KAMPANJA

Started by Jack-Jack, 24-03-2007, 17:35:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Jack-Jack

(podnaslov teme - neagresivna - )

Evo ovako, posto vidim da ovde ima studenata koji bi dali krv, ali su zbog preagresivne kampanje prosto spreceni da daju krv  :plez, evo pokrecem neagrsivnu kampanju, gde ih niko nece vuci za rukav sa maskom vuka na glavi!
Jednostavno nek se odazovu onda pozivu i molbi drugara (za sada jednog  :) ) sa foruma za DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI.
Ideja je da se ovde dogovorimo da se jedan dan, recimo neka subota, nadjemo svi zajedno ispred zavoda u Svetog Save br. ne-znam-koji-broj-al-znam-gde-je  :K, pa da banemo zajedno. Naravno, ko ne moze taj dan, poziva se da da krv bilo koji drugi dan  :)!

Dakle, ko je za?

Eve, ja sam za!

...

Korisnicko Ime

Pridruzujem se apelu!!!

Nema razvlacenja...

Ko je raspolozen neka se javi!

Darker

E da bih ostao korektan, i ja sam za!!!!:-)

Roben

Добар предлог  :Bog :Bog :Bog

vladimir

Pridru¾ujem se.Mada, sledeæi put mogu dati krv tek za mesec i po do dva. :(
Sve pohvale, Jack-jack! :Bog

rodiæ

sv.Save br 39,a ti reèe da si zavr¹io sa ovom temom.ne postoji agresivna kampanja jer je to dobrovoljno davanje krvi i niko nikog ne mo¾e naterati.i nema ¹ta tu,ljudi, vi¹e da se prièa.ili æete dati krv ili neæete.¹ta se vi¹e raspravljamo? ja samo konstatujem da veæina ljudi na ovom fakultetu nisu humani,a to mogu da ka¾em jer sam pratila dosta akcija dobrovoljnog davanja krvi i na na¹em i na drugim fakultetima.kod nas je zadnji put krv dalo oko 45 studenata,1 profesor i 1 asistentkinja i 1 èovek iz raèunarskog.a znate koliko ljudi ovde studira i radi.to je vrlo malo,uprkos tome koliko su se devojke iz zdravstvene organizacije potrudile da to organizuju.a bila sam na Biolo¹kom fakul.pre 2 godine,i nisam mogla da verujem koliko je studenata do¹lo(duplo vi¹e od broja na¹ih,a da ne pominjem kolko ima njih a kolko nas)+profesora+asistenata+majstora+radnika iz studentske slu¾be,pa su ovi iz transfuzije doneli kameru da to snime.a tako je kod njih otprilike uvek.nek nam oni budu primer.i stvarno tu vi¹e nema ¹ta da se prièa.pozdrav

Darker

Ima da se prièa upravo ovo! Dakle, neagresivnom kampanjom se mo¾e mnogo vi¹e postiæi;-)

Jack-Jack

Quote from: rodiæ on 26-03-2007, 10:29:30
sv.Save br 39,a ti reèe da si zavr¹io sa ovom temom.ne postoji agresivna kampanja jer je to dobrovoljno davanje krvi i niko nikog ne mo¾e naterati.i nema ¹ta tu,ljudi, vi¹e da se prièa.ili æete dati krv ili neæete.¹ta se vi¹e raspravljamo? ja samo konstatujem da veæina ljudi na ovom fakultetu nisu humani,a to mogu da ka¾em jer sam pratila dosta akcija dobrovoljnog davanja krvi i na na¹em i na drugim fakultetima.kod nas je zadnji put krv dalo oko 45 studenata,1 profesor i 1 asistentkinja i 1 èovek iz raèunarskog.a znate koliko ljudi ovde studira i radi.to je vrlo malo,uprkos tome koliko su se devojke iz zdravstvene organizacije potrudile da to organizuju.a bila sam na Biolo¹kom fakul.pre 2 godine,i nisam mogla da verujem koliko je studenata do¹lo(duplo vi¹e od broja na¹ih,a da ne pominjem kolko ima njih a kolko nas)+profesora+asistenata+majstora+radnika iz studentske slu¾be,pa su ovi iz transfuzije doneli kameru da to snime.a tako je kod njih otprilike uvek.nek nam oni budu primer.i stvarno tu vi¹e nema ¹ta da se prièa.pozdrav

