Ubila se biv¹a ¾ena Bore Ðorðeviæa

Started by nasty girl, 24-03-2007, 10:36:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

nasty girl

Dragana Ðorðeviæ, biv¹a supruga rokera Bore Ðorðeviæa, naðena je mrtva juèe u svom stanu u beogradskoj ulici 27. marta. Prema prvim, nezvaniènim podacima, najverovatnije je reè o samoubistvu.

Nezvanièno saznajemo da je policija pored njenog tela na¹la tablete (antidepresive) i, prema prvim pretpostavkama, Dragana je sebi presudila preksinoæ, a juèe je ovu tragediju otkrio najverovatnije neko od njenih najbli¾ih.
Prema onome ¹to smo sinoæ saznali u zgradi u kojoj je ¾ivela, kom¹ije su znale da je nedavni razvod sa Borom Ðorðeviæem Dragana te¹ko podnela.
- Dragana se trudila da saèuva samopouzdanje. Bila je u¾urbana u prolazu u hodniku i poslednjih dana nije mnogo razgovarala sa nama kom¹inicama, ali je u trenutku dok nas je pozdravljala poku¹avala da nam se osmehne. Videlo se da je depresivna i da joj je te¹ko - rekla nam je sinoæ jedna od kom¹inica.
Kom¹ije ka¾u da je Dragana u poslednjih dva meseca ¾ivela sa æerkom i sinom, u stanu koji joj je Bora ostavio posle razvoda 5. februara. Poslednjih sedmica, u tom stanu na osmom spratu nije bilo toliko prijatelja i tolike gu¾ve kao proteklih godina, navode na¹i sagovornici. Nemim klimanjem glave tu prièu potvrðuju ljudi koje smo sinoæ zatekli u Draganinom stanu u kojem su bila i njena deca.
U stanu je sinoæ vladala ti¹ina i porodièni prijatelji su ¹okirani æutali. Povremeno se èuo samo lave¾ Draganinog psa. Na vratima njenog stana umesto imena i prezimena stoji natpis „Saèuvajmo osmeh“, a iznad je zalepljena slièica deteline sa èetiri lista.
- Ne mogu da verujem, gde su deca, da li je neko zvao Boru - izustio je jedan od kom¹ija koji se uhvatio za glavu ne verujuæi ¹ta se dogodilo.
- Bila je tako dobar èovek i uvek je imala puno prijatelja - dodao je on.
Dragana i Bora upoznali su se krajem sedamdesetih godina, u vreme kada je „Riblja èorba“ tek postajala popularna.
Dragana je osamdesetih godina pro¹log veka, u vreme velike popularnosti „Riblje èorbe“, radila kao slu¾benik „Beobanke“, najdu¾e u filijali u Du¹anovoj ulici, a poèetkom devedesetih napustila je taj posao.
Razveli su se februara ove godine, a prièa se da je razlog za razvod Ivana Saviæ koja ¾ivi u Americi. Bora ju je upoznao u novembru na turneji „Riblje èorbe“ u Americi, na koncertu u Klivlendu. Nekoliko tabloida objavilo je proteklih dana i informaciju da æe se Bora venèati sa novom devojkom.
Iza sebe je Dragana ostavila dvoje dece.

Blic

cvjetic

jadna zena...kakav je on muski skot!!!

Masha

Ja sam se bas sokirala kada sam ovo procitala. Zao mi je ove zene. Mislim da joj nije bilo lako cetvrt veka sa nekim kao sto je Bora i da je gutala mnogo sta i da, svakako, nije zasluzila ovakav kraj. Ne znam da li ce i kako Bora moci da uziva u prestojecem braku ako do istog dodje posle svega. Najvise mi je zao njihove dece.

darusaz

Жалосно... ако се сада заиста венча не знам ни сам..... Иовако сам без текста остао.

shiky

Skroz me je razocarao...pa zar posle toliko godina resio da se razvede?Ali i ona je bezveze postupila...niko nije vredan tvoga zivota

zabica

njena izjava je bila da joj se svet srusio zbog raskida aki da je jedino u zivotu odrzavaju deca...zatim su komsije izjavile da su zadnjih dana slusale velike svadje Dragane i dece...ja to povezujem u jedno, da se razocarala u zivot i u afektu odlucila da isti sebi ukrati...tuzno...

a on ne verujem da ce ista u zivotu moci mirno da nastavi...
mada zao mi je svih, smrt najblizeg je najveca tuga...
ja to znam!

willie the scot

ostacu slobodan necu se vezati...evo ti sloboda pederu.

mikele

Стварно ми је жао што је овако испало,али као што рече неко горе,ако се убила због развода,урадила је једну велику,велику глупост.
Па нико није вредан да се због њега(или ње) човек убије,а наручито не због овог скота :wall: :wall: :wall:
А он да се поново жени?Па ко ће њега оваквог,мајке ти. :bljak:

darusaz

Девојка живи и ради у Чикагу, Илиној. Има 27 година старости... Венчање у Београду је заказано за април месец.  :hmm  :roll:

Roben

Quote from: mikele on 26-03-2007, 12:20:25
Па нико није вредан да се због њега(или ње) човек убије,а наручито не због овог скота :wall: :wall: :wall:
немам шта да додам

mikele

Quote from: darusaz on 26-03-2007, 13:26:13
Девојка живи и ради у Чикагу, Илиној. Има 27 година старости... Венчање у Београду је заказано за април месец.  :hmm  :roll:
Ооооооооооо Исусе Христе.Ееееее баш ме занима да видим ко је та лујка што хоће да се уда за овог алкохоличара :wall: :wall: :wall:

philoserbiana

свашта је могуће када се бавиш естрадом,непредвидив је сваки дан.раѕвести се после толико година брака је сулудо,али чињеница је да се то данас све чешће дешава.кажу да се мушкарци у тим годинама увек по др.пут заљубе-или у своју жену или у много млађу.жао ми је ѕбог њеног поступка,то је све због депресије.Бог да јој душу прости.то ће вероватно да поквари његове планове,али мислим да ће се оженити поново.да вас питам-јел'то она ивана савић која је недавно проглашена ѕа најбољег студента тамо негде у америци?она одговара опису.дај да чујемо и др.страну медаље  :nonono:

Roben

јуче сам чуо и гору ствар од ове
девојка која има 24 год. ш*ви се с матором дртином која има 72  :bljak:
мало је  :OFF

Darker

Borina stvar sa kim se viða. apsolutno!!
draganina stvar da li æe da bude toliko slaba i da misli samo na sebe. ili da li je bolesna, depresivna. Ili da li æe se uzdiæi iznad situacije, zrelo, kao da ima 50 i kusur dina...
Aposlutno nije na¹a stvar da o tome raspravljamo! Niti je ok da neèija nesreæa podi¾e tira¾e, nekim g***arima od novinara!!!!

A, najcrne mi je od svega, ¹to novinari koji su objavili fotke iz Borinog liènog ¾ivota, sa tom mladom cicom, sada apsolutno mirno spavaju... e za razliku od nekih ovde, ja mislim da su ONI jedini skotovi u celoj prièi, koji su malo prome¹ali celu èorbu, pa se sada slade njome... baca mi se pegla.
A èorba, deca i ini su samo tu¾ne ljudske sudbine...

wolfeitzckie

И ова вуцибатина прозива Чеду? Боље себе прво да погледа, па да онда подигне камен. Какав треш, какав јефтин лик, повраћ!