Novi TEST!!!!!

Started by instructor, 02-03-2007, 01:45:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

instructor

Mozda je vecina cula za ovaj test, ali mnogo je dobar... Odusevio sam se kada sam ga cuo! Pop i AquaArius ga znaju pa ih molim da svoje komentare zadrze za sebe, a takodje i one koji su ih culi.
Cisto da ne pokvarimo razmisljanje drugim osobama...

Test glasi ovako:

Vozis auto, crveni porshe, dvosed... Ides iz BG-a za NS! Vreme je napolju nenormalno loshe. Kosava duva, kisa pada, "nebo se otvorilo"... U strasnoj si frci i moras da stignes u NS sto pre, iz dosad samo tebi poznatih razloga. Medjutim, u jednom mestu, izmedju ta dva grada, na autobuskoj stanici vidis tri osobe: Svog najboljeg prijatelja koji ti je u, ne tako davnoj proslosti, spasio zivot, i kome si prakticno duzan upravo taj zivot i za koga bi ucio, ama bas sve, a kome je prevoz itekako potreban. Zatim stariju zenu, koja ukoliko za 15 min. ne stigne do bolnice, umire od srcanog napada, a samo od tebe zavisi da li ces je prebaciti ili ne... I, napokon, devojku/decka svog sna. Osoba sa kojom, ako je povezes, ces provesti ceo svoj zivot. Sa kojom ces imati sve sto pozelis... Jednostavno: Ljubav tvog zivota!

Jednostavno pitanje: Sta ces uciniti u tom trenutku? Samo da podsetim. U pitanju je porshe dvosed!!!
Moras odluciti u tom, jedinom, trenutku...
Koga povesti, zbog cega, sta uraditi...?

Gospodo trazim objasnjenje... Hvala...

Mashrum

Uuu,crveni porše..ipak,mogu li u moju priču da dovezem dvosed BMW Z7?  :K
Ne znam za ovaj test.Ja bih dala prijatelju moja kola da odveze tu staricu u najbližu bolnicu,a sa dečkom bih ostala da ćakulam na kiši i snašli bi se nekako nekim stopom i to..a razlozi zbog kojih jurim za NS bi verovatno isparili.  :wink:
Objašnjenja..Takva sam.Izvući za sve najbolje,ako može..  :)

Dukica

Zenu bih dovezla do bolnice,ortaka bih nekako
smestila u sledeca kola koja nailaze,a decku
bih objasnila da me saceka,pa cu se vrnem i
po njega.... :K
Al mislim,da bi definitvno zenu odvazla prvu,
ipak,njoj je zivot ugrozen..
Sve ovo pod uslovom da niko ne moze da stane
u gepek ili u krilo ovom drugom..
Ako moze,ortaku zena da sedne u krilo...

Neeeeeeeeeee.setila sam se...............
Ja bih ostala sa deckom napolju i zajedno bi se
prehladili
a neka ortak uzme kola i odveze zenu...
a posle sta njemu treba....
:loptica :loptica :loptica

instructor

Probajte test da resite bez da gledate sta su drugi otkucali...  :bokmal:

Al-Jasmina

ortaku kola da vozi zenu
a ja sa hahahhaah sa devojkom iz sna :wall:

:116: :116: :116: :116: :116:

Darker

Zabole me za sve, okrenuo bih kola i vratio se za Bg, eeeeeeeej imam Por¹ea!!!!:-):-)

Phenomenon

Ostavio bih bakutu da rikne, ionako je dovoljno zivela. Druga bih povezao, a devojku bih stavio u krilo. Porse je dvosed, ali je ovo brate Srbija. Ako moze u bus GSP-a da stane 200 ljudi, moze i u Porse troje.
A ako bas bas bas bas moram samo jedno, to bi bio drug. Drug je drug, a zensko je zensko. To se mora razgraniciti.

leila_bgd

Pa ovako
Bakutu bih odvezla do bolnice, posto je ipak njen zivot u pitanju,
Ako je prijatelj bio toliko fin da spasi moj zivot, nece mu biti tesko da shvati vaznost spasavanja bakicinog
A sto se tice decka mog zivota, ako je stvarno tako idealan, ne sumnjam da cemo se sresti ponovo
:)

cvjetic

e pa ja bih uradila isto sto i mashrum...

Smrda

dala kljuceve drugarici da odveze baku...

a ja ostala da kisnem na stanici sa deckom...

ipak sam ja 1 0d 100!!! :plez

mada da sam znala da je crveni porse....
mozda bih razmislila 2x....ali ajde...

mackica

...drugu bih dala da poveze bakicu.....obavi sta mu treba....i vrati auto...a u medjuvremenu bis svom decku iz snova objasnila na kisi da sam i ja njegova devojka iz snova...:))))

stef

Zgazio bih baku, da joj skratim muke... :lol2:

lycos

Quote from: Phenomenon on 03-03-2007, 13:39:02
Ostavio bih bakutu da rikne, ionako je dovoljno zivela. Druga bih povezao, a devojku bih stavio u krilo. Porse je dvosed, ali je ovo brate Srbija. Ako moze u bus GSP-a da stane 200 ljudi, moze i u Porse troje.
A ako bas bas bas bas moram samo jedno, to bi bio drug. Drug je drug, a zensko je zensko. To se mora razgraniciti.
i ja sam istog misljenja :K :K

katarina

Bakutu bih zveknula da joj olaksam muke, drugu koji mi je spasio zivot bih poklonila porsea, a ja i moja ljubav...ah

Salim se naravno.

1.Baku u kola pa pravac u bolnicu, naravno!
2.Drug je DRUG, nece mi zameriti u takvoj situaciji.
3.Srbija je mala zemlja, nasla bih tu moju ljubav gde god da je, samo da spasim bakicu!

instructor

Evo mala pomoc!!!! Ako povezes baku ostaces bez najboljeg druga i bez svoje ljubavi. Nemas externih mogucnosti i SBBKBB (sta bi bilo kad bi bilo)... Evo je sve vezano za test, a ne za tvoj ili neciji drugi realan zivot... Neki su dobro odgovorili i naravno da postoji samo jedno pravo resenje. Inace, ovaj test, iz prve, resi 1 od 100 ljudi.