Kako je to biti DRUGA(I) i postati PRVA(I)..?

Started by maki, 04-03-2007, 15:19:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

maki

mislim da naziv teme dovoljno govori..svako od nas je bio u takvoj situaciji,mislim bar se nasao u prvom delu pitanja,ali kome je poslo za rukom da stvar istera do kraja?
ovo je jedno od pitanja koje muci mnoge,a ja dodajem jos:VREDI LI TRUDA?

nasty girl

ne znam moje misljenje je da vredi truda....samo treba biti dovoljno uporan i imati strpljenja...

ali opet na sve to utice i druga strana jer je tu pitanj ekoliko je druga strana spreman da ostavi prvu zbog druge...

:hmm :hmm :hmm

maki


nasty girl

Quote from: maki on 04-03-2007, 15:50:12
zabranjeno voce=sladje voce?

definitivno....kao i neosvojivo voce =sladje voce... :K

pexualis

#4

Cudna stvar, barem iz mog iskustva i situacija koje su doziveli ljudi koje poznajem, mogu da kazem da muskarci jako retko ostavljaju 1. devojku zbog neke druge. Znaci, u stanju su da se svalerisu mesecima, a znam za neke i godinama, i znam slucajeve da je ta druga mnogo lepsa i bolja, ali nikako ne ostavljaju svoju javnu devojku, jednostavno u odredjenom trenutku prekinu da je varaju, i to je to. Ni sam ne mogu da zakljucim zasto je to tako, verovatno je muskarcima sigurnije da budu sa devojkom sa kojom su godinama u vezi, iako ima mnoge mane, nego sa prelepom devojkom, koju znaju kratko vremena, iako to zvuci nelogicno, mogu reci da je to tako u vise od 80% situacija.

S druge strane, zene su puno pametnije, konkretnije, znaju sta zele u zivotu, i dosta lako raskidaju cak i veoma duge veze, od po 3,4 i vise godina, i ne osvrcu se previse, ako nalete na decka u koga se zaljube, znaci, ne mora ni da bude bogat, niti previse dobar, jednostavno, ako im on da garanciju da sa njima zeli ozbiljnu vezu, one to vrlo brzo prihvataju, samo zato sto im se vise svidja od prvog, a i neka istrazivanja kazu da kada zenama prestane da se svidja miris sopstvenog decka (a miris potpuno nesvesno osecaju), onda pocinju lov na nekog sa strane, i kada pronadju to sto zele, u roku od par nedelja ili mesec-dva, ostavljaju stalnog decka i odlaze sa drugim.

E sad ko je u pravu, ni sam ne znam, mislim da su zene pametnije, mozda i iskrenije, jer iako su prevarile, nisu o tome cutale kao muskarci, i ostajale u vezi bez ljubavi ali vezi iz navike, vec bi krenule za svojim emocijama u novi zivot, VEOMA HRABRO, UZ MNOGOBROJNE RIZIKE KOJE TO NOSI...

Dukica

Da,Pexi,sve ¹to reèe, taèno je...
I meni se èini da mu¹karci te¾e ostavljaju
prvu zbog druge..®ene,ipak to lak¹e mogu da
urade....
Èak i posle raskida neka duge veze,
mu¹ko æe biti sam jo¹ neke vreme,a
¾ensko æe se br¾e oporaviti...
Tako mi se èini,al to nije tema  :K :K

Nisam nikad bila druga,al ajd da zamislim...
Iz gore navedenih razloga,mislim da se
ne bi ne¹to mnogo cimala oko tog lika...
Ajd,jo¹ da se zamislim...
Da sam mu¹ko,cimala bi se oko devojke,
iz opet gore navedenih razloga... :K :K :K

Znam dosta sluèajeva, gde je devojka ostavila deèka
zbog novajlije,a vrlo malo,ustvari jedan sluèaj,
gde je deèko ostavio devojku zbog druge..
A i tada,je ustvari ona njega ostavila,
jer ga je provalila da je vara... :wink:

cvjetic

da sad ne citiram dukicu,slazem se...slazem se i sa pexom...muskarci ce radije odrzavati dvije paralelne veze,nego sto ce raskinuti i krenuti u novu vezu...djevojke su dosta hrabrije po tom pitanju...mada ima izuzetaka...

lijepa bosanka

#7
Quote from: pexualis on 04-03-2007, 16:51:26
E sad ko je u pravu, ni sam ne znam, mislim da su zene pametnije, mozda i iskrenije, jer iako su prevarile, nisu o tome cutale kao muskarci, i ostajale u vezi bez ljubavi ali vezi iz navike, vec bi krenule za svojim emocijama u novi zivot, VEOMA HRABRO, UZ MNOGOBROJNE RIZIKE KOJE TO NOSI...

