KAMPANJA

Started by Jack-Jack, 24-03-2007, 17:35:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Darker

Dolazim u subotu, ako kasnim, Dirgenat Ðole je kriv:-D
Ko æe sa mnom da me dr¾i za ruèice nejake?

vladimir

Naæiæe se veæ neka debela, nono3ta i brkata teta koja æe moæi da te dr¾i za ruèice da se ne otima¹... :twisted:

Jack-Jack

Quote from: vladimir on 29-03-2007, 10:48:31
Naæiæe se veæ neka debela, nono3ta i brkata teta koja æe moæi da te dr¾i za ruèice da se ne otima¹... :twisted:

Heh, prosli put kada sam ja bio nije bilo brkatih teta. Bilo je dosta curica, na praksi valjda. A ja jedini u sali, i posto one, jelte, praktikuju, poredjale se oko mene i - gledaju. Osecao sam se ko zamorce neko :K.

Jos jednom podsecam sve posetioce Farmacija foruma da je utoku kampanja za dobrovoljno davanje krvi. Nalazimo se sutra u subotu 31.3. u 14h ispred Zavoda za transfuziju krvi, Sv. Save 39!

Pozdrav svima!

Darker

Vidim ja da æemo samo jack-jack i ja da ispadnemo jack-ovi... A po¹to je on Jack po defoltu, samo ja æu da ispadnem Jack:-):-)

Jack-Jack

Rezultati prvog kruga kampanje su, moze se reci ocekivani. Pojavili se Darker i ja  :(  :K . Dao krv samo ja, jer je Darker nezan gradjom pa ima nizak pritisak  :plez. Ali on se barem pojavio i hteo je da da krv. BRAVO Darkeru! :pljes:
Nadam se da ce se sledeci put odazvati, barem 100% vise ljudi 8)  :luda .

Poz svima!

vladimir

Ma, Darkeru je bilo frka, pa ga sad vadi¹! :luda
Svaka èast momci, sledeæi put kad se izorganizujete, idem i ja sa Vama! :smekerica:

AquArius

Vidis,
nije to lose.

Upoznas nekog,
povedes ga da date krv,
na licetu mesta proveris
da li je momak punokrvan.

:tlab:

Darker

Ja ispadoh Jack!(-Ass:-D)

malena

Ne znam da li negde ima otvorena tema,ali evo ovde...

Danas je kod nas na faxu akcija dobrovoljnog davanja krvi,pa ako neko ne zna a hoce da da krv moze to da uradi u biblioteci od 10-14h...

Vec sam dala nadam se da ce danas dosta kolega to isto uciniti...  :~

Girl

Brucosa je bilo... pozamasan broj  :pljes:

Bla_bla_blaaaa

A ja sam otisla samo da vidim koja sam krvna grupa...posto ne mogu da dam krv... :roll:

black_lady

Jao ljudi kako sam se ja smorila...
Bas sam imala zelju da dam krv...ali treutno sam pod antibioticima...haos...
bas sam se iznervirala... :box

tarantulica

Uvek mo¾e¹ da da¹ krv u Institutu za transfuziju krvi (ili onom autobusu na Trgu)  :cvet

black_lady

Znam tarantulice ja to...ali nekako mi je bio filing juce da dam...ali sta sad...
Ima vremena...opusteno... :wink:

Al-Jasmina

:)):
Bus je i dalje na Trgu?
Nekako sam taj deo zaobilazila prethodnih mesec dana
uvek prodjem kroz Knez...