Cirilicni prevod foruma

Started by zoe, 16-06-2006, 20:58:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Kojim pismom pises?

iskljucivo cirilicom
vise cirilicom
iskljucivo latinicom
vise latinicom
i jednim i drugim ravnopravno

Vampire 666

Quote from: Emma on 27-06-2006, 22:19:07
Ako svi budete pisali cirilicom, dzaba meni ovaj forum.    Volim ja cirilicu, ali sta da radim kad moj kompjuter (Macintosh G3) ne prepoznaje cirilicu  !!!!  :'( :'( :'(
Sve sto su Vladimir, Zoe ili Ljepa Bosanka napisali ja vidim samo znakove pitanja.   :][
Meni ovaj forum zlata vredi,  velika pomoc i olaksica  kao i drugima koji nisu iz Beograda, pa i iz Beograda. Ne znam da li i drugi imaju problem  kao ja sa kompjuterom?
Zato        MOLIM VAS,         PLEASE         pisite latinicom.    :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

:OFF imash MAC-a....hahahaha...fancy sranje....sorry, nishta lichno, ali alergichan sam na to g*v*o od kompa...samo snobovi to furaju... :OFF

Emma

To  sto eto imam rodbinu u inostranstvu i sto su se "sazalili " i dali mi stari  Mac. iz 1998 (jer njima vise nije trebao) ne znaci da sam snob. Tesko da bih ja  uspela da ga kupim. Da  je noviji ne verujem da bih imala ovakvih problema.  I stvarno  ovo  je  :OFF

vladimir

Kao ¹to vidi¹, zbog zahteva koji su slièni tvom, ja sam poèeo da na forumu pi¹em latinicom.Ali, u realnom ¾ivotu pi¹em iskljuèivo æirilicom-¹ta æu kad sam Srbenda! :wink:

AquArius

Znam da je  :OFF  ali umire nam cirilica. Pokopase je i latinica i "stranjski"  izrazi. Cak sam i u Politici u kulturnom dodatku nalazila greske! Gde su ti lektori?  :][ Tuga. Jezik nam se srozava, linija manjeg otpora.  :(
Znam, znam  :OFF

nasty girl

Quote from: Vampire 666 on 27-06-2006, 22:21:51
Quote from: Emma on 27-06-2006, 22:19:07
Ako svi budete pisali cirilicom, dzaba meni ovaj forum. Volim ja cirilicu, ali sta da radim kad moj kompjuter (Macintosh G3) ne prepoznaje cirilicu !!!! :'( :'( :'(
Sve sto su Vladimir, Zoe ili Ljepa Bosanka napisali ja vidim samo znakove pitanja. :][
Meni ovaj forum zlata vredi, velika pomoc i olaksica kao i drugima koji nisu iz Beograda, pa i iz Beograda. Ne znam da li i drugi imaju problem kao ja sa kompjuterom?
Zato MOLIM VAS, PLEASE pisite latinicom. :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

:OFF imash MAC-a....hahahaha...fancy sranje....sorry, nishta lichno, ali alergichan sam na to g*v*o od kompa...samo snobovi to furaju... :OFF

vampiru bez vredjanja....

Bred

zoe

AquArius што се мене тиче уопште ниси била  :OFF

Бред, можеш ову тему и да преместиш на неко адекватније место...

Bred

Ne, ovo je tema za cirilicni prevod foruma. Ako zelite da raspravljate o upotrebi cirilice, otvorite novu temu u odgovarajucem forumu