Tok prijavljivanja

Started by Bred, 21-06-2006, 10:17:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

e nemam pojma.ja cu polagati i na masincu,mada mi to nije izazov._na hemiji nema negativnih xvala bogu,znaci mozes da ubadas:eci peci pec..

cuo sam da se prijavilo oko 100nak vukovaca..otprilike svi imju po 38,39 bodova,konkurencija je zesca..

AquArius

Jao, prijemni! Frka, panika... Kad se samo setim!

Samo se drzite dobro, to vam je uvod u naredne ispite...
I kada upises ono sto zelis - nema lepseg letovanja od onog koje dolazi posle toga  :smile:

Ksenija

ne ne,negativne imas na mati ,a na hemiji nemas...

pipi_duga_carapa

Quote from: d.sonja on 23-06-2006, 12:05:40
Sama ne znam sta da cu ako ne upisem: da li hemijski ili tehnoloski ili ... sta mi vi predlazete?
Ima li ko od vas kakvu alternativu?
sto se tice upisa na drugi fax ... ako zaista zelis samo farmaciju, bolje pauziraj (; jer sad po Bolonji ti ne vredi nikakva razlika ... tj razlika gotovo da ne postoji ... tj razlika je 12 ispita, nemaju sta da ti priznaju + i na hemiji udove Bolonjsku, tako da tu tek nema zajednickih ispita (;

trinity

Mislim da gresis bas zbog bolonje moraju da ti priznaju
To je osnov bolonje da ti na drugim fakultetima mozes da odslusas isti kurs (ispit) polozis ga i priznaje ti se na svakom faxu gde ima taj kurs.
sistem kredita koje nose kursevi se i naziva Evropski sistem prenosa bodova 

pipi_duga_carapa

da, ali ima manje zajednickih ispita (; priznali bi, ali nema sta da se prizna (; razlika u godinama je veca (;

trinity

pa i jedan dva ispita znaci da bar nesto otkacis do naredne godine, a mislim da ima vise bas cu da pogledam

pipi_duga_carapa

pa 2 od 14 ... znaci, ali ne puno (; to je u odnosu na tehnoloski ... tako negde 2 - 3 ... a na hemijskom jos nije objavljen novi program, ali opet bi mogli da priznaju samo hemiju? (:

Vampire 666

priznaje se mata sa hemijskog....

Phenomenon

Daj ljudi sta se frkate, i ja zelim da upisem farmaciju, ali ako ne upisem, sta cu. Ziv sam, zdrav sam, vise mi nista i ne treba.

pipi_duga_carapa

dakle tri ispita (:
m opusteno (;

Bred

Ti sa 38 i 39 nisu vukovci, vukovci su samo sa 40 poena a njih cini mi se nema bas mnogo
Btw, izasli su spiskovi kandidata rangoranih po bodovima iz srednje skole kao i raspored sedenja na samom prijemnom sto pretpostavljam vec znate http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/index.html

yeca

Quote from: Phenomenon on 25-06-2006, 17:19:24
Ziv sam, zdrav sam, vise mi nista i ne treba.

pa od toga i nema¹ ne¹to ...

pipi_duga_carapa

meni drugarica kaze da ih ima 128 sa 40 (: kaze da je bila zaludna pa ih je brojala (:
... ali to ne mora nista da znaci (:

@ yeca - hihihihi ... (:

Vampire 666

naravno da ne mora...ko zna iz kakvih skola dolaze...ja sam npr iz Prve beogradske nosio nesto preko 36, ali sam prijemni bolje uradio od mnogih koji su imali vishe bodova od mene(odnosno oni su mnogo loshije uradili od mene)...