Паметни подсетник - Sony Ericsson M600

Started by Korisnicko Ime, 26-02-2007, 10:28:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Можда је згодна прилика да изаберете паметни мобилни телефон за сваки дан. Ако се питате зашто то да урадите, укратко ћемо представити неколико разлога.
Уколико записујете насумице у роковник или на брзину нашкрабате забелешке и нечитке бројеве на сто различитих места, станите томе на крај с једном једином справом – Sony Ericsson M600.
Веома танак и лаган, он ће унети ред у ваш живот. Више нећете проводити бесане ноћи мислећи да сте нешто заборавили. Брз и подесан за коришћење, опремљен је најновијом технологијом електронске поште, што олакшава једноставно слање и примање порука. Тако увек можете бити у току догађаја који вас занимају. Не морате се, чак, ни повезати да бисте проверили имате ли пошиљку, јер их push e-mail аутоматски шаље.

У ову направу лепог изгледа можете ускладиштити цео свој календар, белешке, задатке и мноштво других докумената, фотографија и видео-садржаја. Све је читко, лако доступно и брзо се сређује.

Sony Ericsson M600 ће вас подсетити на ваше састанке у право време, па нећете паничарити зато што сте заборавили на важан договор. Ако уговарате време сусрета, можете користити брзи претраживач Интернета да бисте пронашли ресторан, резервисали карту за биоскоп или, чак, погледали неколико најава за филмове које бисте желели да гледате.

Мобилни телефон чува цео ваш телефонски именик у којем само треба изабрати везу и послати електронску пошту, поруку или MMS. И нису вам потребни оловка и папир, јер уписујете светлосном оловком (stylus) на екрану осетљивом на додир. Осим тога, можете откуцати текст користећи тастатуру или прошетати кроз меније помоћу тросмерног jog-diala који се палцем помиче.



Izvor Politika