Zdravko Èoliæ peva na Marakani 23. juna

Started by Bred, 28-03-2007, 14:51:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Kako je najavljeno, u prodaju bi trebalo da bude pu¹teno 65.000 ulaznica
Upravni odbor kluba „Crvena zvezda” odluèio je da izaðe u susret zahtevu popularnog pevaèa da odr¾i treæi koncert na „Marakani” u svojoj vi¹edecenijskoj karijeri. Nastup je zakazan za 23. jun.

TEREN - Èoliæ je velika pevaèka legenda na ovim prostorima. Znamo da je privr¾en na¹em klubu i zato smo odluèili da mu izaðemo u susret. Neæe se ponoviti sluèaj kada je teren bio znatno o¹teæen posle ovakvih manifestacija - naglasio je Dragan Stojkoviæ–Piksi, predsednik „Crvene zvezde".

Da æe travnata povr¹ina ostati neo¹teæena garantuje nemaèka firma, ali je klub ipak odluèio da obrazuje posebnu komisiju koja æe utvrditi uslove pod kojima nastup mo¾e da bude odr¾an 23. juna, pod kojima æe teren biti u stanju u kojem je bio pre koncerta.

- Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Garantovali smo da trava neæe biti o¹teæena, anga¾ovana je nemaèka firma „Prokom" da je prekrije. Kakvo æe ozvuèenje i pozornica biti na koncertu jo¹ je rano govoriti. Imamo spremne planove, ali o tome æe se vi¹e znati sledeæe nedelje – rekao je Èoliæev menad¾er Adis Gojak.

Prema njegovim reèima, za koncert 23. juna u prodaju bi trebalo da bude pu¹teno 65.000 ulaznica, koliko ih je bilo za koncert 2001. godine. Nije iskljuèena ni moguænost da broj karata bude i 70.000, ali je naglasio da æe konaèan broj zavisiti od odluke „Crvene zvezde".

Èoliæ je prvi put nastupio na Marakani 1978. godine u okviru turneje „Putujuæi zemljotres", a drugi put je zatresao „Marakanu" 2001. godine.

Turneja po Skandinaviji
ÐOGANI Mada se uveliko prièa o proleænoj promotivnoj turneji po Srbiji, Zdravko Èoliæ se ovih dana sprema za koncerte u ©vedskoj (5. i 7. aprila) i Danskoj (8. aprila). Popularnog Èolu u ovoj turi prati dens duo Ðogani.
Beta

24casa

-------

Pa dokle vise? Ovaj narod ce bankrotirati zbog silnih koncerata :wall:

lijepa bosanka

E pa valjda ovaj koncert neæu propustiti... :ninja:
Sramota,ali predhodne sam propustila... .grins.

Darker

Hmmmm :hmm
Da li da ne idem na Èolu ili na ®elju u Areni :wall: :wall: :wall:
Znam :!
Ni na jedno :K :K :K :K :K

AquArius


lycos


yeca

Ma preterao je  :shock
I smorio  :roll:
Poèinje iz rerne da izlazi  :run

Sole

ja bih mogla vec jednom karte da kupim, sve mi se cini da ce brzo otici...
1200 je teren, od 800 do 1400 su tribine

josefina87

i ja sam obeæala sebi da æu otiæi ove godine.. :a
jedva èekam! :V :V

Bred

a ovi iz mtsa spamuju li spamuju porukama :F

Masha

UZ KARTE I DUPLI CD

U petak, 18. maja, na stadionu FK Crvena zvezda - Marakani biæe pu¹tene u prodaju karte za koncert na¹e najveæe zvezde Zdravka Èoliæa koji æe se odr¾ati 23. jula. Kao i uvek, legendarni Èola i ovoga puta se pobrinuo da obraduje svoju publiku, pa æe tako svako ko doðe da kupi dve ulaznice dobiti besplatno dupli CD sa koncerta iz Beogradske arene.

Ono ¹to je posebno interesantno jeste to ¹to se na ovom ¾ivom albumu nalaze mnoge pesme koje su obele¾ile Èolinu karijeru "Zelena si reka bila", "Ljubav je samo reè", "Ona spava", "Sinoæ nisi bila tu" i mnoge druge koje su ponovo za¾ivela kod publike. Dakle, ulaznice ko¹taju simboliènih 1.000 dinara, a broj ulaznica i CD je ogranièen!

izvor www.kurur-info.co.yu

Masha

Èola poklonio sto ulaznica hendikepiranim osobama

Zdravko Èoliæ poklonio je sto karata za svoj predstojeæi koncert 23. juna Udru¾enju paraplegièara i jo¹ jednom pokazao humanost.

Stadion fudbalskog kluba Crvena zvezda je jedini stadion u zemlji koji ima prilaz za hendikepirane osobe u kolicima. Paraplegièari i njihovi pratioci imaæe poseban prilaz, a za njih æe biti obezbeðeni i posebni toaleti i ¹ankovi. Poslednji kontigenti karata (oko pet hiljada) za junski koncert Zdravka Èoliæa biæe danas pu¹teni u prodaju na blagajnama „Marakane“. Svako ko kupi dve ulaznice, dobiæe na poklon dupli CD sa ¾ivim snimkom koncerta iz „Beogradske arene“, a akcija deljenja jedinog ¾ivog Èolinog albuma trajaæe samo tri dana.

www.blic.co.yu

mikele

Чола штанцује албуме и одржава концерте као на траци :shock
Одмори мало пријатељу!
Или ти можда треба лова а? :K
Не,шалу на страну,мало је претерао са овим концертима.Ово му је трећи концерт у последњих 5-6 година.Што је много,много је

Darker

zato, ajmo svi na marakanu da ga bojkotujemo:-)
Ma biæe puna...

Pedja

Он је највећа наша Звезда и сигорно ће је напунити,и да има две маракане ,напунио би их.

Хоћу да имам песме као Зрдавко Чолић

Хоћу да терам косу као Здравко Чолић   :>

tarantulica

Za¹to toliko deli karte?

©ta god da kupi¹, dobije¹ karte za njegov koncert  :wall: