Pica vredna 1.000 dolara

Started by Korisnicko Ime, 16-03-2007, 10:53:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Nino Selimaj u Njujorku poseduje ¹est restorana, a pre dva dana zvanièno je promovisao svoju Luksuznu picu, èiji svaki od osam komada ko¹ta 125 dolara.

Vlasnik jednog restorana u Njujorku ispekao je najekstravagantniju picu na svetu, a oni koji budu ¾eleli da je probaju, za parèe testa standardne velièine na kome se nalazi ¹est vrsta kavijara i meso jastoga moraæe da plate 1.000 dolara.

"Znam da ovo nije jelo za svakoga, ali u Njujorku ima ljudi koji to sebi mogu da priu¹te. Kad je jednom probaju, sigurno æe se vratiti", rekao je Selimaj, koji se pre 29 godina doselio u Sjedinjene Dr¾ave iz Albanije.

Za sada æe svi koji budu ¾eleli da jedu Luksuznu picu morati da je naruèe 24 sata ranije, kako bi kuvar mogao da poruèi sve¾i kavijar i dodao da je ukus pice toliko dobar da bi trebalo da ko¹ta dve hiljade dolara.

“Jesti ovu picu isto je kao poseta Diznijevom svetu, kuglice kavijara jednostavno eksplodiraju u va¹im ustima”, izjavio je jedan od gostiju koji je imao privilegiju i dovoljno novca da proba parèe pice.

Oni koji posle Luksuzne pice ostanu gladni, moæi æe u Selimajevom drugom restoranu da pojedu sladoled Zlatno obilje koji, verovali ili ne, takoðe ko¹ta 1.000 dolara.

Kugle sladoleda prekrivene su jestivim zlatnim listiæima od 23 karata.

B92, Fonet




tarantulica

Zashto bi neko zeleo da jede zlatne listice?

U chemu je njihova hranljiva vrednost?  :hmm

Dukica

Па знаш како се каже у нашем народу-
Позлатили ти се крвни судови,дабогда!

BK

ili ...ima se moze se...
ili...ne znaju sta da rade sa tolikim parama...ajde da ih
bacamo...bolje i oni sami da kake zlatna go*na nego da siromasni jedu
nesto...

Darker

Quote from: tarantulica on 16-03-2007, 12:38:45
Zashto bi neko zeleo da jede zlatne listice?

U chemu je njihova hranljiva vrednost?  :hmm

Pa onako, ali kako si sexy posle toga... Pa jo¹ ako zalije¹ sa onom vodom u fla¹ici od dijamanata... Postaje¹ automatski najpo¾eljnija osoba na svetu!!! I dobija¹ svoje zaslu¾eno mesto u odgovarajuæoj temi u sva¹tari:-):-)

tarantulica

Quote from: Darker on 17-03-2007, 17:00:11
Pa jo¹ ako zalije¹ sa onom vodom u fla¹ici od dijamanata... Postaje¹ automatski najpo¾eljnija osoba na svetu!!! I dobija¹ svoje zaslu¾eno mesto u odgovarajuæoj temi u sva¹tari:-):-)

Flasica od dijamanata?
Bljak....
Da je voda sa dijamantima..... :PI

A svastara?
Veni, vidi, vici  :>