Vojnik se ubio u kasarni

Started by Roben, 27-03-2007, 22:11:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Roben

Vojnik se ubio u kasarni

Vodnik Vojske Srbije Milivoje K. (27) iz U¾ica pronaðen je u utorak ujutro mrtav na svom radnom mestu u ambulanti kasarne "Èetvrti puk".

Vojska Srbije se tokom dana nije oglasila povodom ovog dogaðaja, a "Blic" nezvanièno saznaje da prvi rezultati istrage ukazuju na to da se vodnik ubio pucajuæi sebi u slepooènicu.

Milivoje K., koji je kao medicinski tehnièar u èinu vodnika radio pri Vojsci, do¹ao je u utorak u prvu smenu, da bi njegovo telo, ne¹to posle osam sati, u kancelariji ambulante u kojoj je radio na¹ao jedan podoficir.

Pored mrtvog vodnika naðen je pi¹tolj. Prema nezvaniènim saznanjima, naðeno oru¾je je vodnik nasledio od pokojnog oca, ¹to istragu za sada navodi da je sam sebi presudio.

Uviðaj u kasarni "Èetvrti puk" obavili su inspektori Policijske uprave U¾ice sa istra¾nim sudijom Okru¾nog suda, kao i pripadnici Vojne policije iz Kragujevca.

Oko 13.30 iz kruga kasarne, u koji je tokom prepodneva stiglo nekoliko vojnih automobila, telo je prebaèeno u u¾ièku bolnicu gde bi trebalo da bude uraðena obdukcija.

(MONDO)

докле више  :wall: :wall: :wall:

Masha

Wolf

Ovo je strasno...Sta se to desava u vojsci?!

Vampire 666

I posle se iscudjavaju kad sam im na regrutaciji rekao da imam negativan stav prema vojsci i policiji i sajlu me kod nekoliko psihologa...

darusaz

@Vampire666: па превентивно. У нормалним земљама је "ненормално" да савесни грађани имају нешто против армије и полиције.  :>

Армија је незгодна. Увек била и биће. Неко напросто не издржи и пукне...  :wall: Само што се у нормална времена о томе није писало и нису брујали медији.

cvjetic

vojska je cisto izrabljivanje!! :roll: muskarci treba da idu u vojsku,ali ako nista bar da imaju normalne uslove,da imaju najosnovnije,vode i hrane,a ovde ni toga nema!tako da sam ja totalno protiv sluzenja vojske u Srbiji!kod nas u Bosni samo placenicka vojska postoji,i tako treba da bude!

Bred

Quote from: Vampire 666 on 28-03-2007, 07:14:57
I posle se iscudjavaju kad sam im na regrutaciji rekao da imam negativan stav prema vojsci i policiji i sajlu me kod nekoliko psihologa...
:K
Ok, postoji pritisak ali sta bi danasnji regruti tj vojnici radili da je disciplina u vojsci kao pre 10-20-30god? :hm

darusaz

Бреде, провели би рок у војном затвору.  :roll: Добар део, претпостављам.

vladimir

Novi svetski poredak i te¾i tome da od mladih srpskih mu¹karaca stvori pi*kice koji u ¾ivotu ne podignu ni¹ta te¾e od ka¹ike i koji se sve vi¹e pretvaraju u ¾ene... :hm  Jebiga, skapirali su na koji naèin æe skroz da nas sjebu...I onda oni kukaju da idu civilno u vojsku, frka im da se malo pomuèe u ¾ivotu, da se koji put istu¹iraju hladnom vodom, da jedu jo¹ ne¹to sem mamine hrane...
A i regrutna komisija sad ne radi kao nekad...Svakakvi se i primaju da rade u vojsku.
Ali, da ne ponavljam moje stavove koje sam jo¹ jako davno napisao na ovom forumu...

Roben

не слажем се Владо с тобом
то као патриотизам и те ствари
мени уопште није проблем да се туширам хладном водом, да не једем кевину храну, да радим ко коњ али мислим да је војска чисто губљење времена
изгубиш годину дана у неким глупостим које ти никад у животу неће требати
а и не планирам да било с ким ратујем, видео сам како су прошли они што су ратовали
знам многе људе који су за време бомбардовања побегли у иностранство после се вратили и ником ништа
и сад ја треба да штитим такав поредак и такву државу ма нема шансе

Bred

vladimir

Quote from: Roben on 29-03-2007, 11:34:49

A ¹to si onda ovde?
Ako se bude (ne daj Bo¾e) zarati na ovim prostorima, ¹ta æe¹ da radi¹?
Pobegne¹ u Crnu Goru?

Dr¾avno rukovodstvo nije isto ¹to i dr¾ava u kojoj si rodjen... :wink:

Roben

Да али то руковотство ме и гура (мислим гурало) у рат.
Само ми није јасно од кога ја треба да брним државу  :hmm
А и ово сам требао да наведем зашто нећу да служим војни рок. Зато што држава убија своје војнике (у Топчидару) а чак неће да објаве зашто су их ликвидирали наго лажу цео народ као да смо ми сви дебили.
Ова држава је отерала многе људе у рат и никад се нису из њега вратли а ја имам један живот и нећу да га потрошим зато што се неком политичару диго ку*рац да ратује. Ако му се ратује нек шаље своје дете

Vampire 666

Quote from: vladimir on 01-04-2007, 15:50:24
Quote from: Roben on 29-03-2007, 11:34:49

A ¹to si onda ovde?
Ako se bude (ne daj Bo¾e) zarati na ovim prostorima, ¹ta æe¹ da radi¹?
Pobegne¹ u Crnu Goru?

Dr¾avno rukovodstvo nije isto ¹to i dr¾ava u kojoj si rodjen... :wink:

pa da je 1914 ili eventualno 1941 ja bih prvi otisao u dobrovoljce, ali u danasnje vreme ratovati za ovakvu Srbiju..no,no..pre bih otisao, pa makar i u CG...

vladimir

Quote from: Roben on 01-04-2007, 16:01:18
Ако му се ратује нек шаље своје дете

A ako neko od na¹ih politièara ne izazove rat?Ako se desi situacija da se ©iptari ne zadovolje samo Kosovom, veæ bi jo¹ ne¹to malo Srbije (po¹to im je veæ jednom uspelo)?
Ako ne postoji profesionalna vojska, ko bi u tim trenucima mogao da brani zemlju(i ovakva kakva je, ja nemam drugu)?
Niko ti ne garantuje da vi¹e nikad na¹a zemlja neæe biti napadana i da æe na ovim prostorima veèito vladati mir...Daj Bo¾e da se nikad ne zarati, dovoljno je bilo, ali ¹ta ako se zarati?A ne postoji profesionalna vojska...