Epruvetice umesto zvezdica

Started by Bred, 06-03-2007, 09:56:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Al-Jasmina

Cekam da neko predlozi eksikatore u bojama... ili ceo fakultet, sto bi bili skromni
:batina

hulio_salinas

E Jas, a zasto umesto epruvetica ne stavis Glavno krilo, Kulu A, Kulu B Farmaceutskog fakulteta?  :smekerica:
Onako, slikas iz satelita, ili jednostavno "skines" sa Google Earth-a.  :smekerica:

:run

A Bredu stavis onu nesagradjenu Kulu C (Kingdom of Heaven).

:K :K :K

Al-Jasmina

Bred

takvi su ti ljudi moja dzazira-das im prst oni oce ruku. :wall: :K

hulio_salinas

Bred  :gay:

Smisao za humor? Sta bese to sex:116:

=========

LM, extra su epruvetice. Mada ovi Robijevi kondenzatori ne zvuce lose!  :siza:

Roben

hulio ја сам реко ерленмајери а не кондензатори  :K :K :K
не смем више да причам о томе иначе ће ме јасссс  :F

Al-Jasmina

Ma mogu ja tebe i ovako da  :F
ako se dogovorimo preko pm-a :tlab:

:happy:

E bas mi se radja inspiracija da nacinim konedenzatorice i to da imaju i paru i mehurice unutra...

mikele

Quote from: Al-Jasmina on 15-03-2007, 18:54:45
E bas mi se radja inspiracija da nacinim konedenzatorice i to da imaju i paru i mehurice unutra...

Ето ти тема за размишљање.
Чисто оно,у слободно време. :K :K :K

Bred

tarantulica

Bred se najutio.....

Sad sigurno nema shanse da uskoro saznam koliko mi josh poruka treba da moje epruvetice promene boju?

Al-Jasmina

Bred, sta bi sa ljubicastim i rozim epruvetama?
I one su lepe - i postoje....!!!!!!!!

mikele

Maslacak

Quote from: tarantulica on 17-03-2007, 18:17:32

Sad sigurno nema shanse da uskoro saznam koliko mi josh poruka treba da moje epruvetice promene boju?

E bas ne razumem sto ti niko ne odgovara :hmm
Koliko sam ja primetila - i atipicni farmaceuti imaju plave epruvetice kao ti...sto znaci da ces promeniti boju epruvetica (u ovu moju), kad postanes extra forumas, a to je sa 800 postova :K Do tad ce ti se menjati broj...e sad to ne znam tacno kako...ali znam da atipicni (>500 postova) imaju 3...
Mada su, rekla bih, boje i dalje podlozne promenama, tako da ko zna sta ce se sve jos izdesavati :happy:

mikele

Quote from: tarantulica on 17-03-2007, 18:17:32
Bred se najutio.....

Ја мислим да до 250 имаш једну епруветицу,па од 250 до 500 две епруветице,а од 500 до 800 постова имаш три епруветице плаве боје.После тога постајеш екстра форумаш и имаш боју епруветица као ја.

Bred

ljubicasta i rozla nece da mognu jerbo nam se muske kolege [:K] pronalaze uvredjeni tak'im bojama i boje se da ih neko ne smatra :gay: