Ugovor koji morate naterati ¾enu da potpi¹e pre venèanja

Started by nasty girl, 26-02-2007, 17:07:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

Ja, dole potpisana, prihvatam da...

1) U malo verovatnoj situaciji da ne svr¹im kada se pijan strovali¹ na mene i pumpa¹ me pet minuta (¹i¹teæi pri tom kao neki matori astmatièar), ljubazno æu odglumiti orgazam. I to na vrlo uverljiv naèin, uzdi¹uæi "Kakvo dobro tucanje" i sl., i zavijajuæi kao maèka u februaru.

2) Ako mi Tvoja majka poka¾e neke slike iz Tvog detinjstva, kao one sa tetkinih svadbi na kojima si uredno zalizan kao da su Te krave lizale, neæu to nikako komentarisati. Nikada. Niti cu Te gledati tako da se na bilo koji naèin shvati da su slike ¾ivi pi¹.

3) U potpunosti se sla¾em da je ¾enina primarna uloga da bude kriva. Prema tome, kad razvali¹ palac o deo name¹taja, ili Tvoj tim izgubi utakmicu, prihvatam da po nekoj kompleksnoj nauènoj formuli nedokuèivoj za ¾enski mozak - to bude moja krivica. Èak iako nisam bila prisutna.

4) Kad god budem æaskala sa svojim prijateljicama, prièaæu im sa strahopo¹tovanjem kako si pravi pastuv u krevetu, sa "alatkom" abnormalnih dimenzija.

5) Spominjaæu to podjednako i Tvojim prijateljima. Stalno.

6) Posle tucanja (o kojem se nikada neæu izra¾avati kao o "voðenju ljubavi") neæu oèekivati niti tra¾iti da me mazi¹ i miluje¹ satima dok Ti ruka ne otpadne. Niti æu dozvoliti da Ti moja kosa na bilo koji naèin zagolica lice.

7) Apsolutno nikad neæu tepati Tvom penisu.

8 ) U krevetu æu biti apsolutno prilagodljiva da isprobam svaku pozu koja Ti padne na pamet. Naroèito one gde ja sve radim a Ti samo le¾i¹ i ceri¹ se.

9) Nemilosrdno æu ispitati sve svoje zgodne drugarice i izvestiti Te da li neka od njih pokazuje i najmanju biseksualnu zainteresovanost. Onda æu ih pozvati kod nas na sedeljku... I sakriti im kljuèeve od kola tako da moraju da prenoæe kod nas.

10) Nakon ¹to raskinemo, nikada neæu spavati ni sa jednim od Tvojih drugova ili kolega. Niti sa bilo kim drugim koga poznaje¹. Ili æe¹ eventualno upoznati jednog dana. Uop¹te, ako neki mu¹karac i poku¹a da mi priðe, sveèano æu mu izjaviti da su mi, nakon Tebe, svi drugi mu¹karci nezanimljivi.

11) Potpuno prihvatam èinjenicu da su mehanièki objekti kao kola, kompjuterske igre i daljinski upravljaèi, iznad skromnih mentalnih moæi ¾ene. Ispala bih sme¹na u poku¹aju da ih koristim, pa to prepustam Tebi do mile volje. Sa izuzetkom pegle i ma¹ine za pranje ve¹a, naravno.

Potpis: _____________________

Datum: _____________________