Ovo je komplet OFF(osim tacne adrese zavoda)! Za to sto ti pricas vec postoji tema! I molim te da se drzis teme, koja se tice iskljucivo organizacije kampanje za dobrovoljno i NEPROFITABILNO  :hm davanje krvi.

Quote from: vladimir on 26-03-2007, 07:01:49

Nema problema. Ako ti se ne zuri, mozes da sacekas jedno 3 meseca pa da idemo sledeci put djuture

Elem, ja sam planirao da idem u sledecu subotu negde oko podneva. Ko je za, nek se javi ovde pa da se dogovorimo da se nadjemo ispred zavoda.

Pozdrav!

darusaz

45? Па није се много променило од акција у којима сам ја радио... :(

Darker

Ajde nek bidne sledeæa subota negde oko dva, èisto da zavr¹imo sa pojanjem horskim;-)

vladimir

Quote from: Jack-Jack on 26-03-2007, 16:12:50

Quote from: vladimir on 26-03-2007, 07:01:49

Nema problema. Ako ti se ne zuri, mozes da sacekas jedno 3 meseca pa da idemo sledeci put djuture

Dogovoreno, lave!Biæemo u kontaktu, ipak æe trebati vi¹e nas da dr¾i Darkera da ne pobegne kad mu debela, nono3ta teta stegne ruku i izvadi iglu za transfuziju! :luda

rodiæ

sve to spada ¹to sam ja napisala u neagresivnu kampanju.ne znam za¹to se ljuti¹.svako ima pravo da ka¾e svoje mi¹ljenje.sve sam u pravu i jo¹ jednom ka¾em:ko hoæe da da krv otiæi æe i dati i ne znam èemu prièamo vi¹e.a to o profitabilnosti:ti nisi razumeo i ne ¾elim da obja¹njavam,jer onaj ko je razumeo zna da nisam prièala o sebi(jer dajem krv)veæ o tome da ljudi(kojima smeta ¹to se prema dobrovoljnim davaocima dr¾ava ne pona¹a kao u svim ostalim zemljama)misle da je to nepo¹tovanje.ja nisam ni pomislila ni na kakvu profitabilnost,to je najveæa glupost koju sam ovde proèitala.a OFF je ono ¹to si ti napisao.zbogom. :wave:

Jack-Jack

Quote from: Darker on 26-03-2007, 22:19:15
Ajde nek bidne sledeæa subota negde oko dva, èisto da zavr¹imo sa pojanjem horskim;-)

Moze. Meni je svejedno, tako da neka bude u 14h ispred zavoda u Svetog Save 39. Ako je jos neko zainteresovan moze da se javi ovde, cisto da znamo da li da cekamo jos nekog (osim Darkera, koji ce sigurno  :plez da kasni  :plez ) ili odmah da banemo unutra  :luda

Quote from: rodiæ on 28-03-2007, 08:32:51
zbogom. :wave:

Sto zbogom? Svaka diskusija na temu je dobrodosla, stavise, pozeljna je. Kao sto si i ti dobrodosla u subotu u 14h. Poz

darusaz

Ја док сам био у давалаштву никога нисам вукао за рукав или гурао да оде у библиотеку или у учионицу. То већ није добровољност! Иако, морам да признам неки су тако радили и чак били хваљени због тога.

Добровољност је у мом послу била да људе обавестим да акција постоји дан раније и на сам дан акције. Да одговорим на сва њихова питања и недоумице. Али никако да их  терам да дају крв. Па није ово СССР.

Korisnicko Ime

:police:

Ljudi, prelazite u OFF...
Molim vas, koristite ovu temu da najavite svoj dolazak u subotu!