Da li neko poseduje kakav primer testa za hemijski deo iz gnozije?

Started by aziraphale, 27-03-2007, 14:18:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aziraphale

Bred

mislim da treba da se obratis clanu sa nickom adonis vernalis :wink: :K

aziraphale

to i radim, zar ne?
glupo da saljem pm, ako bi informacija bila od javnog znacaja.

Enea

imam ja, mada kod aleksandra... pogledacu da li je od pilenceta nesto ostalo kod mene pa ti donosim sutra ; )

Natasa

postoje li pitanja za hemijski deo takodje na forumu? delegirali su me da pitam  :)

Bred

Jok. Jos niko to nije otkucao zato sto pretpostavljam ljudima nije problem poloziti hemijski deo :wink:

philoserbiana

imam ja neke primere testova,ali to mogu ti dati da fotokopiras i da mi vratis odmah.meni su potrebni,a pozajmila sam ih.pozdrav

Natasa

cool!
thanks. da ne gusimo listu, kontaktiracu te oko toga preko privatnih poruka.

schonne

Natasa

malena

Natasa ajde molim te ako si dobila te testove,jel bi mogla da ih postavis ovde? Please!

zoe

А стварно, шта ће вам ти тестови? Па онај практикум може да се стрпа у главу за 2 дана вредног рада... А ако радиш лагано, довољна су 4. На тесту се не тражи ништа ван тога...

Adonis_Vernalis

Quote from: zoe on 07-08-2007, 13:56:55
А стварно, шта ће вам ти тестови? Па онај практикум може да се стрпа у главу за 2 дана вредног рада... А ако радиш лагано, довољна су 4. На тесту се не тражи ништа ван тога...

A pitanja se ionako menjaju, ali nikako ne izlaze iz okvira uvodnih predavanja... i tako...

Quote from: zoe on 07-08-2007, 17:27:36
И још, у РЦ-у постоји читав један големи фолдер под називом Фармакогнозија који тежи преко 190 MB. Ту има свега и свачега, а понајвише врло корисних фотографија које су се ту нашле са нечијом дозволом или без нечије дозволе....

Hm... jel da povucem sa vezbi svoje "fotografije sa letovanja na Kumodrazu"? S obzirom na nemanje moje dozvole da se te, neke, slike tu nadju?

tarantulica

Quote from: zoe on 07-08-2007, 17:27:36
И још, у РЦ-у постоји читав један големи фолдер под називом Фармакогнозија који тежи преко 190 MB. Ту има свега и свачега, а понајвише врло корисних фотографија које су се ту нашле са нечијом дозволом или без нечије дозволе....

A po¹to RC verovatno vi¹e neæe raditi, nadamo se da æe se kolegijalnost pokazati na delu i da æe kolege koje to imaju, hteti da podele slièice sa drugima  :cvet

Adonis_Vernalis

Bez obzira na to sto se ova tema odnosi na HEMIJSKI, a ne mikroskopski deo, sve slicice mozete videti na FGNZ. A za hemiju ne brinite. Natreskajte onih pedesetak strana i dosta.