''Gola nedelja'' u holandskim teretanama

Started by nasty girl, 27-02-2007, 13:24:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl



edan holandski vlasnik teretane uve¹æe ''golu nedelju'' za ljude koji vole da ve¾baju - goli.

Partik de Man, vlasnik teretane ''Fitworld'' u gradu Heteren do¹ao je na ideju razgovarajuæi sa dvoje èlanova koji su pasionirani nudisti. ''Èuo sam da neke teretane nude plesanje na ¹ipci, pa sam pomislio za¹to ne bih i ja ponudio ne¹to novo.'' - rekao je de Man.

Goli ve¾baèi ne trebaju da brinu zbog higijenskih uslova jer se na sprave koje se koriste, poput sobnog bicikla, tegova i slièno, obavezno stavljaju ruèke ili obloge. Sve sprave biæe oprane i dezinfikovane. ''To ionako radimo svaki dan.'' - rekao je de Man.

Predstavnik Holanske organizacije naturista, koja ima 70.000 èlanova, rekao je da ga zanima hoæe li ideja imati odaziva. Istra¾ivanje organizacije pokazalo je da veæina njihovih èlanova voli da ve¾ba odeveno. ''Najpopularnije aktivnosti (za nudiste) su one koje se rade na otvorenom, kao sunèanje i plivanje, ili mo¾da ureðivanje ba¹te.'' - izjavio je predstavnik Bernd Huiser.

Prva ''Gola nedelja'' najavljena je za 4. april.

www.sto-posto-zabava.com

AquArius


Korisnicko Ime

Desetak sredoveènih i starijih mu¹karaca pojavilo se u jednoj teretani u Holandiji na prvom treningu za nudiste. „Ako ste nudista, lep¹e se oseæate dok ve¾bate goli“, ka¾e Ron van der Puten. Treneri su takoðe bili nagi, ali su nosili kecelje, dok su korisnici teretane morali imati pe¹kire koje su stavljali na sprave na kojima se sedi. Posle njihovog termina, sprave su morale biti oèi¹æene tri puta pre sledeæe upotrebe.

Izvor BLIC