iPod Shuffle vs. Nano

Started by Korisnicko Ime, 15-03-2007, 17:11:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Prodaja iPod Shufflea je bila brza i to je pravi hit sezone praznika. Postoje dobri razlozi zbog kojih se to de¹ava i svi imaju veze sa karakteristikama Shufflea koje se mogu naæi bilo gde, ali nigde zajedno na jednom plejeru.

1. Na njemu se nalazi ¹tipaljka. To je bolje od vrpce zato ¹to ga mo¾ete zakaèiti gde god ¾elite: na rukav majice, na rever, d¾ep, uvo, pa èak i na patent zatvaraè na jakni.

2. Kontrole nisu osetljive na dodir kao kod Nano. Ako ste bili u ¹etnji po hladnom vremenu onda znate da nano ne mo¾ete koristiti sa rukavicama na rukama.

3. Tanak je. Te¹ko je zamisliti koliko je Shuffle mali sve dok ga ne uzmete u ruku. On je bukvalno velièine po¹tanske marke. ©irok je 1 5/8", visok 1 1/16" i debljine 3/8" ukljuèujuæi i ¹tipaljku. Naravno, nema ekran, ali ako imate listu pesama sa posebnim redosledom ili niz podkastova koje ¾elite da èujete u dugaèkoj ¹etnji, koga je briga za to?

4. Jeftin je. Za 70-ak evra on smanjuje prepreku za kori¹æenje prednosti iPod kompleta od kojih je najbolji iTunes Music Store koji ima ogroman izbor DRM muzike koja se lako sabije, a ceo sistem dobro funkcioni¹e sa svim Apple plejerima.

5. To nije Zune. Ako ¾elite da namenite digitalni audio plejer kao poklon, verujte da se malo ljudi ikada iznerviralo jer su dobili jedan iPod. To je poseban, elegantan poklon koji je dovoljan da zagreje srce i najhladnije osobe koja prezire Apple. Nije ni èudo ¹to je iPod Shuffle jedan od najèe¹æih poklona u nagradnim igrama kada kompanije ¾ele da budu cool i u trendu.

Priredila: Jelena Davidoviæ B92
Izvor: Gizmodo

Smrda

ej,ja sam tako nesto danas tek videla
kod drugarice...
i bas mi se svideo...
samo njen je apple i ima 1GB,i kosta 120e??
a sad da pitam tebe,vredi li to?
da se kupi?
bas je cakan...

Korisnicko Ime

Sve sto dolazi od Apple-a vredi... Bilo da je to Ipod Shuffle Ipod Nano nesto trece...
Neces se pokajati ukoliko ga kupis, makar ja nisam