„Biraj iznos“ za Telenorove korisnike

Started by Korisnicko Ime, 29-03-2007, 09:38:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Korisnicko Ime

Pripejd dopune od sada u bilo kom iznosu od 50 do 5000 dinara

Najnovija Telenorova usluga „Biraj iznos“ omoguæava pripejd korisnicima da dopune kredit u bilo kojoj vrednosti u rasponu od samo 50 do èak 5000 dinara, u zavisnosti od trenutne potrebe i moguænosti.

Bez ogranièenja koja su postavljali dosada¹nji fiksni iznosi, korisnici mogu sami da odluèe koliko novca ¾ele da daju za kredit u odreðenom trenutku. Nakon uplate, tekstualnom porukom korisnik æe biti obave¹ten o visini dopunjenog kredita.

Postupak dopune ostaje nepromenjen, a nova pogodnost dostupna je na vi¹e od 6000 trafika i kioska, i u manjim prodavnicama na kojima se nalazi nalepnica

„Biraj iznos“. „Biraj iznos“ je nastavak Telenorove najnovije ponude dodatnih usluga koje odlikuju dostupnost, jednostavnost kori¹æenja, ¹irok izbor, kao i moguænost u¹tede i finog prilagoðavanja tarifnih paketa liènim potrebama korisnika.

Telenor

Bred


cvjetic

e ovo je bas super...a sta ce biti sa elektronskom onda? :hmm

Bred


cvjetic


Masha

Pa odes na jednu od ovih 6000 trafika i kazes koliko hoces kredita, kazes broj, das parice i dobijes porukicu da ti je legla uplata. Inace, ostala je i mogucnos da neko ko je na post paid-u moze da vam uplati kredit i u ovom slucaju opet moze da se bira od 50 do 5000 dinara. Takodje, moze i neko ko je na pre paid-u da to uradi samo se drugacije kucka poruka.
Kada korisnici koji su na post paid-u salju dopunu onda je poruka sledece forme: kre(razmak)broj telefona(razmak)iznos i salje se na 9860
Kada korisnici koji su na pre paid-u salju dopunu forma poruke je sledeca:
dbt(razmak)broj telefona(razmak)iznos i opet se salje na 9860
Kada pisete broj telefona pisete ceo broj npr. 063123456 ili 062123456.

Bred

pa cvjetic, upravo se o elektronskim dopunama i govori.
masho :cvet