©koti nepo¾eljni u Poljskoj

Started by Korisnicko Ime, 22-03-2007, 19:36:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Katolièku Poljsku provociraju i ljute sve èe¹æi ¹kotski turisti koji borave u njihovoj zemlji i pokazuju svima okolo da ispod svog tradicionalnog kilta nemaju ni¹ta, pa su vlasti Krakova, Vroclava i Var¹ave zatra¾ile da se zbog takvog pona¹anja mu¹karcima zabrani no¹enje suknji.



Turisti sa Ostrva su, posle Praga i Èe¹ke, otkrili da jeftinog, mada ne ba¹ tako dobrog piva, ima i u Poljskoj, i krenuli su i tamo u masovne posete koje su sr svodile najèe¹æe na opijanja i ludiranja.

„Ne mo¾ete preæi ulicu u centru i oko centra a da ne ugledate ©kota kako pokazuje ono ¹to ima ispod suknje, dok ga njegov drugar fotografi¹e“, ¾ali se listu Dzienek Anje¹ka Gasparova.

Javno se najvi¹e ljute zbog toga „gradski oci“ Krakova i Var¹ave, ali su na ideju da zabrane mu¹karcima no¹enje suknji prvo do¹le vlasti u Vroclavu.

Meðutim, gradski veænici su morali ubrzo da odustanu od te ideje.

Umesto toga, policajci su dobili zadatak da spremno i stalno reaguju i suzbijaju striptiz parade i nepristojna pona¹anja ©kota.

„Policija nam je potvrdila da ne mo¾emo zabraniti no¹enje suknje jer je to kod ©kota uobièajena forma odevanja mu¹karaca, koja sama po sebi nije neodgovarajuæa“, izjavio je poljskoj agenciji PAP portparol gradske veænice u Vroclavu.

B92

Smrda

E pa Willie,
sad znas sta ti je ciniti,
tj ne ciniti...
ako zelis u Poljsku!!!
:> :> :> :> :>

Wolf