Postupak vadjenja lekarskog uverenja za posetu Galenici?

Started by Bred, 03-03-2007, 21:04:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

philoserbiana

izvinite,da pitam nesto...kada se to posecuje galenika i na kojoj godini?malo sam zbuljena  :hmm

AnaCrvena

u petoj!valjda uskoro,ni mi bas ne znamo tacno kad...

tarantulica

Danas je iza¹ao raspored kad koja grupa ide u Galeniku  :cvet

MiKy

AnaCrvena

od 6.marta!po 3 grupe u jednoj turi i to prvo idu 33-36. grupa,a poslednje 1-3.grupa,negde pocetkom maja ja mislim....

Enea

[off]ne mogu da verujem da ima 36. grupa choveche, to je 3 vise nego lane [/off] :Bog

zerocool

Ja sam juce dobila potvrdu u mom domu zdravlja, i pise da je na osnovu uvida u karton ustanovljeno da nisam alergicna. Ja sam inace primala sve zivo kao mala pa zato ima dokaza
znam da neki prosle god nisu nosili uverenje, ali ne mogu da se natezem sa njima

tarantulica

Zbog èega se u posetu Galenici ide èetvrtkom?
Tog dana imamo predavanja, izmeðu ostalog i organizaciju, na kojoj je valjda obavezno prisustvo, za izlazak u predroku  :hm

Enea

Prof organizacije zna shta je industrija, mislim o tome te izmedju ostalog uchi..
Javite joj se na vreme pa da se organizujete, ili ass sa kozmetologije..

jer..

.. [jun 2 je bio tezak onako bash, knjiga nova do tada nije izashla, pitanja iz ranijih rokova se nisu ponovila, mozda 1 do 2.. oni koji su [hide]izlazili u predroku i pali stekli su uslov da izadju i u roku => 2 roka, a jun![/hide] i josh + su dobili novu knjigu od proff  :smekerica:]

Tinkerbell

Treba lekarsko uverenje i kad postoji alergija  :ohwell:    lose ste me informisali  :F

tarantulica

Naravno da treba  :cvet
I ako jesi i ako nisi alergièna, mora¹ da donese¹ uverenje  :cvet

Tinkerbell

Pa da, ali pregledaj ovu temu i sta su pisali  :ohwell:  svako normalan bi zakljucio isto sto i ja, tj da ne treba uverenje ako si alergican, vec je dovoljno da to kazes  :ohwell:

tarantulica

Va¾no je da si na vreme saznala ¹ta treba  :cvet

P.S. Prethodnih godina nije bila obavezna potvrda (sad jeste), mo¾da je to zbunjujuæi faktor  :wink:

AnaCrvena

inace,profesorka organizacije je rekla da nju ne zanima nikakva poseta galenici,njeno predavanje pocinje u pola 2,i da se obratimo institutu koji nas tamo vodi(u toku predavanja,btw)...ne mogu da shvatim da ne mogu malo da saradjuju!
ja treba da idem sad u cetvrtak,pa cu vam javiti kad sam stigla na fax...

tarantulica

Trebalo bi da obilazak bude gotov do pola 12  :cvet