:pljes: :pljes:
I ja znam mnogo više djevojaka koje su raskinule vezu od nekoliko godina....i bez straha ušle u novo iskustvo...i baš su srećne i zadovoljne!!!
Muškarci,ma koliko predstavljali "jači" pol u nekim situacijama pokazuju nenormalnu slabost,neodlučnost,strah...a ni svjesni nisu da koliko god im bila dobra ta prva,biće i druga,treća...jer zavisi od njih kako se postave!!!
Mislim da je najgore što može da priredi prvoj da je vara,laže,da bude s njom iz navike :shock....
A drugu zavlači obećanjima kako će da ostavi prvu,daje joj lažnu nadu,ubija joj samopouzdanje,ma najlakše rečeno uništava je... Bilo kako bilo na kraju su i jedna i druga povrijeđene,s tim što prva ostaje pored njega,a druga je bacila uz vjetar jedan dio života,propustila mnogo dobrih momaka s kojima bi bila srećna... :(
Sve u svemu dolazimo do zaključka ...da muškarci treba samo da u svojim glavama raščiste šta hoće,da  se ugledaju na žene po hrabrosti da okončaju nešto što im više ne predstavlja sreću,zadovoljstvo,uživanje...nešto što im ne mami osmijeh na lice...i naravno bez straha se prepuste nečemu novom.. :a

pexualis

Svaka cast za poslednji post! Slazem se u potpunosti.

Mishica

lijepa bosanka ne samo da je lepa vec je i pametna!! :)
Slazem se i sa pexom!
Ja ne podrzavam varanje,a sobzirom da sam emotivac verujem
da kada bi doslo do toga,to bi znacilo da sam se zaljubila
i definitivan kraj sa prvim
deckom u kratkom roku!

Roben

Жене лакше раскидају од мушкараца зато што се за жену која има два типа говори да је ку*ва, а за мушкарца који има две цуре говори да је фаца, шмекер итд.
Никад не би могао да имам озбиљну везу са неком девојком којој сам у почетку био други, чак и кад би она оставила дечка због мене.
Имам теорију која се безброј пута потврдила, да је само питање времена кад ћеш да постанеш други и да ће те та девојка откачити кад се појави неко други јер је то њена особина.
То су једноставно такви људи и они се никад неће променити
Немам уопште позитивно мишљење о људима који дозволе себи да буду други
То се посебно односи на жене јер мушкарци могу да имају и друге интересе

Mashrum

#11
Čitajući postove na ovu temu,moram da napišem da se ne slažem da tipovi ne ostavljaju lako svoje devojke.
Iz ISKUSTVA tvrdim,da svaki tip može da "padne".Samo neki "padnu" za nedelju dana,neki za mesec,a neki za 4meseci.  :happy:
Stvar je taktike,debelog strpljenja i jake želje da budete s njim,tj.da stvarno mislite da je vredan da gubite vreme na njega,jer nema ničeg boljeg u ponudi.  :>

Al-Jasmina


lycos

Quote from: Roben on 05-03-2007, 23:15:16
Имам теорију која се безброј пута потврдила, да је само питање времена кад ћеш да постанеш други и да ће те та девојка откачити кад се појави неко други јер је то њена особина.
i teorija ti je ispravna...
sto kaze moj drugar-zene razmisljaju srcem,muskarci glavom..zato se ja ,na primer, nikada ne bix zaleteo i ostavio prvu zbog neke nove..

vladimir

Nikad ne bih mogao da budem u vezi sa devojkom koja je bila sa mnom u paralelnoj vezi, a onda ostavila deèka da bi bila samo sa mnom.To isto æe uraditi i meni.
Vi¹e sam za varijantu:èista situacija, a onda mo¾emo da budemo zajedno.