Telenor uveo Mobilni brodbend

Started by Korisnicko Ime, 01-03-2007, 12:52:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Beograd -- Od danas, mobilni operator Telenor omoguæio je komercijalno kori¹æenje usluga koje pru¾a 3G Mobilna brodbend tehnologija.

Nakon ¹to je nepunih mesec dana od dolaska na tr¾i¹te Srbije ulo¾io 15.3 miliona evra u telekomunikacionu opremu, Telenor je nedavno potpisao novi predugovor sa kompanijom Erikson vredan 40 miliona evra.

„Za na¹e korisnike to praktièno znaèi da æe imati moguænost da koriste niz novih usluga zahvaljujuæi pro¹irenju propusnog opsega mre¾e na Mobilni brodbend, ali pre svega najbolju pokrivenost i kvalitet mre¾e kojim se ponosimo“, istakao je Stajn-Erik Velan, generalni direktor Telenora u saop¹tenju te kompanije.

Ispunjavajuæi zakonsku obavezu preuzetu dolaskom na tr¾i¹te Srbije, Telenor je od 1. marta omoguæio komercijalno kori¹æenje usluga koje pru¾a 3G Mobilna brodbend tehnologija.

Najveæa prednost koju korisnicima donosi Mobilni brodbend je znatno lak¹i i br¾i pristup sadr¾ajima koji se nalaze na internetu, kao ¹to su filmovi, televizijski program ili muzièki spotovi.

Primera radi, korisnik æe moæi na svoj mobilni telefon da uèita najnoviji muzièki hit za pribli¾no 12 sekundi.

Od danas, svim Telenorovim korisnicima su na raspolaganju usluge Mobilnog brodbenda, ukoliko imaju odgovarajuæi tip mobilnog telefona i nalaze se na teritoriji Beograda ili u u¾em gradskom jezgru Ni¹a i Novog Sada, navodi se u saop¹tenju Telenora.

Izvor B92

Bred

#1
hm jel usluga besplatna?

da sam sebi odgovorim-naravno da NIJE besplatno. Cena je 30din/min [ tako pise na njihovom wap sajtu]