Superliga Srbije

Started by hulio_salinas, 03-04-2007, 08:40:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

pravi ste cigani nema sta....sta uradiste to ispred zvezdinog stadiona?

ccccc

Baby Jane

Bas da vidim sta ce Gurovic reci za vecerasnje sudjenje i jos jedan poraz od Partizana :nonono:
Ipak smo najbolji u basketu :Bog

mikele

Суђење је било одлично,тако да ко год сада пљује судије,тиме жели себе да оправда због нечега.
А ПАртизан је доказао да је у овом тренутку за класу бољи од Звезде и мислим да ће се ова серија завршити у три меча.

nasty girl

stvarno sudjenje je bilo extra..

a za incindente sta reci, sem cigani....

Pedja

Ми смо морални победници  :wink:

nasty girl

:siza: :siza: :siza: :siza:

da,da,da,da....moralni pobednici... :luda

Phenomenon

Sad sam gledao na SOS-u konferenciju za novinare, i pitali su Dula za trojku Drobnjaka. A on je odgovorio kako svi samo o tome pricaju, a niko ne pominje faul nad Tripkovicem koji je trajao 4 sekunde (naravno mislio je na Anticev faul). A onaj sportski komentator sa RTS-a, je rekao kako je pred ovaj derbi snimkom, konacno razjasnjena dilema, tj. da Drobnjak nije primio loptu u autu.
Sto se tice tekme, stvarno kvalitet je pobedio. Stvarno zvezda bi trebalo da shvati da je za titulu presudan igracki i strucni kadar, a ne bilo sta drugo.

nasty girl

dai ja sam sinoc gledala konferenciju za stampu na SOS-u i videh da je Dule bas poludeo, ali sve sto je rkao bio je u pravu.

a jbg nisam gledala utakmiuc od pocetka tako da nisam videla taj snimak sa trojkom, ali sam cula sta je rekao taj novinar.

jednostavno nema Zvezda tu sta da shvata. mi smo kvalitetnii i  to je to....mada i zvezda ima stvarno fenomenalne igrace tipa  Radivojevic, naravno Gurovic (iako ga ne volim), Markovic i slicno....

jbt ladno ce nam otici pola tima kamings u makabi, kosta u nba najverovatnije, drobnjak u grcku....jbt pukli smo skroz.....

Baby Jane

U pravu ste...ima Partizan zaista kvalitetan tim a u Zvezdi sve ide preko Gurovica tako da ostali momci ne mogu da dodju do izrazaja! A koliko ja znam kosarka je kolektivni sport.
A to sto nam se (ponovo) raspada tim,nije nista novo...uvek tako bude! Dusko napravi solidnu ekipu,zatim par igraca ode i on svake godine mora sve iz pocetka.
Al Srbija je ovo,ne znamo mi drugacije :nene:

nasty girl

sta reci na poslednje dve slike?

Duke

Meni je ovo jedno dramljenje bez veze

Prica o sudijama, povlascenom partizanu i slicnom ne pije uopste vodu

Partizan ima kontinuitet rada i rezultate kako kod nas tako i u evropi, dok zvezda zivi na vestackom disanju drzave vec godinama, stalno se pravi neka evropska zvezda, a istina je da treba da se nesto u zvezdi iz korena promeni inace nikada nece na zelenu granu. Mozda da se konacno ukaze poverenje nekom ko zna posao, a ne da cim malo zaskripi pola igraca i trener odu iz kluba. I onda posle nesposobna uprava ide u lov na vestice po celoj drzavi, i partizan kriv. Koliko puta je Krstic promasio na bitnim utakmicama dok nije naucio... i Perovic, Tepic...

Moras ljudima dati sansu, dobar tim se ne kupuje nego se gradi GODINAMA, evo vam Real u futbalu kao primer... i partizan u basketu

Nema krivca, nesto je u zvezdi trulo, i to duboko, a zelja je velika i nerealna, dok se to ne ispravi zvezda nece moci ni da pridje partizanu.

3:0 Pa da li je neko realno ocekivao bilo sta drugo?

I zasto place ovaj Gurovic, nemoguce da mu nije jasno da je izgubio od boljeg?

I sta znaci Karadzicu ono: Oce STOKA da nas nabije 30 razlike?

Cemu sve ovo???

nasty girl

e sve si lepo napisao, nemam sta da dodam...

a na sledecoj utakmici bi bilo lepo da dobijemo cigane preko 30 razlike pa da pokazemo sta je stoka...

Phenomenon

Otkucao sam ovo i na vicevima, ali morao sam i ovde:

Pita majka uplakanog sina: "Milane sine za¹to plaèe¹... nije valjda da si opet igrao protiv Partizana".

nasty girl

Phenomenon  :Bog :Bog :Bog :Bog

bas me nasmeja....

evo Duletove konferencije za stampu o kojo svi pricaju...

[youtube=425,350]39q5IrMyRUY[/youtube]

Roben

Мука ми је од вас  :bljak:
Како вас није срамота да вређате човека толико (мислим на Гуровића). Како вас бре није срамота да тако говорите о човеку који је заслужио да му се подигне споменик на теразијама колико и како се борио за нашу земљу и репрезентацију. Зато што постоје такви људи са таквим дебилним мишљењем ми се све и смучило. Ватрени навијачи Звезде и Партизана су дебили који дођу на утакмицу не да би гледали исту, него да се пошибају, ако им то не успе онда се бију с полицијом. Вређање Гуровића осуђујем и гади ми се  :bljak: То нема никакве везе с тим што навијам за Звезду, осуђивао сам и кад су делије вређале Вујанића. А то што се вама то свиђа и чак то вређање стављате на форум само говори о вама