Naomi Kembel èistaèica

Started by Korisnicko Ime, 07-03-2007, 16:15:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Poznata manekenka Naomi Kembel zameniæe modnu pistu za krpu i metlu nakon ¹to joj je sudskom presudom nareðeno da provede pet dana baveæi se dru¹tveno korisnim radom.

Odlukom suda Naomi Kembel æe morati da provede pet dana bri¹uæi podove u zgradi gradske èistoæe u Njujorku.

Sud je kaznu poznatoj manekenki izrekao zbog gaðanja svoje kuæepaziteljke Ane Skolavino mobilnim telefonom.

Naomi Kembel se ranije veæ nalazila pred sudom kada je troje njenih zaposlenih podnelo tu¾bu protiv nje tvrdeæi da ih je fizièki zlostavljala.

Pored dru¹tvenog rada Kembel æe morati da plati kaznu od 250 dolara i moraæe da krene na kurs za kontrolu besa.

Kembel za svoj nezgodan temperament okrivljuje oca koji ju je napustio dok je bila dete.

„Naomi je spremna da izdr¾i kaznu koju joj je sud izrekao bez obzira na to gde bude morala da je ispuni“, izjavio je predstavnik Naomi Kembel.

Kembel èe dru¹tveno korisni rad morati da odradi u zatvorenom prostoru zgrade sanitarnog odeljenja na Menhetnu daleko od oèiju novinara za razliku od Boj D¾ord¾a koji je odlukom suda morao da èisti ulice Menhetna nakon ¹to je prijavio la¾nu provalu u njegov stan.

Izvor B92

Darker

Rrrrr, jo¹ ako obuèe kostim sobarice... Mo¾e da zgrne grdne pare:-)Eh te MANEKENKEEEE(¹to ka¾e Rambo...)

Wolf

Kako bih voleo da je vidim u toj ulozi :K

stef

Moze da dodje sutra da cisti kod mene...

Wolf

Quote from: stef on 10-03-2007, 12:05:28
Moze da dodje sutra da cisti kod mene...
Aha...Jedva ceka. Rekla mi je, nego sam
zaboravio da ti kazem :K

Al-Jasmina

Pa moze i kod mene,
damo joj da istuche tepih :K

Maslacak

Quote from: Korisnicko Ime on 07-03-2007, 16:15:10
Kembel za svoj nezgodan temperament okrivljuje oca koji ju je napustio dok je bila dete.

hahaha...klasican izgovor...nisu je voleli kad je bila mala, smrc :K

E kod mene vala ne moze da cisti, em je besna, em je garant aljkava :> :>