Usmeni ispit kod prof. Nade Majkić-Sing

Started by benefit, 21-06-2006, 19:49:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

cana

Moja pitanja od juce:1.Ca   2.akutne komplikacije dijabetesa i biohem.osnov hronicnih   3.proteini akutne faze

mali veseljak

danas sam odgovarala i dobila sedam,pitanja:1.glikogenoze 2.hemoglobin 3.raspodela vode u organizmu
posto prvo nisam bas znala,pitala me je komplikacije dijabetesa i biohemijski osnov i posle hemoglobina da to povezem sa HbA1c
kratko sam odgovarala i bila je ok,mada danas niko nije dobio visoke ocene samo sestice i sedmice i jedna devojka osam,izgleda da nije bila bas u elementu cak jedna devojka kaze da se nesto i izvikala u jednom momentu
eto,ima i takvih dana

terza

trenutno pisete o septembarskom roku?
da li se zna kada ispituje u oktobru i kada treba zvati klinicki?
hvala

terza

i jos jedno pitanje, koliko je pametno uciti samo iz njene knjige?

philoserbiana

Moji utisci:
Prof.je korektna i vrlo ozbiljna zena, juce sam je videla po prvi put u zivotu...
Pita kratko, konkretno i gleda ostale ocene u indeksu(narocito fiziologiju i opstu biohemiju).
Dobismo svi sestice i sedmice...
Nije polozila samo jedna devojka sa MB smera koja je odgovarala neki drugi MB predmet...
Moja kombinacija:
Proteini uopsteno, proteini akutne faze
F-je jetre
F-je bubrega
Moja je preporuka da se cita zvanicna knjiga. Ja sam dva puta procitala knjigu ovlas. Ne izaci na ovaj ispit kod ove prof.je izgubljen rok.Preporucujem!!!
Na sajtu fakulteta ili na novom forumu pogledaj kada je potvrda prakticnog i usmenog i tog dana zoves Klinicki, odnosno zoves cim saznas kod koje si profesorke na Klinickom, kod njih moze i ranije.
SRECNO!!!

Mashenka

S obzirom da sam stariji student molila bih kolege da mi pomognu u vezi usmenog ispita iz medicinske biohemije kod prof.Nade...imam neku novu skriptu za koju mi kazu da je kod nje dovoljna,imam i onu crnu knjigu ali je bas opsirna,totalno sam zbunjena iz cega da ucim,ionako se tesko snalazim da dodjem do predavanja i literature...Pomozite ako ko ima tu skriptu da li je dovoljna kako su mi rekli ili da bubam ovu knjigu pa kako mi bude.Mada ne bih volela da propustim sto sam kod nje u ovom roku,puno bi mi znacilo da to polozim...HVALA UNAPRED!

philoserbiana

Meni su nudili tu skriptu, ali mi nije bila citka, pa sam lepo citala knjigu i samo najvaznije naucila...sustinu...Prof.Nada trazi samo sustinu...i nauci ove kombinacije koje smo svi mi ovde napisali, to dolazi...SRECNO!!!

an85

u potpunosti se slazem sa Philoserbianom,moja pitanja su bila kalcijum,hemoglobin i enzimi srca,knjiga je dobra a zena se ne hvata za sitnice i  bila je tada velikodusna sa ocenama  :~

Mashenka

Ucila sam iz knjige,izasla i dobila 8.Pitanja su bila hiperlipidemije,bilirubin i hemoglobin,srecom sam to naucila i prosla.Postavila mi je podpitanja tipa proteini akutne faze,anemije...profesorka je super.

sasabuba

profesorka ie izuzetno korektna,ucio sam iz knjige pitala me je vodu,dijabetes i hemoglobin.postavila mi je nekoliko pitanja i to je to.......9

lulica

da li je potrebno potvrdjivanje na faxu ili samo na klinickom? na koji broj se potvrdjuje ispit kod prof. majkic?

mina-L

na broj 3615-631, mislim da se samo na Klinickom potvrdjuje tj pozivom na ovaj broj i teta koja se javi ce ti reci kog datuma polazes

Mashenka

Tacno...potvrda samo na klinickom tj.telefonom!