetic

momci ne prilaze djevojkama,tacno je...ali djevojke se generalno ponasaju tako da nema potrebe da im momci prilaze,jer ce velika vecina da startuje frajera koji joj se dopadne...a po meni muskarac koji ocekuje da djevojka obigrava oko njega,nije muskarac i ja sa takvim ne bih ni bila,makar bila sama...muskarac je taj koji treba da osvoji zenu...a kasnije sve treba da bude podjednako i u ravnotezi...po meni musko treba da napravi prvi korak,a zajednicki je napor odrzati vezu...

Milos82nbg

dve veze od po godinu i po dana i saku umornih prstiju.

Nisi valjda najcesce prste umarao toliko vremena ? 3 godine u vezi mmmmm zavidim ti.
Da se vratim na temu, kukate kako muskarci slabo prilaze. To je relativno, muskarci ce neke devojke da startuju bez obzira na situaciju, dok druge imaju manje srece. Ako se nekome bas svidis on ce ti prici, nema sta da izgubi. Mislim da neki muski imaju nerealne ambicije i ocekuju da im devojka izgleda kao igracica sa  pinka.

Wolf

mackice, to ti je sve pitanje ponude i potraznje.

da li stalno svirate kako ima 6-7 devojaka na jednog tipa? o, da.
i sad recimo tebi se svidi neki tip. namigujes ti njemu, smeskas mu se, poziras sa casom pica i caskas sa drugaricom krajickom oka trazeci ga po prostoriji. vidis, recimo, taj isti tip se dopadne nekoj drugoj od preostalih 5-6 devojaka. i konta ona "sto da cekam?!". pridje lepo kaze nesto smesno, ili ne, i ljubav potencijalno procveta.

ekonomija ti cudo.

p.s. ok, ja to malo karikiram, mada ima istine, sto je najgore. a sad ozbiljno. za sve ove godine (a imam ih 25, oko deset kako sam se "bacio u promet") citave dve devojke su mi prisle. jedna me je maltene silovala, i danas smo prijatelji:), a druga je bila sok i iznenadjenje. svim ostalim sam morao da prilazim, da izmisljam kojesta, lupam glavu sta doticna hoce. ispaljen sam zaboravih vec koliko puta, prosao sam kod devojke manje puta od toga. i sta sam dobio? dve veze od po godinu i po dana i saku umornih prstiju. da izvinete, ne prilazim cici dok mi makar jedna ne pridje i ne kaze "ja sam x y, ocu da caskamo, sta pijes?".
Haha...Jako lepo napisano, nema sta.

Al-Jasmina

Quote from: Milos82nbg on 25-02-2007, 19:40:23
dve veze od po godinu i po dana i saku umornih prstiju.

Nisi valjda najcesce prste umarao toliko vremena ? 3 godine u vezi mmmmm zavidim ti.
Da se vratim na temu, kukate kako muskarci slabo prilaze. To je relativno, muskarci ce neke devojke da startuju bez obzira na situaciju, dok druge imaju manje srece. Ako se nekome bas svidis on ce ti prici, nema sta da izgubi. Mislim da neki muski imaju nerealne ambicije i ocekuju da im devojka izgleda kao igracica sa  pinka.

Azira, volim te! :happy:
Buduci da me tvoj nick by Darker uzasno podseca na moj takodje by Darker
nije ni cudo sto osetih afekciju ka tvom humoru

Milose  :cvet
Istina je da neki likovi imaju nerealne ambicije,
a nerelane su iz par razloga:
Tog lika ta cura s pinka ni okrznula ne bi,
i najverovatnije je da se osoba visokim standardima zapravo stiti od veze jer nije zrela za nju....

Roben

ja се не слажем да мушкарци не прилазе ево Shaft је очити пример
он јури жене где стигне  :plez :plez :plez

ја их одавно не јурим али ме нервирају нападне жене
мада их оправдавам конкуренција је огромна свака се бори за свог бају

Al-Jasmina

A ima zena koje se bore da necije baje drze ruke na svojim zenama  :wall: