Ubila se biv¹a ¾ena Bore Ðorðeviæa

Started by nasty girl, 24-03-2007, 10:36:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Darker

Ja mislim da mu sad samo fali da mu provlaèite nesreæu kroz politiku... Ajde jedna tema bez Èede, pliz...

Ajvi

Nesreca je stvarno velika sto je zena bila tako nestabilna.. Verovatno nije mogla da se izvuce i izadje na kraj sama sa sobom.. Bas mi je krivo..
Stvarno, zivot je cudo, sta sve moze da te snadje i desi se, nikad ne mozes ni da zamislis.. Uzas!

wolfeitzckie

У прави си, разумно је то што кажеш. Треба чувати хуманост у свакој ситуацији. Занео сам се јер ми његови јавни наступи дижу температуру веђ 10ак година. Посебно не подносим то његово јавно прозивање разних политичких личности, а све на ползу и весеље српског лумпен пролетаријата. А то што кажеш да је то са ким ће да се виђа његова ствар, то не важи за њега , јбг, јавна је личност, и нормално је да ће овакав догађај да привуче пажњу јавности. Он који је покретао јавност на осуду неких личности на нјагори начин, биће омражен од те исте јавности. Ко се мача лаћа ...

Darker

A mojne i te Amfilohijeve bisere sa Ðinðiæeve sahrane:-):-)
©ta æe¹, nisi politièki podoban, hahahahhahaha
Nije to humanost, jednostavno, neukusno mi je da se neèija nesreæa provlaèi po novinama i da neko profitira na tome, pa da je Hitler u pitanju, a ne Èorba...

wolfeitzckie

Па да, с'тим што Амфилохије није био у праву за Зорана, човек није био мафијаш (сад ти убацујеш политику). А Чорба јесте јавни пљувач, да не кажем дворски кер, па кад га господар нахушка, а он лаје.
А његова несрећа није случајна, није му жена оболела од рака и умрла, па ми сад овде перемо уста са њим. Па нормална је ствар да ће свако да осуди маторог напаљенка, јеботе, 30 година заједно, па шут карта због клинке.

Masha

Jeste neukusno mesati politiku u ovu pricu. Kakav god on bio nije mu sada lako, to je sigurno. A ja sam na netu procitala da su novinari dan posto je zena umrla isli na vrata stana gde je ona zivela sa decom da uzmu izjavu! Mislim, to je stvarno van svake pameti. Neka puste ljude da je bar sahrane u miru.

Bred

Bez politike. Boru su svi velicali kad je pljuvao Slobu i kompaniju, kada se okrenuo Smrku, Cedonisti se bune. :K
Kao sto rekoh ovo nije tema za razgovore o politici i uopste je nezahvalna za bilo kakvo komentarisanje

Roben

Quote from: Bred on 27-03-2007, 14:40:38
Bez politike. Boru su svi velicali kad je pljuvao Slobu i kompaniju, kada se okrenuo Smrku, Cedonisti se bune. :K
Бред немој да преписујеш одавно сам ово написао  :wink:
Не стварно мислим да је то лична ствар тих људи и не треба да коментаришемо

Masha

Quote from: Bred on 27-03-2007, 14:40:38
Kao sto rekoh ovo nije tema za razgovore o politici i uopste je nezahvalna za bilo kakvo komentarisanje
Mislis bez politike ovako kao ti?  :hmm

qwertz

Mnogo je tuzno to sto se desilo! Mi ne znamo sta je u pozadini i apsolutno je glupo da se Bora osudjuje!

wolfeitzckie

Чедонисти, јел су то неки хедонисти што уживају у Чеди?

Bred

aha.
masho, ja sam morao da odreagujem na ono sto je vec napisano a tvoj post ne pomaze nicemu cak naprotiv ponovo baca akcenat na politiku.
sto se Bore tice, garantujem da je njemu presela i nova mlada i vencanje i sve ostalo...

wolfeitzckie

E jadan èovek, nemoj Brede, sve mi natera suze na oèi. Sad æe morati da se ute¹i u naruèju te malaðane djeve, èije æe ga ¹ari naterati da zaboravi na svoju preveliku muku i bol.

Masha

Bori, u svemu ovome, sigurno nije prijatno, a gde ce traziti utehu to je vec njegova stvar.
@Bred - Svo moji postovi u ovoj temi bili su iskljucivo vezani za istu, a ti si, kao admin, mogao da odreagujes na pricu o politici u jednoj ovakvoj temi bez toga da uz Boru pominjes Cedu tj. Cedoniste.

wolfeitzckie

Lepo reèeno, èoveku je verovatno neprijatno. U gradaciji, skoro je pa indisponoran.