Motorola telefoni za srednju i donju klasu

Started by Korisnicko Ime, 29-03-2007, 09:32:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Motorola se fokusira na razvoj tankih telefona u RAZR za mainstream tr¾i¹te. Jedan od takvih je i novi telefon W380 (slika desno), telefon koji ne poseduje bombastiène specifikacije i dolazi u klasiènoj formi preklopnika. W380 je opremljen FM radio tjunerom i poseduje eksterni monohromni ekran na kome se mo¾e odabrati nekoliko predefinisanih prikaza (npr. dok je neaktivan mo¾e da prikazuje analogni sat). Tu je VGA kamera sa 4x digitalnim zumom, kao i 2.5-mm prikljuèak za slu¹alice, zahvaljujuæi kome se mo¾e u¾ivati u reprodukciji MP3 i AAC zvuka.

Baterija traje 150 - 200 èasova u standby re¾imu. Telefon æe biti dostupan u treæem kvartalu. Na slici levo je nalazi jo¹ jedan preklopnik u RAZR stilu, Motorola W395, debeo 18 milimetara. Poseduje 5 MB integrisane memorije i podr¹ku za pro¹irenje putem microSD memorijskih kartica kapaciteta do 2 GB. Takoðe poseduje MP3 plejer i podr¹ku za MP3 i AAC reprodukciju, kao i Bluetooth. Dostupnost je takoðe najavljena za treæi ovogodi¹nji kvartal.

                 

Model W360 je jo¹ jedan ureðaj za korisnike sa pliæim d¾epom koji kombinuje moderan dizajn i prihvatljivu cenu (slika dole). Ovaj telefon dolazi u klasiènoj candy bar formi sa dimenzijama od 47 x 113 x 11.9 milimetara i te¾inom od 98 grama. Poseduje TFT ekran rezolucije 128 x 160 piksela sa 65K boja, VGA kameru sa 4x digitalnim zumom, MP3 zvonjavu, 5 MB interne memorije, FM tjuner i USB 1.1. Trajanje baterije iznosi oko 350 èasova u standby re¾imu. Ovaj ureðaj æe takoðe postati dostupan tokom treæeg ovogodi¹njeg kvartala. Konkretne cene ovih telefona jo¹ uvek nisu najavljene.



Izvor: Mobile-review