Zdravko Èoliæ peva na Marakani 23. juna

Started by Bred, 28-03-2007, 14:51:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Ok, da li neko mo¾e da nabroji 3 emisije i 2 èasopisa koji nisu delili karte za koncert Zdravka Èoliæa?  :wall:

Da li se samo meni èini da preteruju sa deljenjem karata uz sve moguæe proizvode?

Bred

ne cini ti se. ocigledno ne mogu da napune marakanu regularno vec moraju da poklanjaju...

Sole

stvarno ne mislim da je to u pitanju. zna se koliko ima fanova i koliko ljudi slusa takvu muziku i ko samo moze pored Cece da napuni Marakanu!!!
moguce je da je prodaja slaba, samo ne znam zasto.
mozda se takmice u reklamiranju sa nekim drugim... lupam...

sad bas slusam 100 puta, bas mi se ide! ;-)

igrackica

Karte su rasprodate, tako da od toga da im slabo ide prodaja nema nista. Sto se reklamiranja tice, covek kao da je poludeo, ima previse novca, pa ga bespotrebno rasipa! :F

pereca

Dosta karata se daje u kompenzaciju za marketing.
A i sponzorski ugovori podrazumevaju veliku podelu karata (kao sto je npr. sa Telekomom)

Masha

Zdravko Èoliæ rasprodao „Marakanu“

Na juèera¹njoj konferenciji u Medija centru Crvene zvezde povodom koncerta Zdravka Èoliæa slu¾beno je objavljeno da su sve karte za koncert 23. juna rasprodate.
Maksa Æatoviæ, u ime produkcijske kuæe „Komuna“ koja organizuje spektakl na „Marakani“, objavio je na samom poèetku konferencije da su skoro sve karte prodate i da je sve spremno za veliki spektakl. Preostalo je svega pet hiljada karata koje se mogu nabaviti preko MTS paketa. Naravno, najveæu pa¾nju izazvao je sam Èola. - Spreman sam za veliki koncert na „Marakani“. On je najava moje velike evropske i svetske turneje. Jedino za ¹ta ja lièno u ovom trenutku mogu da se borim jeste trajanje koncerta. Voleo bih da otpevam najmanje trideset pesama, a èetrdeset nema ¹anse da mi dozvole. Te¹ko mi je da odaberem koje æu pesme pevati. Samo sa novog albuma „Zavièaj“ ima petnaest pesama koje bih rado prvi put u¾ivo izveo pred publikom. Ne znam jo¹ uvek s kojom æu pesmom otvoriti beogradski - rekao je Èola i dodao: - Ono ¹to ekskluzivno mogu da otkrijem jeste pesma koju æemo odsvirati i otpevati na samom kraju koncerta. Biæe to numera „Pesmo moja“ na stihove Jovana Jovanoviæa Zmaja i na muziku Kornelija Kovaèa. Va¾na mi je pozitivna poruka te pesme, ¾elim da to odjekne kao stih „Pjesmo moja, zamiri¹i svijetom“. Voleo bih da se pozitivna vibracija sa tog koncerta zaista pronese svetom.
Èola je, ponesen dobrom energijom, zapevao refren pomenute pesme, ¹to je izazvalo spontani aplauz.
- Najverovatnije æemo ja i muzièari nedelju dana provesti u karantinu. To znaèi da æemo imati probe na nekom lepom, ali pustom mestu. Posle toga biæu dovoljno opu¹ten da mogu da sedim u nekoj kafanici sa prijateljima i da lagano popijem piæe. Siguran sam da æe koncert biti dobar i da neæu razoèarati svoju vernu publiku. Biæe tu i onih koji su me gledali na „Marakani“ 1978. godine. Svi koji su saèuvali karte sa tog koncerta imaæe od mene specijalan poklon. Ono ¹to je moja velika ¾elja jeste da otpevam ¹to vi¹e pesama iz mog zaista bogatog repertoara. Imam dovoljno pesama da napravim dva dana koncert sa potpuno razlièitim repertoarom, kao ¹to to radi Prins na svojoj amerièkoj turneji. Zahvalan sam upravi Zvezde ¹to mi je jo¹ jednom iza¹la u susret - rekao je Èola i sa osmehom zavr¹io konferenciju.

izvor www.blic.co.yu

Darker

©to bi neko rekao(hahahah): i ne rasprodao je...

