APRILSKI ISPITNI ROK

Started by Jelena M., 08-03-2007, 12:38:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Jelena M.

Pitanje za profesorke sa instituta:
Kolika je verovatnoca da usmeni za one koji u ovom roku poleze prakticni, krene sto kasnije? Da krenete od poslednjeg dana roka pa na ovamo?
Hvala unapred

sokobiv

Kada pocinje usmeni za one koji su polozili prakticni u prethodnim rokovima?

MiKy

nema jos zvanicnih informacija ali obicno bude par dana posle prakticnog

Al-Jasmina

Quote from: Jelena M. on 08-03-2007, 12:38:08
Pitanje za profesorke sa instituta:
Kolika je verovatnoca da usmeni za one koji u ovom roku poleze prakticni, krene sto kasnije? Da krenete od poslednjeg dana roka pa na ovamo?
Hvala unapred

To bi bilo tako divno :happy:
Ima li sanse za neko malo chudo? :cvet

summer

Prof. Milenkovic je na predavanju rekla da ce biti odsutna od 21. aprila zbog nekog kongresa, tako da ja mislim da ce studenti koji su kod nje na usmenom imati malo kraci rok :(... eto, cisto da se zna..

makica

Bilo bi super kad bi i nama koji smo polozili pismeni u prethodnom roku,usmeni poceo malcice kasnije...
...znate kako je...svaki dan vise je dragocen... :bokmal:

suncica

i ja se slazem da bi nam stvarno pomoglo da imamo bar par dana vise, necemo mi nigde pobeci  :help2:
ma koliko svi zeleli da se usredsrede na ispit, mi koji smo upisali cetvrtu godinu imamo usputne probleme sa drugim obavezama koje nikako ne mozemo da ostavimo za kasnije
:a par dana, to je sve sto trazimo, ovaj.... za sta molimo :stid: :help:

Al-Jasmina

Kremenko

Usmeni za studente sa polozenim prakticnim pocinje 02.04. :wall: Zao mi je zbog losih vesti!

zooca

Al-Jasmina

A kada je za one koji ce sada poloziti?

darusaz

Quote from: Al-Jasmina on 28-03-2007, 10:08:07
A kada je za one koji ce sada poloziti?
Јас, не смем ни да размишљам о томе. Yikes!

Al-Jasmina

komarac

smeni za one koji su ranije polozili prakticni pocinje 2.4. za one koji ga polazu u ovom roku pocinje 9.4. odnosno 10.4.

darusaz

Како смо се надали добро смо се удали...  :>
А када ће се појавити спискови из деканата, да знамо код кога смо (да се психички припремимо)?  :K