Novi profesori na farmakologiji

Started by sanja15, 20-06-2006, 16:22:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sanja15

12.juna polagala sam farmakologiju kod profesora Savic Miroslava.
Sve naj, naj, naj!  Moja kombinacija: estrogeni, terapija parkinsona, tipovi receptora, mehanizam dejstva opijata,
i anafilakticki sok

vesela

Hvala puno na ovim lepim vestima!!   :)

nena

Zdravo kolege!Interesuje me,da li je neko ,posto je ispit kod prof.Katarine poceo danas,bio ili cuo kako je bilo i kako pita.Molim vas,jako bi mi znacilo da cujem vasa iskustva i utiske.Hvala!

Natasa

ja sam danas upravo cula kada sam bila kod Radice na konsultacijama (od neke devojke) da je Katarina vise za fiziologiju a pogotovu pitanja kao za lekare...poput ako vas se jave ti i ti simptomi na sta cete posumnjati...
e, sad kako je zaista nemam pojma...

nutshell

Ja sam odgovarala kod prof Katarine, pitanja su bila:
1. Primena lekova kod starijih osoba
2. Apstinencijalni sindrom kod morfina
3. Terapija diabetes melitusa
4. Penicilin G
5. Nezeljena dejstva ACE inhibitora
Prof je bila skroz korektna, postavlja dosta potpitanja ali sve je bilo u granicama onoga sto je bilo na predavanjima. Generalni utisak je krajnje pozitivan!

Masa

Profesor Savic je super,ne pita tesko u sustini osnovne stvari ali mora da se zna ne moze da se polozi da se slabo zna.Prvo pusti da ispricas sta si napisao na konceptu pa onda postavlja potpitanja,ne seta puno kroz gradivo iskljucivo se ogranici na pitanja iz kombinacije.

nesi

prof Savic je jedan mali zivi genije...sve naj naj.....i ima divan dzemper

yeca

Ljudi, dr¾i li predavanja ta prof Katarina??
Ja od oktobra idem redovno na predavanja i jo¹ je nije bilo...
Izredjali se i Ugre¹iæ i Radica i Saviæ... samo od nje ni traga ni glasa... a vidim pominju je.
Pretpostavljam da je mo¾da najnovija ili najmladja tu pa ima najmanje da predaje..

sandric

Katarina je u Americi pa ne predaje trenutno i mislim da nece predavati ove godine...bar sam ja tako cula

jecapereca

bambi

da a ja sam isto cula da je neka nasa koleginica na ispitu kod ugresica pocela da se svadja sa prof i rekla zasto je obara pa ona bi kod prof.miroslava za ovo znanje dobila 8 . to je naravno doslo do prof. miroslava i on nije vise tako divan. da li je ovo istina ? zna li neko da mi kaze ? u potpisu alapaca farmaceut :1

tarantulica

Veæ je bilo reèi o ovome...  :roll:

Zakljuèak: trudimo se da kontroli¹emo svoje izjave i ne ¹irimo svakakve prièe  :cvet

kaja

Nikada ne slusajte te price!
Samo se opterecujete :wink:

Bred

pa to je kad studenti sebi daju za pravo da sami procenjuju koju su ocenu zasluzili  :wall: :nene:

malena

Prosto ne mogu da verujem kakvih sve de..la ima...  :wall: :wall:  :batina :batina  Strasno... Pa zato nam i postaje sve gore da bi polozili neki ispit...  :F :shock