Daca

joooj,pa OPET lazu!!!!Bas sam juce isla do bilet servisa i karata za koncert ima,i to za svaku stranu :) A cini mi se da je poslednji album poklanjan uz neki od Telenorovih paketa-valjda kupis karticu i dobijes cd!

igrackica

Bio je Telekomov paket, a komicno je bilo sto je tu bilo 12 pesama od 14, tu nas je kao zeznuo :)

Bred

ahahahaha, smesno. mator covek izigrava budalu :F

tarantulica

Ja ne znam nikog ko ide na koncert...

Ni nekog kome se svideo poslednji album...

A pogotovo ne znam nikog ko je kupio taj cd...  :wall:

Masha

Zdravko Èoliæ proslavio 56. roðendan

Èolina ¾urka

U krugu porodice, kumova i najbli¾ih prijatelja, na¹ popularni pevaè Zdravko Èoliæ proslavio je svoj pedeset i ¹esti roðendan. Za roðendan mu je na adresu stiglo vi¹e od dvesta pedeset pisama fanova iz celog sveta - od Las Vegasa do Hamburga. Na roðendanskom slavlju u prvom planu su, naravno, bile Èoline æerke - Una koja ima pet godina i Lara koja æe u avgustu napuniti godinu dana. Slavlju se u jednom trenutku pridru¾io legendarni glumac Rade ©erbed¾ija.
- Nisam pravio veliko slavlje. Bili su mi otac, majka, najbli¾a familija. Mala Lara uskoro treba da prohoda i svi se radujemo tome. Starija æerka Una je prosto obo¾ava i saleæe je da bi je grlila i ljubila, kao prava sestra. U jednom momentu do¹lo je nekoliko prijatelja da mi èestitaju roðendan. Meðu njima je bio i Rade ©erbed¾ija, moj stari veliki prijatelj. On mi je uvek drag gost. Mi se uvek dru¾imo i sreæemo na razlièitim mestima ¹irom sveta. Obradovao sam se kada se pojavio na mom roðendanu. On je veliki glumac, mo¾da jedan od najveæih koje smo ikada imali. On voli da peva sa mnom i uvek kada se sretnemo, ne¹to zapevamo. Mislim da je neprevaziðen kada recituje. Kao mlad, prosto sam obo¾avao „Ne daj se Ines“ u njegovoj interpretaciji. Arsen Dediæ nam je svima kao autor uvek bio velika inspiracija. Poslednji put Rade i ja smo nastupili zajedno na koncertu na¹eg dragog prijatelja Kemala Montena u Sarajevu - rekao nam je Zdravko Èoliæ i dodao bi voleo da ©erbed¾ija bude njegov gost na velikom koncertu na „Marakani“.
- Naravno, voleo bih da on bude meðu mojim dragim gostima u sveèanoj lo¾i. U ovom momentu ja jo¹ uvek ne znam da li æe mi se neko od mojih prijatelja pridru¾iti na bini. Do sada su to bili moji muzièki saradnici poput Kornelija Kovaèa, Kemala Montena i Bajage. Ne znam za „Marakanu“. Biæe malo vremena da se otpevaju pesme iz mog repertoara koje publika voli. Ostaviæu odluku o tome ljudima koji se bave organizacijom koncerta. Koncert se bli¾i i trenutno dosta treniram. Moram da budem u punoj formi, jer nije lako izdr¾ati tri sata na bini pred tolikom publikom. Takoðe, èekaju me male pripreme sa bendom, jer ¾elimo da muzièki zvuèimo besprekorno - ka¾e Èoliæ kojeg nakon „Marakane“ èeka i evropska turneja.

izvor www.blic.co.yu

Bred

Quote from: tarantulica on 08-06-2007, 21:30:27

A pogotovo ne znam nikog ko je kupio taj cd...  :wall:


True, true, napunise Marakanu na misice .....

tarantulica

Super ponuda:

Ako u Tempu kupite Duel deterdzent za vesh, planinska svezina, 6kg, dobijate poklon cd Zdravka Cholica "Arena 2005"  :K

Ja stvarno ne kapiram na koju publiku on cilja  :wall:

yeca